Csak fideszes politikusok vannak azok között, akiknek szeptemberről októberre jelentősebb mértékben nőtt a népszerűsége.

Az Iránytű Intézetnek a Magyar Nemzet megbízásából készített kutatásból az látszik, hogy a legnépszerűbb politikus ezúttal is Áder János, őt követi Varga Mihály és Navracsics Tibor. Karácsony Gergely nemrég még volt első is, de visszacsúszott a negyedik helyre. Orbán Viktor és Kósa Lajos népszerűsége is nőtt, Szél Bernadett azonban veszített a népszerűségéből, viszont egyre ismertebb. Rogán Antalt Molnár Gyulának sikerült kiszorítani az 5 legnépszerűtlenebb politikus közül. A legnépszerűtlenebb politikus továbbra is Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány továbbra is a legnépszerűtlenebb politikus, Molnár Gyula is bent van már az ötben

Gyurcsány Ferenc (Fotó: YouTube/ATVzrt)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
"Összehozzuk az országot!"

Miazhogynagyonis ... elkúrtuk ... nem kicsit... nagyon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: nem is gondolta rólad senki.Ha az lennél,nem lennél fideszes-illiberális.A liberális szó meg egészen más tartalommal bir, mint amit nálunk 27 év alatt liberális cimszó alatt műveltek egyesek.Ezért szitokszó! manapság.
kereső
@Shikari: szerinted.Egyébként nem magyaráztam.Minek, úgy sem értenéd.De alkalom adtán majd kérdezz meg valakit a fideszes fejek közül, akik anno ott üldögéltek a Liberális Internacionálé elnökségében küldöttként, és még alelnök is volt köztük.
JAJMÁR
@Shikari: Oszt' a fidesznek mi a szinonìmàja?
(Biztos van ès te biztos meg is mondod... te szinonimatudor ) :)
JAJMÁR
@Shikari: Gondoltam. Enyèn butuska vagy, mèg a neten se vagy kèpes eligazodni. Behiszel minden baromsàgot, mint pl. a liberalizmus a fasizmus szinonimàja... hahaha
Ègsz mint a reichstag!
JAJMÁR
@Shikari: A sajàt vèlemènyem nem közösködès, de az se hàtràny, ha sokan gondolkodunk "helyesen" helikopter :)

Ha neked a normalitàs a fidesss, nehèz èleted lehet :)
JAJMÁR
@Shikari: Ebben egyetèrtek. De a fœszereplők felsorolàsàból kihagytad a tàrsadalmi tömegeket, akik hagyták, ès hagyjàk az èrdemtelen, haràcsolô, gőgös kormànyokat a hibäkat elkövetni, ès magukat meglopni. A mostani ellenzèk nagyobb rèsze csak statiszta ehhez.
Ettől mèg a liberalizmus nem fasizmus, mèg akkor sem, ha nèhànyan ezek àlruhàjàban jàrnak. Tudom nehèz, de le kell róluk tèpni, hogy felismerhető legyen az igazi veszèly.
Az pedig nem a liberalizmus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.