A Gong Rádió többségének felvásárlásával a Szemereyné Pataki Klaudia vezette fideszes önkormányzat mellé társult be Mészáros Lőrinc. A milliárdos cége tízszeres árat fizetett. Több mint egy hónapja küzd Mészáros Lőrinc Talentis Group Zrt.-je, hogy megszerezze a kecskeméti Gong Rádiót. Még október 13-án kivásárolta ugyanis a rádió mögötti kft.-ből a cégeket és a magánszemélyeket, ám a tulajdonjogát cégjogi akadályok miatt eddig nem tudta érvényesíteni (vásárlási megállapodásról a 24.hu adott hírt). A kivásárlás nem teljes: a Szemereyné Pataki Klaudia vezette városi önkormányzat a Talentis társa a helyi rádióban úgy, hogy a Mészáros-cégnek majd 82 százaléka lesz. Az önkormányzat zárt ülésen tárgyalt még szeptemberben az ügyletről, és lemondott elővásárlási jogáról a Mészáros-cég javára.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak úgy szólok SzaudiArábiában az un. királyi család több mint 6000 főt számlál.
Ja és ha már Lolo; ezt olvastátok?

hvg.hu/kkv/20171115_Oshonos_hazai_allatfajtak_megorzesere_kapott_60_milliot_Meszaros_cege
RonaGyuri
Egy kis őshonosítgatás

Érdekes párhuzam az ártunk és qurmányunk propagandája és a családi tettek között

A minap Őfenesége „a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülésén, Budapesten, a Várkert Bazárban” hablatyolván arról zagyvált, hogy „kezdeményezzük, hogy Brüsszel foglalkozzon az őshonos európai kisebbségekkel”! Ami igencsak pikáns mondat egy magyar potentáttól, hisz egykor „ magyarok nyilait félte Európa”! =))
Igen érdekes az a tegnapi hír is, hogy „kapott mintegy 60 millió forint uniós támogatás Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 Kft. ”. No nem az az érdekes, hogy EU-s pénzt kapott, mert az mindnapos, hanem az indoklás „a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzésére”. A témát feltáró zoom.hu megjegyzi, hogy „a felcsúti vállalkozó központi agrárcége a mangalicatenyésztés csaknem minden eleméhez kapott uniós pénzt.”. Nos abban semmi kétség, hogy egyes dagadt disznók jólétében eminens szerepet játszik. Bár az is igaz, hogy sokan megkérdőjelezik az őshonos voltát.
Bár ez sem lehet akadály, hisz árunk és qurmányunk igencsak találékony volt a honosítások területén (nekem a csúcs az az echte amcsi nő, akinek gyanús volt a név alapján – ezzel keresték meg a helyi magyarok – hogy a volt férje akár magyar is lehetett!), talán az őshonosításhoz is vannak ötleteik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.