Ha éppen nem jön a NAV-elnök, akkor a nemzeti olajtársaság kútjainál a konkurencia árait figyelik, kemény előírás, hogy naponta le kell fotózni a szomszédok „totemoszlopait”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Ez nem új dolog. csak most lett látványosaBB.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/gm.jpg
cdn.pixabay.com/photo/2016/08/20/22/46/totem-pole-1608711_960_720.jpg
És akkor a tusványosi dakota vazallusa, Tállai András hungarikum kiásta a csatabárdot és a MOL vezetők a totemoszlop elé állhatnak. A szenilitás felé masírozó, infantilizmusba hajló, süldő lányként megélt szerelmet demenciába keretező nénik is megkapták azt, akiért lehet rajongni és a daliás időket újraélő, gondolatban a műfogsort csatabárdra cserélő, a töltöttkáposztát tejfölös Bilagittal eszegető bácsik is újra harci lázba lendülhetnek és skalpolásról álmodhatnak. A sem egyik, sem másik kategóriába nem tartozó, de a magyar nép kivételes, kiválasztott mivoltát minden pillanatban megélő, napi szinten Trianont sirató honvédők is megkapják a lelki lóbalzsamot, hogy amennyiben mostanában már nem lehetünk nagy ország, legalább akkor indiánok lehetünk. Engem csak az aggaszt egy kicsit, hogy mi lesz itt akkor, amikor a reménybeli Csingacsgukok összepofozkodnak a szintén honvédelem-szakos jövőbeni csendőrökkel, hogy kié legyen a halálra rémült kakaska püspökfalatjából kitépkedett tolldísz. Szerintem mi, többiek – akik mégsem akarunk indiánok lenni – kezdjünk bele a baromfitenyésztésbe. Ameddig Tiborcz, Garancsi, Csányi, Simicska, Mészáros, Matolcsy vagy/és ezek rokonsága fel nem fedezi, hogy a kakastollban van a nagy lóvé, mi meg is gazdagodhatunk. De legalább megtollasodhatunk. Uff!
elnyomott
@Sámannus: - a csalás sem új dolog, de jogállamban bűncselekménynek számít és nem kapnak érte dicséretet az legfőbb hatalomtól.
Eladott Ország
Igen, valóban nem ördögtől való, hogy szociális alapú megközelítéssel próbálunk segíteni
azokon, akiknek alacsonyabb a vásárlóerejük. Annál is inkább, hogy ma Magyarországon az
üzemanyagár több mint 50%-a adó.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/benzin.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/gazolaj.jpg
A benzin ára valóban kulcskérdés: szállítani mindent kell, a szállításhoz pedig üzemanyag kell.
Vagyis egyetlen beavatkozással akár meg is lehet oldani egy térségben az összes oda szállítandó termék költségét. Ebben a logikában az van benne, hogy egységesen megfinanszírozunk egyes elmaradt régiókat. De mi nem ezekről a kérdésekről beszélünk – ha már Tállai felkavarta a NER posványát -, hanem sorosozunk, brüsszelezünk, balfasz ellenzékezünk, mert a barnanyelvű politológusok ezért kapják a fizetésüket. Az, hogy elfajzott liberálisok és a világsajtó arról beszél, hogy kézivezérlésű a magyar gazdaság, ergo az ország versenyképessége a béka segge alatt, az nem az ellenzék állapotáról és a kormány nagyszerűségéről állít ki bizonyítványt. Hanem arról, hogy az üzleti világban, piaci viszonyok között értelmezhetetlen és elfogadhatatlan, hogy az adóhivatal vezetője államtitkári pozícióban direkt módon szólít fel egy céget arra, hogyan képezze az árait. Még akkor is, ha gyakorlatilag a rezsicsökkentést is pontosan ezen elv alapján ütötték nyélbe. És akkor is, ha semmihez nem értő szarlapátolók (külön Lázár János a mai kormányinfón) úgy tesznek, mintha nem értenék, mi ezzel a baj.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/tallai.jpeg
Az általuk zsibbadtra hülyített drágaország, ez a nagyon magyar Magyarország
úgysem érti, mi ebben az aggályos. Persze azt se nagyon értené, ha Tállai elvtárs holnap neki – egységsugarú pénzért hazudónak – szólna oda, hogy a dél-borsodi zsákfaluban üzemeltetett boltjában drága az oldalas. Meg a felvágott, meg az olaj és a csirkefarhát, úgyhogy lesz szíves holnaptól csökkenteni az árakat. De ha Tállai elvt.. méltóságos úr mondta, akkor ez biztos így van jól, gondolkodni, értelmezni meg olcsó bolsevik trükk. A ha úgy lesznek a számok emelek megint; ha úgy vannak a számok, csökkentek típusú kormányzás, a fideszes gazemberségekhez kényelmesedett és hülyült-bultult igénytelenség országában ebből a sztoriból is ki lehetett hozni, hogy azért tart ott az ellenzék, ahol tart, mert ahelyett, hogy gratulációval illetnék a csóró magyar ember érdekében eljáró képviselő urat, felháborodnak, mert számukra fontosabb a a brüsszeli elit, Soros György vagy épp más külső nyomásgyakorló csoport érdekeinek való megfelelés, “ mint a keményen dolgozó kisemberek hétköznapi problémái. Magukat politológusoknak, elemzőknek és egyéb tudományos főmunkatársaknak nevező takonygerincű senkiknek ez a bravúr is sikerült. Sikerült Sorost és Brüsszelt belekeverni ebbe a történetbe is.
Eladott Ország
Nem tudom, igaz-e, de állítólag a szomszéd úgy hallotta, megint leszólt a nagyságos úr, hogy
a szegénységünkre való tekintettel a benzinár csökkentés után, a Porsche Panamera Turbo
alapárát próbálja már meg a városi autókereskedő 150 ezer euró alá vinni, ezért ne menjünk az országút felé, mert olyan sok nagycsaládos közmunkás rohan vásárolni, hogy nem férnek a
járdán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.