Egy szabálytalankodó autós majdnem elütött egy szabálytalanul sétáltatott kutyát Nyíregyházán. A kutya gazdája nagyon begurult.

Botot hajított az autó felé és a jármű után futott egy dühös kutyasétáltató Nyíregyházán. Az esetet egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette – számolt be az RTL Klub híradója.

A felvételen látható, hogy míg az egyik oldalon megadják az elsőbbséget a zebrán átkelő gyalogosoknak, a másik sávban haladó autós nem áll meg, és a kutya nekiszalad a kocsinak.

A tévécsatorna által megszólaltatott szakember szerint itt mindenki hibázott. Az autós nem adta meg az elsőbbséget, kutyát viszont nem szabad póráz nélkül sétáltatni.

Ha egy sofőr nem áll meg a zebránál, szabálysértést követ el, amiért akár 30 ezer forint bírságot is kaphat. Ha balesetet is okoz, és gyalogos sérül meg, az pedig már bűncselekménynek számít.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ahham... a zebra mellett beszélgettek. Nem tűnt úgy, h áthaladási szándékuk van... Minden hülye miatt megállni? Ajjaj...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fancy27
Mi van? Az autóst szidjuk?! Nem adta meg az elsőbbséget, oké, szabsértés, pénzbírság. A rongálás viszont vétség, BTK, 1 évig terjedő szab. vesztés. Sőt, ha a kutya esetleg kárt tett az autóban, aminek nekirohant, még azt is ki kéne fizetni a kutyásnak! (nem azért rohant neki a kutya, mert tudta, hogy a gazdinak elsőbbsége van)
qwertt
@Equus: Te sem tudod, mikor kell kussolni. Ahelyett, hogy lapitanal, mint szar a gazban, inkabb lokod az ertelmetlen hulyeseget. Rad is kellene szajkosar.
Equus
@qwertt: hajjaj... voltál orvosnál? Veszettség ellen vizsgátasd magad. Még van egy-két hónapod, addig ne harapj meg senkit.
emerencia
Gyakran járok arra autóval utasként. Jobbra van az örökösföldi lakótelep, a zebra másik oldalán pedig kiépített kerítéssel ellátott jó nagy kutyafuttató. Itt már sok kutyás azt hiszi, hogy leveheti a pórázt és a szájkosarat a kutyusok pedig ebből azt a következtetést vonják le, szabad a pálya és futnak át a zebrán. Nagyon félek mert nem ritka, hogy megjelenik ott egy szabadon engedett kutya aki már be van zsongva, hiszen mindjárt megérkeznek a kedvenc helyükre. A kutyatulajdonosok kibírhatnák ezt a pici időt és akkor nem lennének konfliktusok. A hatóságok is jobban figyelhetnének erre, míg nem történik valami komolyabb baj.
wpym
@Equus: Köszöntem a vidám perceket; anyadék büszkék lehetnek rád, csillagom. lol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.