"Ilyen körülmények között, bár szabad választások lesznek, erősen kétséges, hogy megvalósul-e az esélyegyenlőség" – mondta Orbán Viktor, csaknem 30 éve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mióta visszatértek a pártállami rendszerhez, mindjárt kedvet kaptak a sajtóhoz is.
Hellcat
Mit vártok attól aki soha a büdös életben nem dolgozott...más pénzén tanult evett ivott gazdagodott...aki fiatal taknyosként az átlagkereset 5-6 szorosát kapta attól a Sorostól aki most kikiáltott örgödnek...A fidesz a saját érdekeit nézte kezdetektől...egyetlen egy pillanatuk nem volt amikor az országért akartak volna tenni bármit is.
tudode
Azért nem semmi az, hogy 301 éve kifogásolta, nyafogta a PÁRT SZÉKHÁZAKKAL kapcsolatban, aztán kiderült, hogy a JOGOSAN, V JOGTALANUL MEGKAPOTT "pártszékház" áthasonult a papinak bányává
.
--- György Péter vs. Orbán Viktor (1993 MI LETT A FIDESSZEL! Na mi???)
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=4s
.
Politikai kalandornak NEM "lett volna" üdvös, v szabad KORMÁNYKEREKET adni a kezébe, csak SEPRŰNYELET, mivel van MIT SEPERGETNIE A a saját óljai táján.
.
Remekül teszi a dolgát, már mint azt, hogy MÁS SZEMÉBEN, A SZÁLKÁT IS MEGLÁTJA, saját szemében a gerendát sem. ÉS MINDENKI "BÁNCSA" támadja, ő pedig "vég nélkül" ORÁLISAN MOSAKODIK, MOSAKODiK, MOSAKODIK!!!
.
Peches, mert a VILÁGHÁLÓ NEM FELEJT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.