Nincs akadálya a nyomozásnak közérdekű adattal való visszaélés miatt – így döntött az ügyészség a 24.hu információi szerint, és ezzel talán megismerhetjük a Mészáros Lőrinc családi érdekeltségébe tartozó Vivienvíz Kft. üzleteit is a Volánbusszal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ügy karakteresen mutatja Orbánia rögvalóságát! =))
cikicakk55
Nem tudom olvastátok-e a cikket a HVG-n de én elolvastam és ide berakok a cikkből egy idézetet.Ez megmagyaráz mindent,hogy miért is ússza meg minden FideSS közeli cég a felelősségre vonást,elszámoltatást.

"A rendőrség a kutakodás során kiderítette, hogy a cég öt alkalommal is vásárolt a Vivienvíztől, mégis lezárta a nyomozást. Szerintük ugyanis megállt a Volánbusz érvelése, hogy a vásárlások eseti jellegűek voltak, nem szerződésesek, ezért nem titkolták el a közérdekű adatot, csak másképp értelmezték a kérdéseket."
"
elnyomott
Ugyan, semmit nem fognak vizsgálni. Vagy ha véletlenül mégis, akkor találni biztosan nem fognak semmit, ami törvénytelen.
Mert mind szentéletű.
cikicakk55
@elnyomott: Az lehet,mert ismerve a FideSSt Max Polt Péternél tovább úgy sem megy tovább.Azért ez az elszólás elég komoly koki így is a törvényeink pártatlanságának
quadrocopter
@cikicakk55: Ez a sün indokolás pont olyan, mint amikor valaki ötször hátba szúrja magát, hátul összekötözött kézzel és mégis "önkezű" cselekmény okozza a halálát!
Már ez a bűnbanda sem szégyell hatóságként pofátlanul hazudozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.