Az önsajnálat legcsekélyebb jele nélkül drámai bejelentést tett Székhelyi József: orvosai közölték vele, hogy tüdőrákja van. A színész nem adja meg magát a kórnak.

Székhelyi József bejelentette: tüdőrákja van

Komoly egészségügyi problémával nézek szembe, miközben a számomra meghatározó, gyönyörű munkáimat végzem. Lelkileg és fizikailag nem könnyű korszakot élek meg, hogy finoman fejezzem ki magam – mondja a Borsnak Székhelyi József. – Mellkasi problémával műtöttek, és eközben az orvosok feltárták, hogy a baj nem közönséges. Rövidre fogom, az orvosaim szerint rákos vagyok. Ez a helyzet

- nyilatkozta a Borsnak, majd hozzátette:

Megpróbálok minden energiámmal megbirkózni azzal a helyzettel, hogy tíz kilót fogytam. Nem gyöngülhetek, hogy a felada­taimnak eleget tudjak tenni, hogy apuka maradhassak egy darabig legalább – teszi hozzá. – Remélem, létezik megoldás, minden bizodalmam a XXI. századi orvostudományban van, és a nagyszerű doktoraimban.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Nagyon sajnálom.
Sok erőt kívánok neki és családjának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nagy harc vár rá, sok erőt kívánok hozzá, és remélem legyőzi a kórt!
cikicakk55
@elnyomott: El ne menj már innen egy hit miatt túltrhelt idióta miatt. Maj elmegy megint. Volt már itt egy darabig,és én még úgy ahogy megértem a vallás miatt megzakkantakat,de Ő már nekem is sok. Rád viszont szükségünk van,mert értelmes és emberi a hozzászólásod,még azokkal is,akikkel nem feltétlen egy a véleményetek
42
Székhelyi József bejelentette: tüdőrákja van.
Székhelyi József bejelentette: nincs tüdőrákja

Aha
Fradigege
Szerintem a zsidók nácik. Vallják magukról a felsőbbrendűséget. Aki nem zsidó, az goj.
Megölették Jézust. Kajafás és a pilátus mosta kezét. Aztán most hiába próbálják visszalapátolni a szart a lóba. Rendesen tükörbe kellene nézniük és egyenes gerincel ezt vállalni. Nem véletlenül volt a Holokauszt sem. Azt megelőzte egy első világháború lezárása, ami nem éppen volt jó. 10 magyar bolsevikből 9 zsidó volt. És ezt nem felejtették el rá tizen egynéhány évre a magyarok nekik, amit akkor, trianon környékén csináltak. Konkrétan a román hadsereg döntötte be őket, amikor a nagy magyarellenesség közepette Budapesten tivornyáztak. Megjelent az oláh az Üllői úton. Mert be voltak szarva, hogyha a Székelyhadosztály visszaveri az oláht, akkor bebuktatja a bolsevik hatalmat Budapesten. A Székelyhadosztály helyett, az oláh üdvhadsereg jelent meg. Gratulálok neki, és innen csókoltatom a Kohn(kun) Bélát. Érdekes, hogy az osztrákok felé menekült. De ez már egy másik történet. Ennek a bolsevik tivornyának is köszönhető a Holokauszt.
kuruc.info/r/6/112988/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.