Ez elég enyhe intézkedés, többen azonban így is pórul járnak, mert nincs hol lakniuk.:( A Budai Központi Kerületi Bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el újabb kilenc Fradi szurkolóval szemben - közölte a Fővárosi Törvényszék. Másfél hete a Ferencváros-Debrecen mérkőzésen a stadionba többéves távollét után visszatérő ultrák alaposan helybenhagytak két másik szurkolót. Egyikük súlyosan, másikuk könnyebben sérült meg. Valóságos tömegverekedés zajlott a stadionban, amelyről videófelvételek is készültek.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Némi elgondolkodás egy hír kapcsán

a szobafogság persze túlzás, de igen szellemesre sikeredett

A média beszámolt róla, hogy „A Budai Központi Kerületi Bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el újabb kilenc Fradi szurkolóval szemben ”. Igen ez az ismert „a Ferencváros-Debrecen mérkőzésen” történtek utózöngéje.
Nos nekem ezzel a hírrel kapcsolatban két felvetésem is van:
Egyfelől; tessenek mondani miért is egy budai bíróság???
Másrészt; - bár ezt árnyalja a krimik hasonló témája – ha az egyik cikk szobafogság megfogalmazása nem épp klappol, de a szellemességén túl azért utal némi komolytalanságra. Ami az un. bűnüldöző szervek vonatkozó tevékenységéről is elmondható, még akkor is, ha elmondható, hogy régi megbízható „elvtársak”-ról van szó, akik mindig mozdultak, ha kell! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél