Már nemcsak a felcsúti polgármester, hanem a testvére is sikerrel indul a milliárdos tendereken – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből. Mészáros János cége a tervezettnél ötszázmillió forinttal drágábban, 1,7 milliárdért szállíthat a GYSEV-nek öt vasúti járművet. A 2010-ben alapított Agro-Felcsút fő tevékenysége a gépjárműalkatrész-kiskereskedelem, tavalyi árbevétele 1,6 milliárd forint volt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Úgy látszik a pályázatokon is jól énekel ez a Mészáros János Elek... Nálunk is tolja a nótát, a jobbikos önkori megrendelésére.
colibri
Ez a sok cigány,...ez nem igaz! Már annyi van belőlük, hogy nincsenek is kisebbségben.
...és micsoda feltörekvő újgazdagok? Mekkorát fordult a világ!
CsipkeRózsa
@nezelodo: Nem gondoltam volna, hogy a jóhangú Mészáros János Elek a testvére.
namihami
1,6 milliárd? Csak? Akkor ez a KIStestvére a Lölőnek.
Így bizony nagyon is indokolt, hogy a 2018-as választást is nekik kell megnyerni. Hol van ez még a családi példaképtől?
cikicakk55
Lölőke! Nem szégyenled magad,hogy a saját testvéredet csak 8 év után juttatod vagyonhoz? Esetleg neki ennyivel több időbe került,mire a 8 általános elvégzése után megtáltosodott és nagyszerű pénzstratéga,egy univerzális tudós lett belőle?
nemkati
Hajjaj, úgy tűnik, az egész Mészaros család okosabb Mark Zuckerbergnél.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/orb-1024x512.jpg
Ki kell mondani, hogy ennek az urambátyám-féle világból ittmaradt büdös bunkónak semmi
köze az európai modellhez. Hogy az Európai Unió egy, a korábbinál jóval demokratikusabb, jóval kevésbé bürokratikus intézménnyé váljon, ahol a jogkörök világosan el vannak különítve, ahol korrupt, minden tekintetben megbukott, a saját országukat lepusztító miniszterelnökök nem pofázhatnak következmények nélkül, nem bomlaszthatják belülről azt a rendszert, amelynek nettó haszonélvezői. Csak azért, mert további hasznot akarnak húzni a közösből.
eszegfu
@nezelodo: tegnap 20:02 Nekem is leesett az állam, hogy ő Lőrinc testvére! Aki ilyen hanggal rendelkezik, a fb-os honlapja szerint fellép sok helyen, miért keveredik bele egy ilyen "rosszizü" dologba?! Kár...
nezelodo
@eszegfu: Sosem elég, ha valamiből több lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.