Ő volt az egyedüliként meghívott ajánlattevő, négyből négy tendert be is húzott. Az államtitkár szerint nincs ebben semmi különös. Palkovics László oktatásért felelős államtitkárnak a kinevezése előtt 14 éven keresztül közös cége volt egy Fauszt Zoltán nevű vállalkozóval. Az RTL Klub Híradója szerint Fauszt nagyágyú az oktatási informatikai rendszerek piacán: az ő cége fejlesztette a több egyetem által is használt Neptun rendszert, emiatt pedig 2011 óta közel ötmilliárd forint állami pénzhez jutott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ki nyer itt ma?

Közérdekű javaslat, esetleg közös játék

Hajdanában – ha jól emlékszem az Astoria szálló halljában, élő műsorban volt egy vetélkedő; Ki nyer ma? címmel. Valami hasonló című vetélkedőt lehetne csinálni arra, hogy a tárgynapi hivatalos közbeszerzési hírekben kinek a kije szerepel. Esetleg külön kategóriákban a milliárdos nyeremények. A legnagyobb nyeremény az lehetne, aki azt találja egy, hogy melyik az a nap, mikor egy ilyen sem lenne. =)) Manapság nagyon úgy tűnik, hogy ritkább mint az 5-ös a lottón!
csipetke
Na de mi ebben a meglepő?Ezek a csókosok ott tolonganak a nagy húsosfazék körül,és egymás közt leosztják a bizniszeket.Az lenne a hír,ha azt olvasnánk,hogy XY fideszes seggnyalonc nem nyerte meg az ilyenolyan tendert,pedig milyen jó érdesre köszörülte a nyelvét!Nem is emlékszem rá,hogy olvashattunk volna olyan hírt közbeszerzésről,amit nem Pénztáros Lőrinc nyert,vagy egy másik csókos...
namihami
Azt a változatot Goethe már megírta, amikor a Faust vette meg a halandók lelkét. Most a halandók vették meg a Fausztét.
Jó példája, hogy a világirodalomban (szinte) mindenre és annak ellenkezőjére is találni példát.
kissé felnőttem
ez a barátság, aki nem az lyukas zsebbel marad éhező. Ez a sikk , majd lesz sakk is matt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.