Lázár János referál a kormányinfón. Név szerint támadt rá egy bíróra a TAO-pénzekkel kapcsolatos Kúria-döntés miatt. Sokadik Kormányinfóját tartja Lázár János a parlamentben. Az első újságírói kérdés arra vonatkozott, mi a véleménye Guy Verhofstadt véleményéről, miszerint a nemzeti konzultáció így ebben a formájában antidemokratikus, ráadásul antiszemita felhangja is van. Lázár elmondta, hogy a kormány a leghatározottabban visszautasítja az Európai Parlament liberális frakciója vezetőjének megjegyzését. A konzultációt csütörtök délig 1 millió 295 ezer ember küldte vissza, és ez a kimagasló szám mutatja, hogy az emberek véleményt akarnak mondani. Soros Györgynek sok alkalmazottja, barátja és kitartottja van Brüsszelben, Guy Verhofstadt is közéjük tartozik. - tette hozzá később Lázár.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Láthatnánk mi is polgárok a számlálók adatait illetve miket válaszoltak a beküldők.
Akik vissza küldték egy sem normális.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Hét-szentség,hogy kozmetikázva van. 2 válasz egész biztos,hogy érvénytelen,ráadásul megjegyzés is van hozzá. El tudom képzelni,hogy nem csak 2 embernek jutott a levelekről eszébe szavakkal is kifejezni a véleményét,nem csak X betűvel.Ráadásul ahhoz már pofa kell,hogy levélben,emailben és telefonon is felhívják a figyelmem a kitöltésre.Nem csak a levélben küldték el a konzultációs papírt,hanem emailben is megkaptam.Minek ennyi féle módon kérni a véleményt.Szerintem ha valaki az írott levelet is visszaküldi,kitöltve,úgy ahogy szeretnék,mert sajnos vannak ilyenek is,azok ha van számítógépük,akkor ott is kitöltik az ívet.Így már az nyilván két visszaküldött szavazatnak számít.na ezzel a megoldással könnyű 1,7 millió embert összeszedni. Sajnos a jövő évi választásoknál is számíthatunk erre,csak a határon túli magyarok felhasználásával.Ott is ki tudja ellenőrizni,hogy hány szavazat került vissza? Ki tudja garantálni,hogy egy ember csak egy szavazatot adott le? Most sem látjuk az igazi adatokat,akkor sem fogjuk látni. Orbanisztánban már csak így megy a demokratikus választás.
Eladott Ország
Úgyhogy én naiv, halovány reményeket fűzök ahhoz például, hogy nehéz hete lesz Lázár
Jánosnak és az egész miniszterelnökségnek csúfolt kócerájnak, miután az Európai
Bizottság auditorai ezen a héten 34, uniós forrásból támogatott projektet, illetve közbeszerzést
ellenőriznek a 2015-2017 közötti termésből. A listán négyszer is előfordul a Lázár János vezette miniszterelnökség neve. Egyébként is van messziről bűzlő ügy dögivel: a brutális módon dráguló építkezésektől Csetényi Rogán szomszéd Csaba milliárdos megbízásain keresztül az udvari tanácsadó cégek által szakított elképesztő összegekig. Igen, a Soros-terv agyba-főbe nyomatása mögött olyan rendszerszintű geciségek sora húzódik, hogy a pofánk leszakadna, ha pontosan tisztában lennénk valamennyivel. És van veszítenivaló bőven: még az is megeshet, hogy felfüggesztik a 2014-2020 közötti finanszírozási időszak támogatásainak a folyósítását. Tekintettel arra, hogy az összesen mintegy 9000 milliárd forintnyi szubvencióból eddig alig 400 milliárd forintot utalt át a Bizottság, lebukás esetén nagy lesz a szopás.
Nem kétlem, hogy azt is majd valahogyan Soros nyakába varrják, de legalábbis megpróbálják.
Nem vagyok optimista, de mivel van szaloncukor és torma, most kicsit bízom abban, hogy
ennyire nem lehet mégse kretén ez az ország. Mármint annyira, hogy a láthatatlan patás ördög
virtuális gyűlölete saját tyúkszaros életének kulcskérdéseiről még hosszú ideig képes legyen
elterelni a figyelmét.
scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/23722761_10156781735409307_8023557539090540144_n.png?oh=3d7b2ee1b92b776ba4cadb98f019907a&oe=5A98376B
Pálinkás Pál
És ebből 1 290 000 az ellenőrízhetetlen netes szavazás...az ötezer meg az agyhalott vérfidesznyikek csoportja!!
Eladott Ország
@simmering73: nov. 18., 18:33 Vastagon, mert senki nem tudja leellenőrizni.
Csizmás Kond
...ugye hogy előkerül a szemitizmus is...na és ki vette elő ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.