Vona Gábor ma már nem venne fel gárdamellényt, és míg gyerekkorában pedig előszeretettel vetett szárnyatépett legyeket pókok közé, most a pókkal kezdené az elszámoltatást - erről a Jobbik-elnök egy csütörtök esti rendezvényen beszélt, ahol arról is kérdeztük, hogy mit gondol Simicska médiabirodalmának átalakulásáról, mikor találkozott utoljára az oligarchával és arról, lesz-e együttműködés a többi ellenzéki párttal az egyéni körzetekben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Még a végén egymásra licitálnak Gyurcsány és Vona a papírok megszerzéséért!
Nekem mindegy ki szerzi meg, de talán itt az idő bemutatni a választóknak!
namihami
@Béla333: Ha létezik, akkor még ráér. Nehogy egy országos kampánnyal elhitelteleníthesse a gazda, hiszen övé a mennyek országa (Tv, rádió).
Ha be tudják mutatni, akkor ennek nagyot kellene szólnia és csak a végső percben, amikor már nem lehet plakátokat nyomtatni ellene.
Edmond Dantes
@Jozefina: Most is tanul ott valamelyik Orbán lány,hogy legyen fedősztori? Vagy esetleg csak télen megy Svájcba,síelni,mivel számára az ma már biztonságosabb,mint a foci,mert annyira lent van a súlypontja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.