A Fidesz frakcióvezetője szerint ez egyáltalán nem sok, hiszen Orbán útjai "milliárdos hasznot" hoztak az országnak.

Titkos svájci utak, méregdrága riói repjegy – 90 millióért repült Orbán ebben a ciklusban

A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közérdekű adatként kiadott listából mazsolázgatott a Hír TV.

Az adatokból kiderül, több mint 90 millió forintba kerültek Orbán Viktor hivatalos útjainak jegyei harmadik miniszterelnöki ciklusában. A kormányfő idén szeptemberig 109-szer utazott külföldre, repülőjegyeire átlagosan 837 ezer forintnyi közpénz ment el. Orbán Viktor legköltségesebb repülőútja a riói olimpiára szólt, a különgépre szóló jegye 5,647 millió forintba került.

A listában több olyan svájci út is szerepel, amelyek céljáról az állami hírügynökség sem számolt be.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője szerint demagógia ezzel foglalkozni, hiszen ezek az utazások "milliárdos hasznot hoznak Magyarországnak".

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem az baj hogy elrepült, hanem AZ HOGY VISSZAJÖTT !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem az baj hogy elrepült, hanem AZ HOGY VISSZAJÖTT !!!
eszegfu
Bánná az ördög, hogy mennyi pénzt visz el az utazásaival -- ami még ki is "jár" az ország első emberének --, ha valóban az ország javát szolgálná! Csak ugy kérdezem: ennyi pénzből nem telik egy jólszabott öltönyre, mint "munkaruhára"?!
RonaGyuri
az országnak??? Ja hogy ő maga az ország! =))
papa.49
@eszegfu: Tudod akinek nincs ízlése, annak a szabó se tud olyan gúnyát kreálni amiben embernek néz ki...
Hellcat
Néhány családi ház árát elutazgatta ez a fasz, hogy kezeltesse magát, meg hogy ránézzen megvan e még a svájci számlán minden.
tudode
Azért fejlődött valamit ez a "falusi gyerek"!
.
Már nem hadar, ezen kívül u.a nyakkendős LETT, mint akiket 1989-ben képes beszéddel leszólt!
.
--- Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8
.
Miből, kiből lett a CSODABOGÁR!!!
Ha nem vigyáz MÉG A VILÁG URA IS LEHETNE egy kis grafttal!!!
Most már az ORSZÁG SEM SZAKAD MEG A KOMOLYSÁGÁTÓL!
ágimami
"a riói olimpiára szólt, a különgépre szóló jegye 5,647 millió forintba került"

Aha!! Ez tényleg milliárdos hasznit hozott-NEKI!!!:DDD
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/RTR3YEZ5-1024x535.jpg
Orbán Viktor és Orbán Gáspár 2014. július 13-án a futball világbajnokság döntőjén Rio de Janeiróban, a Maracanã Stadion díszpáholyában.
Cuppanjunk le egy pillanatra a magyar politikai elit(ta az eszét) erősen viseltes erkölcsi
alsógatyájáról és csodálkozzunk rá a francia belügyminiszterre. Bruno Le Roux mondott le hivataláról, miután kiderült, hogy kamasz gyerekeit közpénzen foglalkoztatta a nyári szünetben. Le Roux azt mondta, hogy a gyerekei foglalkoztatása legális és valós volt, de szeretné
megőrizni a kormány feddhetetlen működését, ezért lemond. Ugyanitt, mármint Franciaországban történt nemrégen, hogy Francois Fillon, aki a francia mérsékelt jobboldal jelöltje volt az elnökválasztáson, szintén lemondott. Mert kiderült, hogy a feleségét foglalkoztatta korábbi kormányzati megbízatásai idején. Fillon bocsánatot kért a franciáktól és azt mondta: rossz döntést hozott, amikor a feleségét alkalmazta. Elismerte, hogy rokonokat hiba belekeverni a politikai ügyekbe, mert abból nem sülhet ki jó. Ez Magyarországon nem fordulhat elő. Egyszerűen nem értjük a korrupció szó jelentését és nem értjük, hogy vannak olyan normák egy demokratikusan működő társadalomban, amelyeket be kell tartani. Nálunk nem ügy, ha a miniszterek elnökének lánya az Operaház királyi páholyába szervez osztálykirándulást, vagy éppen Bahreinben tárgyal a franc tudja, kinek a nevében. Nálunk az sem ügy, hogy a miniszterelnök fia apucival együtt szurkolt Rio de Janeiróban a focivébé döntőjén. Nem, nem a közönség soraiban, ahová bárki vehet jegyet (akinek telik rá),
hanem a díszpáholyban, ahová kizárólag magas tisztséget betöltő politikusok kapnak meghívást – például Angela Merkel – és ahová nem szokás elhurcolni a családot.
Tollascsőr
"...hiszen Orbán útjai "milliárdos hasznot" hoztak az országnak."
És a sok degenerált fideszbarom ezt még el is hiszi.
Eladott Ország
@Tollascsőr: Emberileg, szakmailag, erkölcsileg is inkorrekt faszok gyülekezete volt eddig is, az utolsó, amiben még nem érték el az elvárt mélységet, az a politikai beszéd volt, de mától ennek is vége. Ettől persze még pont ugyanolyan dilettáns, mohó, ostoba bűnöző marad mindenki, mint annak előtte.
nezelodo
Az mibe került nekünk, amikor stikába vonattal ment Svájcba a lányát, (a bankár konzulját) meglátogatni? Vagy akkor költözött egy bankszámla valami egzotikus helyre?
nusika
...a végszó... demagógia ezzel foglalkozni----én úgy érzem, már sokadszor, hogy hülyének néznek. Szomorú ...
nemkati
@ágimami: Azért arra adhatna választ, hogy a riói olimpián állami pénzből való részvétele milyen hasznot hozott az országnak. Próbálom erőltetni a fantáziámat, de nem jut eszembe egyetlen elfogadható magyarázat sem.
ágimami
@nemkati: Másra sem ad választ, miért erre adna? Erre nincs is elfogadható magyarázat.
Lehet hogy rosszul emlékszem, de egyszer valahol azt nyilatkozta, hogy SAJÁT pénzből utazott!! AHA!!!
nemkati
@ágimami: Á, kizárt, hogy saját pénzből, hiszen ez az út 5,647 millió forintba került, neki meg csak 750 000 forintja van.
Qqberci
És ebben a grazi kezeltetése még nincs is benne.
ágimami
@nemkati: Hát ezaz!!!
Mondani mindig tud nagyokat!!!
human
A miniszterelnöki utak költséggel járnak, méghozzá nagyobbal mint bárkié az országban. Ez mindig is így volt és így is lesz. Bár ez lenne Orbán legnagyobb hibája.
lampa laz
"Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője szerint demagógia ezzel foglalkozni, hiszen ezek az utazások "milliárdos hasznot hoznak Magyarországnak"."""

Oszt hunvannak ezek a milliárdok, arab vagy svájci esetleg offshore bankszámlákon? Mert azt tudjuk, h a mi pénzünket pénztárosgázbúvárnál tartja.
Idióta barom nyilatkozók, sülne le a bőr a pofátokról.
lampa laz
@Horizont: (15:48) Ma ez volt a legjobb amit olvastam!!!
quadrocopter
"...Orbán útjai "milliárdos hasznot" hoztak az országnak."
Igen, 7 millió azeri dolcsiról már tudunk! Hol a többi?
kisrigó
@Eladott Ország: A mérhetetlen buta gőgjében nem is érzékeli, hogy mennyire primitív módon viselkedik! Lehet, hogy a svájci utak nemcsak a bankolásról szólnak, hanem ott próbálják "helyre tenni a pszichéjét!"
RonaGyuri
@Horizont: ez biztos, lévén ő egy disznószaros tróger! =))
nezelodo
@nemkati: Kért kölcsön a házi Zuckerbergjétől, így kifutotta a 5,647 milla árú jegyre. De lehet, hogy a Provident adott neki kölcsön, és hetente megy a részletekért Hatvanpusztára a behajtó, ha át nem verte őket is. A végén még hajléktalan lesz szegény, a Lajosra meg nem számíthat már.
cikicakk55
@eszegfu: Ma 15:45
Szerinted van olyan szabó,aki egy ilyen felfújt léggömb alakra passzoló ruhát tudna kreálni? Ki zárt!
cikicakk55
@Hellcat: Ezt teli találat. A kezeltetés kell,mert ha 2 hónapig csak a gyógyszerein él,az kevés.Látszik mikor merül az elem benne,mert olyankor már nagyon nyalogatja a száját, a nyakkendőjét igazgatja,már papírból sem tud folyamatosan olvasni és már a nadrágon keresztül is látszik,hogy remeg a keze a zsebébe. Az én párom parkinsonod,de a csuti kézremegése a nadrágzsebében az elvonási tünetek erősödését jelentik.Nem gyógyszer elvonás,hanem valamilyen gépi stimulációs,úgy mond feltöltésekre járhat,ahol is az agyát megpróbálják egy kicsit használhatóbbá tenni és gyógyszeresen azt rendben tartani.sajnos úgy néz ki,hogy a szervezete megszokta és már egyre gyakrabban és egyre hosszabb időbe telik mire sikerül emberi megjelenést kölcsönözni neki, bár ha túl közelről mutatják,azért látni rajta a bamba távolba meredős skizofrénia tipikus jegyeit,megspékelve egy jó adag téveszmével,ami nála a hatalom mániát jelenti. Van akinek a téveszméje az,hogy Őt Isten küldte, vagy,hogy az ufók hetente elviszik,van aki biztos benne,hogy a kezében lévő energiákkal gyógyítani tud.Ezek ha nem okoznak anyagi gondot másoknak,ártalmatlannak tűnő dolgok lehetnek,ám Orbán hatalom mániája már egy egész ország létét fenyegeti.
cikicakk55
@ágimami: Pedig nem is olyan régen volt,mikor kijelentette,hogy " Női dolgokkal nem foglalkozik"
bakegya
@Mirabilis: csányi papit vitte gerincducoltatni,aztán még a rasit ps meg kellett néhányszor látogatni...
cikicakk55
@Eladott Ország: Ez az a fia,amelyik örökölte apukája elmebaját és kézrátétellel gyógyítja a rákos betegeket? Vallási tébolyában több kárt okoz a rákos betegeknek,mint ha azok el sem mennének orvoshoz.hallottam róla,hogy lebeszéli Őket a kemóról,vagy rábeszéli őket,hogy ne menjenek,ne vállalják annyira gyakran,mert arra Ő is képes mint a Kemoterápia és még a hajuk sem hullik ki, és az émelygős,hányós időszakot is eltudják kerülni.Ha lenne igazi igazságszolgáltatás az országban ezt az embert már rég ki kellett volna vonni a forgalomból.Szó szerint embereket gyilkol.. Főleg nőket,mert Ők érzékenyebben reagálnak a hajuk hullására.Ez már bűncselekmény,mert Magyarországon még nem megengedett az Eutanázia. Igaz,mit várjunk egy olyan apától,aki szintén embereket ül,csak nem ilyen közvetlen,rajta kapható módon.Orbán inkább közvetett gyilkos,mert nem Ő öli meg az embereket,hanem a hideg, az éhség, a gyógyszerek kiváltásának hiánya, a mentálisan annyira leromlott emberek,akik öngyilkosok lesznek az Ő kormányázásának következtében.Ennek a legsúlyosabb foka,mikor az öngyilkos viszi a gyerekeit és a családját is magával a halálba.
lusta
Számoljunk. szeptemberig volt nyolc hónap, 243 nap. 109-szer külföldre utazott, tehát nem volt itthon. Mikor kormányzott? Én elhiszem, hogy milliárdokat hoztt az országnak, de valami konkrétum jobban jönne.
Rockxy
Tök felesleges ez a repkedési téma.
Azért, mert nem lehet vele leváltani a zorbánt.
Valami hatékonyabb ügy kellene.
luppo
@lusta: Ne igyál annyit...!!!
Szövegértés: "harmadik miniszterelnöki ciklusában. A kormányfő idén szeptemberig 109-szer utazott külföldre"
Nem csak lusta vagy...
karma1
@Rockxy: Igazad van, de amikor majd a vegelszamolasra kerul a sor - mondjuk, amikor orbanon azert lesz feher ing, mert a vadlottak padjan ul, nagy oromere nyakkendo nelkul -, akkor ez is egy tetel lesz a vegtelen hosszu bunlajstromaban.
Csak nem elfeledkezni errol a tetelrol!
Ezt is Te fizetted, meg a Joli neni, Pista bacsi, de meg a 2 eves unokajuk is meg van terhelve 30 evre elore ezzel a teherrel...:o(((
bakegya
Másfél milliárdot nyert közbeszerzéseken az államtitkár barátja-ezt hozta több száz-és ezer tételben az országunknak ez a KÉNYÚRHATNÁM SZEMÉT G...mint ahogy a lala elkeresztelte,nem mintha az nem segített volna be a lenyúlásaiba.
A AKADÉMIKUSSOLÁSÁVAL kezdte a TAO-TAHÓ MOHÓSÁGÁVAL KELL KIVÉGEZNI-mert elvitt minket a bandájával a FALIG!!!-minden luxusban élni olyan szinten mint ahogy a TIBORCPITYU ÉS AZ EGÉSZ PEREPUTTY TEHETI magyar miniszterelnök még nemtette meg a NEMZETTEL!!!
Desischado
@nemkati: Neki nincs saját pénze, mert amije van azt mind LOPTA? KÖZPÉNZ! És én sem értem, miféle haszna volt az országnak a riói útból. Ez a parazita a MI bőrünkre él ilyen jól, mert hagyjuk! De meddig még, könyörgöm, meddig?!
Ludmilla
Gulyás Gergelyről azt mondták,a fidesz esze,...vannak kétségeim
1magyar
www.blikk.hu/aktualis/belfold/futetlen-mosokonyhaban-el-az-arva-rakbeteg-fiu-megis-segiteni-akar/g7swnxl
Miközben a vezetőink luxus életet élnek addig az országban sok ilyen borzalmas körülmények között élő ember van.
Eladott Ország
@Horizont: A csahos kutyák, a haszonélvezők nem engedik már el megőrzik az elmebeteg csutit.
papa.49
@Eladott Ország: Ne csodálkozz rajta a kupaklaja tanítványa a másik ,,nagyeszűvel,, a pumpás halásszal együtt ))))))))))))))))))))))))))))))))))
eszegfu
@cikicakk55: tegnap 22:04 Belátom... mertem "nagyot" álmodni... hátha...:)
panellproli
Minél gazdagabb valaki, annál szarrágóbb.Képes a milliárdokon ülni, és még az összes kedvtelését is mi fizetjük. Nem beszélve az elmebaj kezeléséről, az itthoni betegek meg annak ellenére hogy nagy pénzt fizetnek az egészségbiztosításra, nem kapnak érte cserébe már semmit, mehetnek a maszek rendelésekre, kórházakba, ha meg tudják fizetni. A szegény férgese meg pusztuljon.
elnyomott
Svájcból milliárdos haszon?
Ezt nem hiszem. Az ilyen csak az azeriektől, a kínaiaktól, meg Észak-Koreától jön.
Valamit eltévesztettek a cikkben...
eszegfu
@kiscsillag66: Elneveztek O.V-ról egy orchideát... ez "haszon" nem?!:)
ágimami
@Horizont:
ˇˇA kormányfő idén szeptemberig 109-szer utazott külföldreˇˇ

Nem Svájcba ment l09x, hanem összesen, persze ez nem von le semmit a tényekből!!
Hellcat
@cikicakk55: háháá! Végre olvashattam olyan meglátást is aki jobban ért "ehhez" ! Köszönöm!
evacica
Na még is mi is vitte Svájcba Orbánt? főleg titokba, mi is van azokkal titkos bankszámlákkal? Nem zörög a haraszt, ha nem fúja a szél! A baj csak ott van, hogy a mi pénzünket herdálja ez az ember, aki az ország miniszterelnöke, sajnos! Szerénység és jó ízlés ismeretlen fogalom nála, de remélem eljön az az ídő amikor mind ezért felelnie kell!
papa.49
@evacica: Lehet hogy a Doxa órák titkát kutatja titokban ???
papa.49
Hogy a repcsi ami Rióba vitte miért nem végezte az óceán fenekén ???
Lepényleső
Ez a bán is olyan mint a nő;mindent megér,-kivéve az árát?
öcsi55
Megmondta seggnyaló Gergely, demagógia! Ez a sok külföldi út olyan, mint annak idején megboldogult Torgyán József kalandozásai voltak .Milliárdokat hoztak ,és mennyit vittek?
szaboria1
@öcsi55: Csak vinni tudnak hozni semmit.
kiscsillag66
@eszegfu: Haszonnak haszon, de nem olyan szép!
papa.49
@nusika: Van nem is kevés, remélem a vége is olyan lesz mint a Csaunak volt !!!
Eladott Ország
De akár van Orbánnak titkos svájci bankszámlája, akár nincs, egy biztos: a gázszerelő nem magának gyűjti a százmilliárdos vagyont, és ez csak az a része, ami látszik. Valahol kell a pénzt gyűjteni, kell titkos bankszámláknak lenniük, de korrupcióból, lopásból származó pénzt amerikai bankokban például nem lehet tárolni. A svájciak viszont már száz éve abból élnek, hogy diktátorok, bűnözők lopott pénzeit tárolják és kezelik megbízható diszkrécióval.
Orbán korrupciós ügyekből való részesedését banki átutalások nyomon követésével jobban fel lehetne deríteni, mint a svájci járatok ellenőrzésével. Nem lehet mindent készpénzben kifizetni. Ezzel együtt Orbánnak el kellene számolnia közpénzen tett utazásaival is, de nem fog, mert Magyarországon nincs jogállam, a hatalmi ágak szétválasztása megszűnt. Ezért az egészet kellene az ellenzéknek elutasítania. Felmondani minden együttműködést olyan ember rendszerével, aki törvények felett áll, ellenőrizhetetlen, aki még nem is leplezi a strómanját, a csaló közbeszerzéseket, a családnak, az apjának, a lányának, a vejének és a magának kilopott milliárdokat. Magyarország egy afrikai banánköztársaság szintjére süllyedt. Ne csodálkozzon senki, hogy amikor Orbán megbukik, és mindenki számára világos lesz, hogy egy bűnöző, akkor nagyot néz majd a sok okos magyar ember, mekkora vagyont harácsolt össze a pénzükből. Annyi már most is biztos, hogy az Orbán-család megérett a teljes vagyonelkobzásra bűntársaival együtt.
papa.49
@Eladott Ország: Meg az akasztásra is ...
papa.49
@Eladott Ország: Már alig várom hogy lássam a ,,kisfogház,, udvarán !!!
bence
@papa.49: ! Az kevés lenne neki ! Az ilyennek még élni sem volna szabad !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.