Csak fideszes politikusok vannak azok között, akiknek szeptemberről októberre jelentősebb mértékben nőtt a népszerűsége.

Az Iránytű Intézetnek a Magyar Nemzet megbízásából készített kutatásból az látszik, hogy a legnépszerűbb politikus ezúttal is Áder János, őt követi Varga Mihály és Navracsics Tibor. Karácsony Gergely nemrég még volt első is, de visszacsúszott a negyedik helyre. Orbán Viktor és Kósa Lajos népszerűsége is nőtt, Szél Bernadett azonban veszített a népszerűségéből, viszont egyre ismertebb. Rogán Antalt Molnár Gyulának sikerült kiszorítani az 5 legnépszerűtlenebb politikus közül. A legnépszerűtlenebb politikus továbbra is Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány továbbra is a legnépszerűtlenebb politikus, Molnár Gyula is bent van már az ötben

Gyurcsány Ferenc (Fotó: YouTube/ATVzrt)

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
"Összehozzuk az országot!"

Miazhogynagyonis ... elkúrtuk ... nem kicsit... nagyon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Shikari: Gondoltam. Enyèn butuska vagy, mèg a neten se vagy kèpes eligazodni. Behiszel minden baromsàgot, mint pl. a liberalizmus a fasizmus szinonimàja... hahaha
Ègsz mint a reichstag!
Shikari
@JAJMÁR: Épp a libsi majmok égnek és veszítenek el, szinte mindent a leendő választásokon! Annyira gáz ezekkel közösködni! Normális nem is törődik már velük! Égnek folyamatosan!
JAJMÁR
@Shikari: A sajàt vèlemènyem nem közösködès, de az se hàtràny, ha sokan gondolkodunk "helyesen" helikopter :)

Ha neked a normalitàs a fidesss, nehèz èleted lehet :)
Shikari
@JAJMÁR: Nagyon sok hibája van a Fidesznek! Nincs viszont alternatívája. A demokratikusnak hazudott ellenzék pedig gyakorlatilag nulla.
Az, hogy a Fidesz ennyire erős, nem a Fidesz érdeme, hanem az ellenzék bűne!
JAJMÁR
@Shikari: Ebben egyetèrtek. De a fœszereplők felsorolàsàból kihagytad a tàrsadalmi tömegeket, akik hagyták, ès hagyjàk az èrdemtelen, haràcsolô, gőgös kormànyokat a hibäkat elkövetni, ès magukat meglopni. A mostani ellenzèk nagyobb rèsze csak statiszta ehhez.
Ettől mèg a liberalizmus nem fasizmus, mèg akkor sem, ha nèhànyan ezek àlruhàjàban jàrnak. Tudom nehèz, de le kell róluk tèpni, hogy felismerhető legyen az igazi veszèly.
Az pedig nem a liberalizmus!
Shikari
@JAJMÁR: Ne vitázzunk a liberalizmus lényegén, mert magam meg vagyok győződve, hogy ezen a néven a fasizmus nyomul.
A kormányunkat illeti, ha a tömegek olyan elégedetlenek lennének, nem nyerne állandóan a Fidesz! Sok marhaságot csinálnak, aminek csak a koalíciós kormányzás lehetne a féke! Ennek viszont esélye sincs a béna ellenzék miatt. Ezért az elkövetett hibákban ők legalább annyira ludasak, mint akik elkövetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél