Nyugaton úgy látják, hogy a lengyel és a magyar vezetés megsérti az európai alapértékeket, ezért már az is felmerült az ottani elit köreiben, hogy kár volt beengedni az EU-ba a kelet-közép-európai országokat. – írja a Napi.hu És a Jog és Igazságosság nincs egyedül – emlékeztet az FT publicistája. Orbán Viktor magyar miniszterelnök volt az első …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Na, kezdődik az önáltatás.
Nem tart örökké.
csipetke
Mi is ebben reménykedünk...A gond az,ha ezek még 4 évig a nyakunkon maradnak,még építik a stadionokat.Miért nem egy olyan miniszterelnököt dobott nekünk a gép,akinek olyan hobbija van,mint az egészségügy,és az oktatás rendbetétele,vagy hasonló hasznos dolog.A sok bólogatójános meg hagyta...Mi meg birkák vagyunk,mert valamit tenni kellett volna ellene.
panellproli
Szerencsére a hatalmas elzsírosodott hasában és májában termelődő káros anyagok ugyanugy rombolnak , mint akárki másban. Itt nincs kivétel.Költheti az ellopott pénzeket azokra a bizonyos szögekre.
Csizmás Kond
a zeu csak rinyál...mert úgy a diktatúrához mint a demokráciához kevés. Míg az elsőt nem akarja de próbálja úgy a másodikat hangoztatja de ellenkezőt csinál.
bence
@Horizont: ! Csak annyit tudtunk volna tenni , hogy legalább 1 millió ember kivonul az utcára ! De nem , csak ültünk és dühöngtünk ! Most meg szívunk mint a torkos borz ! Ne reménykedjünk ! Innen már soha nem állunk talpra !
mackoka46
Már tönkretette a mocsok még az unokáink életét is. Máshol már felkötötték volna !
Rockxy
Ez kérem hülyeség.
Szerintem már rég Palvinbarbi-korszak van.
Oszt akinek nem teccik, menjen tüntetni, vagy igyon még egy felest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.