A Fidesz frakcióvezetője szerint ez egyáltalán nem sok, hiszen Orbán útjai "milliárdos hasznot" hoztak az országnak.

Titkos svájci utak, méregdrága riói repjegy – 90 millióért repült Orbán ebben a ciklusban

A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közérdekű adatként kiadott listából mazsolázgatott a Hír TV.

Az adatokból kiderül, több mint 90 millió forintba kerültek Orbán Viktor hivatalos útjainak jegyei harmadik miniszterelnöki ciklusában. A kormányfő idén szeptemberig 109-szer utazott külföldre, repülőjegyeire átlagosan 837 ezer forintnyi közpénz ment el. Orbán Viktor legköltségesebb repülőútja a riói olimpiára szólt, a különgépre szóló jegye 5,647 millió forintba került.

A listában több olyan svájci út is szerepel, amelyek céljáról az állami hírügynökség sem számolt be.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője szerint demagógia ezzel foglalkozni, hiszen ezek az utazások "milliárdos hasznot hoznak Magyarországnak".

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem az baj hogy elrepült, hanem AZ HOGY VISSZAJÖTT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
De akár van Orbánnak titkos svájci bankszámlája, akár nincs, egy biztos: a gázszerelő nem magának gyűjti a százmilliárdos vagyont, és ez csak az a része, ami látszik. Valahol kell a pénzt gyűjteni, kell titkos bankszámláknak lenniük, de korrupcióból, lopásból származó pénzt amerikai bankokban például nem lehet tárolni. A svájciak viszont már száz éve abból élnek, hogy diktátorok, bűnözők lopott pénzeit tárolják és kezelik megbízható diszkrécióval.
Orbán korrupciós ügyekből való részesedését banki átutalások nyomon követésével jobban fel lehetne deríteni, mint a svájci járatok ellenőrzésével. Nem lehet mindent készpénzben kifizetni. Ezzel együtt Orbánnak el kellene számolnia közpénzen tett utazásaival is, de nem fog, mert Magyarországon nincs jogállam, a hatalmi ágak szétválasztása megszűnt. Ezért az egészet kellene az ellenzéknek elutasítania. Felmondani minden együttműködést olyan ember rendszerével, aki törvények felett áll, ellenőrizhetetlen, aki még nem is leplezi a strómanját, a csaló közbeszerzéseket, a családnak, az apjának, a lányának, a vejének és a magának kilopott milliárdokat. Magyarország egy afrikai banánköztársaság szintjére süllyedt. Ne csodálkozzon senki, hogy amikor Orbán megbukik, és mindenki számára világos lesz, hogy egy bűnöző, akkor nagyot néz majd a sok okos magyar ember, mekkora vagyont harácsolt össze a pénzükből. Annyi már most is biztos, hogy az Orbán-család megérett a teljes vagyonelkobzásra bűntársaival együtt.
papa.49
@Eladott Ország: Meg az akasztásra is ...
papa.49
@Eladott Ország: Már alig várom hogy lássam a ,,kisfogház,, udvarán !!!
bence
@papa.49: ! Az kevés lenne neki ! Az ilyennek még élni sem volna szabad !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.