A Miniszterelnöki Kabinetiroda csak a vonatkozó szerződések egy részét tette közzé. A napokban tette közzé a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda a szeptember végéig kötött, ötmillió forint fölötti szerződéseit. Ám trükkösen nem az összeset tették fel a Kormány.hu-ra, csak egy részüket. A kommunikációs célból kötött megállapodásokat például hiába keressük a weboldalon. Ennek az az oka, hogy bár a tárca alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal (Nkoh) hirdetett meg tavaly egy 25 milliárd forintos keretszerződést kommunikációs tevékenységre, de nem az Nkoh kötötte meg ez alapján a megbízások többségét. A kontraktusokat a hivatal felhatalmazásából más minisztériumok és állami intézmények írták alá, így ezek nem is szerepelnek az Nkoh adatközlésében.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kommunikáció??? Ne már ez ócska propaganda
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: Ennek te vagy egyik bizonyítéka. Ezt a pénzt mind rátok költik. Ti sem értitek a dolgokat, csak elhiszitek a propagandát.
eszegfu
De mégis miért kell velem, ill. az összlakossággal kommunikálni?! Főleg idióta, "megfoghatatlan" dolgokról?! Eddig is megvoltam, hogy ugy értelmeztem a dolgokat ahogy... ez után sincs szükségem, hogy a "számba rágják" mit kell gondoljak! Inkább magyaráznák el érthetően, hogy pl. az e-recept hogyan is müködik (hogy jönnek ide a "felhők", vagy hogy lesz kártyám, stb.)? De az sem ártott volna, ha a mostani nyugdij korrekcióval kapcsolatban kommunikálták volna pl. a max. kapható összeget, vagy hogy kinek nem "jár", mert ugye osztottak-szoroztak a tájékoztatókban, de erről "elfelejtkeztek".
Csizmás Kond
@eszegfu: ...na látod ezért veled...is...mert ugyan kikéred magadnak de kétszerannyi kérdésed van...:))
eszegfu
@Csizmás Kond: 14:14 "Merci hogy vagy nekem"!! Sajnálom, hogy nem tudsz különbséget tenni a kormány "kommunikációs" ingere és az én megválaszolatlan kérdéseim között... ettől még a véleményem nem változik!
eszegfu
@Sámannus: 11:21 Pedig ez az egyetlen -- mármint a "duma" -- amivel már "jóllaktam"!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.