A jövőt is meg akarjuk nyerni. Magyarország legnagyobb előnye a magyar emberek felkészültsége és szaktudása, ezért fontos, hogy az itt beruházók ne csak profitot akarjanak előállítani, hanem a legértékesebb "vagyontárgyunkba" a munkások tudásába és képzésébe is befektessenek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Kecskeméten, az indiai tulajdonú Samvardhana Motherson Group (SMG) beruházásaként létrejövő SMP (Samvardhana Motherson Peguform) kecskeméti gyárának megnyitóján, írja az MTI.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán esete a befektetéssekkel

Már az oktatásba való befektetés felvetése sem piskóta, na de hogy kinek tanácsolja

Őfenesége ismételten előadta a szokásos műsorát, most „csütörtökön Kecskeméten, az indiai tulajdonú Samvardhana Motherson Group (SMG) beruházásaként létrejövő SMP (Samvardhana Motherson Peguform) kecskeméti gyárának megnyitóján”.
A szokásos hablaty mellet volt egy igencsak – még tőle is – meglepő kijelentése: „Magyarország legnagyobb előnye a magyar emberek felkészültsége és szaktudása, ezért fontos, hogy az itt beruházók ne csak profitot akarjanak előállítani, hanem a legértékesebb vagyontárgyunkba a munkások tudásába és képzésébe is befektessenek”!
Nos elegánsan túllépve azon, ahogy az emút majd nyócévben rongálta az oktatást, kiemelten az un. szakmunkás-szintű képzések vonatkozásában, meg kell jegyezzem, hogy miért is nem veti fel ebbéli igényeit a saját „barátai, rokonai és üzletfelei ” vonatkozásában? =))
emerencia
@RonaGyuri: Szerintem azért mert orbán jól tudja, hogy reménytelen. Nincs már annyi szabad magyar szakértelem ebben az országban amire alapozva el lehetne indítani a tömeges, jó minőségű szakképzést. Különben is nem azt kell figyelni mit mond, hanem, hogy mit tesz. Az oktatás elsilányítása nemcsak egyedül az ő "érdeme" de sajnos az érdeke valójában. Az elbutított népet ugyanis jól lehet manipulálni, gyűlöletre szítani. Az ő politikájának pedig ez a lényege.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.