Csak fideszes politikusok vannak azok között, akiknek szeptemberről októberre jelentősebb mértékben nőtt a népszerűsége.

Az Iránytű Intézetnek a Magyar Nemzet megbízásából készített kutatásból az látszik, hogy a legnépszerűbb politikus ezúttal is Áder János, őt követi Varga Mihály és Navracsics Tibor. Karácsony Gergely nemrég még volt első is, de visszacsúszott a negyedik helyre. Orbán Viktor és Kósa Lajos népszerűsége is nőtt, Szél Bernadett azonban veszített a népszerűségéből, viszont egyre ismertebb. Rogán Antalt Molnár Gyulának sikerült kiszorítani az 5 legnépszerűtlenebb politikus közül. A legnépszerűtlenebb politikus továbbra is Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány továbbra is a legnépszerűtlenebb politikus, Molnár Gyula is bent van már az ötben

Gyurcsány Ferenc (Fotó: YouTube/ATVzrt)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
"Összehozzuk az országot!"

Miazhogynagyonis ... elkúrtuk ... nem kicsit... nagyon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Egyszerűen nem hiszem el. Ezeknek semmit.
karma1
@elnyomott: Mert nem is igaz...
A Zavecz Research nemzetkozileg elismert kozvelemenykutato, nem a fidesz fizeti...

nyugatifeny.hu/2017/11/17/zavecz-csunyan-bezuhant-az-mszp-rohamtempoban-jon-fel-a-dk
42
@durbincs: Csak egy lapot lehet kérni egyszerre ?
Igen.
(Tudod, néha van válasz a kérdésekre.
Ha sokat kérdezel, és/vagy mindig kérdéssel válaszolsz a kérdésekre, attól nem tűnsz okosabbnak - nem is tűnsz, és nem is leszel.)

Amúgy a szólást tekintve, azért, mert a 19 helyett 20-at írtál (Ki húz húszra lapot? - knock-knock), attól nem lett erősebb a (be)szólásod.

Gondoltam, kis lépésekben (kis lépés nekem, de nagy ugrás lenne neked) megteszem azt, amit anyádnak-apádnak, az iskolának kellett volna.
Eladott Ország
Egyébként az ilyen kimutatások nem sokat mondanak . A fidesz egyébként közutálatnak örvend és kormányváltó hangulat uralkodik az országban. A fő kérdés , hogy a hallgató 40 % vajon felemeli e az ülepét a székről és elmegy e szavazni. A tróger kleptokrata fidesz bandának ez ideáig ez volt a k*rva nagy szerencséje.
Clavigo
@durbincs: @Shikari: Ideje lenne megcsókolnotok egymás seggét...
Nessy
Van ki szereti ha komplett hülyének nézik!
Eklatáns példa Szijjártó szózata e-mailben, vezetékes telefonon, mobilon. Tudniillik értelmes embernek elég egyszer elmondani valamit, a hülyének kétszer, a komplett hülyének háromszor kell elmondani, hogy egyszer megértse!
Eladott Ország
@Shikari: @durbincs: Clavigó már nyalják egymás ánuszrózsáját.
bettyro.kepeslap.com/images/13947/f%F5n%F6k.gif @Clavigo:
desiro
ki ez guvrincs vagy ki csak a kérdőjelet ismeri.
Anyád megint panaszkodott.
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Akkor jól hallottam hogy csattog a kis geci durmincs nyelve??,
koszpeko
@durbincs: Neked bele kell pofázni mindenbe te hányadék meztelencsiga?
namihami
Az Iránytű Intézet felmérése szerint a legnépszerűtlenebb? Ez inkább büszkeségre ad okot, mint elkeseredésre. Ennél már csak a Századvég nevezetű kifizetőhely van lejjebb.
Bástya Béla Elvtárs
"Összehozzuk az országot!"

Miazhogynagyonis ... elkúrtuk ... nem kicsit... nagyon!
vukkocska
Engem még soha nem kérdeztek meg. Meg még nagyon sok embert. Ha mindig ugyan azokat a fideszeseket kérdezik meg, az eredmény természetes. Verik a nyálukat Gyurcsány miatt és ellen.
cikicakk55
@karma1: ma: 10:52
Elolvastam a nyugatifény által írt közvélemény kutatási eredményt.Kicsit jobb a helyzet azon mint itt,de elszomorító,hogy a FideSS azért még mindig magasan vezet.Miért is nem nézik az ellenzék ezt a grafikont? Egyetlen napra nem képesek összefogni? A fene se kéri tőlük,hogy egymás tenyeréből egyenek a választások után.Tőlem akár el is költözhet mind az országból,csak azok maradjanak itt akik bekerülnek a FideSS helyére a parlamentbe. Ennyire nem lehetnek egoisták.Ígérnek itt nekünk fűt-fát,ha nyernek,de mi képtelenek vagyunk helyettük nyerni. Még ha az összes fotelforradalmár el is menne szavazni,akkor sem tudnánk az ellenzék összefogása nélkül legyűrni a csuti diktátort.Olyan szépen elintézte,hogy a határon túl Magyarok ellenőrizhetetlenül szavazzanak akár egy névvel 3x is,hisz lehetetlen ellenőrizni.Viszont az olyan külföldön élő Magyarokat,akik kinn dolgoznak,de itthon van az állandó lakcímük,itt nőttek fel ebben az országban,tőled,tőlük elvették a szavazati lehetőséget,illetve olyan akadályt gördítettek elé,amit lehetetlenség kintről megugrani. Így aztán a fix 2 milla szavazójuk mellé még 2 milla Határon kívüli és a sok kötvényes,aztán már meg is nyerték. Engem már kerülnek a szomszédaim,meg az internetes ismerőseim,mert állandóan azzal rágom a fülüket,hogy menjenek el szavazni.Én már öreg vagyok,és szegény ahhoz,hogy Pestre menjek fel tüntetni.A magam módján próbálom az embereket befolyásolni,de sajnos ez kevés.
cikicakk55
@durbincs: Tényleg @durbincs! Miért teszel minden mondatod után kérdőjelet.Nagyon nehéz így értelmezni amit írsz,mert sokszor írsz jó dolgokat is,de a kérdőjelekkel elrontod.Még az is lehetetlen,hogy a pont helyett a gépeden valamiért a kérdőjel van,mert a kérdőjelhez két gombot kell használni és a ponthoz csak egyet.Néha én is mellé ütök,főleg ha telefonon írok,de szerintem te nem telóról írsz.
cikicakk55
@Nessy: Tényleg sok pénze lehet a FideSSnek.Nálunk a páromnak és nekem is elküldték emailben a konzultációs kitöltendőt és elküldték levélben is. Elküldték emailben magát a beszédet is mind a kettőnknek,pedig a párom soha nem használja az email címét.Nem is tudom miért csináltatta meg velem pár éve,mikor nem is néz rá. Ma délelőtt meg telefonon hívott fel a géphang Szíjjártó .Pont szólni akartam a páromnak,hogy ha 06/1-es kezdetű hívószámmal keresik,nyomja ki.Abban a pillanatban már csörgött is a telefonja. Kikaptam a kezéből,ránéztem a számra és kikapcsoltam.Rájöttünk azonban,hogy jobb ha felvesszük és utána nyomjuk ki,ugyan is még 3x hívtak.
Eladott Ország
@dr. prédikátor: ma, 12:56 Már brummognak, mint medve a mackósajthoz.
quadrocopter
Hát nem érdekes, hogy a horda-nyalogány felmérés szerint is valamennyit feljött a DK, ehhez képest mégis Gy. a legnépszerűtlenebb?
karma1
@quadrocopter: Valoban o lenne a legnepszerutlenebb? Nem olvasni mas statisztikai felmerest ezugyben, mint fide$$-hez hu tarsasagoket. Nana, hogy azok a felmeresek, amikert a futyi$$ adja a penzt, olyan eredmenyt is var el, mint amit kap.

zarojel.hu/gyurcsany-ferenc-legjobb-megjegyzesei/
quadrocopter
@durbincs: Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
Sámannus
@quadrocopter: Ha beismernék, hogy emelkedik, nem állna meg választásig. Ez a jéghideg valóság szinte befagyasztják a megmondók. Láthatóan arra utaznak, hogy eláztassák. Orbán rögtön begolyózik, ha újra népszerű lesz, mert a demagógiája végét jelentené. Gyurcsány népszerűsége az orbán bukásához vezető utat jelenti, ha nem akar miniszterelnök lenni akkor is a pártjának ott kell lenni a győztesek között.
Desischado
@Eladott Ország: Megint nálad a pont. Az otthon maradóknak köszönheti a fidesz a sikerét. Ha mindenki megértené, hogy valakire szavazni kell, és felemelnék a feneküket, és mennének szavazni, orbán a bandájával mehetne a végre a levesbe.
És várjuk ki a végét, én nem hiszem, hogy ennyire hülyék az emberek, hogy csak a fidesz! Legalábbis remélem.
szaboria1
A felmérők többször tévedtek már. Mert sok nem is tisztességesen mér fel. A szerint készítik ki a megrendelő és annak a szája íze szerint készítik el.
evacica
Én meg úgy gondolom, hogy Orbánt még többen utálják, csak ezt nem merik megírni! Orbánnál kártékonyabb demagóg politikus nincs szerintem az egész EU ban!De nagyobb lenyúló sem! Szerencséje, hogy 48 óta állítólag nem fog az átok, de én azért kicsit reménykedem! Ez vonatkozik az egész bandájára is!
patyuka
Meggyőződésem: a GY. F.-re fenekedők zöme, amennyiben indokolnia kell/kéne a "döntését" - a két "hivatásos" karaktergyilkos által kiagyalt aljas hazugságokat meg az infantilis címkéket meghaladóan -, még két egzakt módon argumentált érvvel sem képes előhozakodni, ha azt a regnálók adekvát "erényeivel" való összevetésben kell(ene) megtennie! Az ő köznapi tudatuk megtisztulása szinte lehetetlen, csak szajkózzák egyre az ezerszer is megcáfolt baromságokat, és mindent elural a birkaszellem, mert oly mértékben bezabálták a 2006-ban eléjük szórt zöldségeket, hogy nem győzik azokat visszahányni, hát okádnak is gyomorforgatóan azóta is...

Hogy ennek mi az oka?

Egyrészt: még meghallgatni sem hajlandóak a cáfolatokat, mert akkor - akarva-akaratlan - szembesülniük kellene saját átvertségük kisszerűségével, illetve a felfogásukhoz/átlátásukhoz és a mérlegeléshez - tetszik, nem tetszik, ez is tapasztalat - eleve hibádzik a mentálmuníció, hát minek is fárasszák magukat?; másrészt: a haszonelvűség - minden amoralitását felvállalva! -, azaz kisebb-nagyobb mértékben nekik is leesik a koncból... És a kombinációk sem ritkák!
namihami
@nyanya001: Nekik ugyanaz.
A Fidesz vezérkar 80%-a még az Internacionálén edződött és a rutin nagy úr.
nyanya001
@namihami: Olyan sötétek, hogy az már világít !
Béla333
Gyurcsány-Orbán egymást tartják hatalomban!
Egymást soha el nem számoltatták, egymás bűncselekményeit eltussolták, egymásról annyi disznóságot tudnak (biztos vagyok abban, hogy bizonyítani is!), hogy egyiknek sem érdeke a tisztázás!
Sőt! Közös érdek, hogy mások se kerüljenek olyan helyzetbe, hogy tisztázhassák az elmúlt évtizedeket!
Közösen kell elzargatni őket oda, ahová valók: a történelem szemétdombjára!
Clavigo
@Béla333: Aha...és Te mióta okosodtál ki ennyire ?
kereső
@Béla333: nagyon szeretem az ilyen dumát.Ez mostanában, ollan cool. Rögtön meg lehetne szabadulni mindkettőtől egyszerre, aztán jöhet a kánaán.Csak egyszer gondolkodna már el valaki azon, hogy ez honnan jön,mármint ez a duma.Nem-Béla,tudom,hogy nem Tőled,Te csak ismétled.
kereső
@Shikari: ó,hát mennyivel eszesebb is,meg jobb kiállású is Németh Sziszi, meg mennyivel erkölcsösebb és hitelesebb Harrach Péter, és de mennyivel szebb és szexisebb Selmeczi Gabika szenátorasszony Szél Berninél. Ugyan kérem, nem vicceljünk már. Talán,ha politikájukat kritizálnád!
surdilloFUJT
@Béla333: Sorolj már fel pár Gyurcsányra bizonyított lopást,vagy strómanját,hamár ilyen fideszes nagyonmindenttudó vagy!!!
Béla333
@surdilloFUJT: 22.08
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.

A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

Ha most olyan bizonyítékot kérsz, mint pl. Polt vádirata, és bíróság jogerős ítélete, akkor ilyennel nem szolgálhatok.
De ha nem akarsz gondolkodni, akkor azt kierőszakolni nem lehet!
JAJMÁR
@Béla333: persze, de a Gyurcsàny jelentősègèt eltúlzod, miközben mègis ràpakolod az egèsz baloldal hibàit. Pedig nincs ebben egyedül.

Nem fog sikerülni a dk fanokat meggyőznöd, a bizonyítgatàsoddal azt èred el, hogy mèg jobban vèdelmezik.. Mèg a vilàgos tènyeket se fogadjàk el, ha te küldöd be a hírt.
Hagyd a fenèbe! Vagy maguktól ràjönnek, vagy soha:)
Szerintem fölösleges időt ès energiàt pazarolnod rà .

De amíg szorbàn nèlkül darabokra esne a fidesz, Gyurcsàny nèlkül se műkodne jobban a jelenlegi ellenzèk. Nem kulcsfigura. Elhanyagolható, ahogy màr az mszp is. Mert nem vèletlenül hagyjàk magukat "megosztani", ès ami mèg furcsàbb, az emeszpère engedik màszni a dèkàt. Ha megterveztèk volna, se menne jobban a dagonyàzàs.
Tart ameddig tart, de vègül együtt buknak mind.
kereső
@Shikari: Az, hogy Te nem tudsz róla,attól még van. Téged bizonyára nem is érdekel, mert csak! a fidesz!,bár vannak mások is ezen kis palettán.
kereső
@Shikari: nem is gondolta rólad senki.Ha az lennél,nem lennél fideszes-illiberális.A liberális szó meg egészen más tartalommal bir, mint amit nálunk 27 év alatt liberális cimszó alatt műveltek egyesek.Ezért szitokszó! manapság.
kereső
@Shikari: szerinted.Egyébként nem magyaráztam.Minek, úgy sem értenéd.De alkalom adtán majd kérdezz meg valakit a fideszes fejek közül, akik anno ott üldögéltek a Liberális Internacionálé elnökségében küldöttként, és még alelnök is volt köztük.
JAJMÁR
@Shikari: Oszt' a fidesznek mi a szinonìmàja?
(Biztos van ès te biztos meg is mondod... te szinonimatudor ) :)
JAJMÁR
@Shikari: Gondoltam. Enyèn butuska vagy, mèg a neten se vagy kèpes eligazodni. Behiszel minden baromsàgot, mint pl. a liberalizmus a fasizmus szinonimàja... hahaha
Ègsz mint a reichstag!
JAJMÁR
@Shikari: A sajàt vèlemènyem nem közösködès, de az se hàtràny, ha sokan gondolkodunk "helyesen" helikopter :)

Ha neked a normalitàs a fidesss, nehèz èleted lehet :)
JAJMÁR
@Shikari: Ebben egyetèrtek. De a fœszereplők felsorolàsàból kihagytad a tàrsadalmi tömegeket, akik hagyták, ès hagyjàk az èrdemtelen, haràcsolô, gőgös kormànyokat a hibäkat elkövetni, ès magukat meglopni. A mostani ellenzèk nagyobb rèsze csak statiszta ehhez.
Ettől mèg a liberalizmus nem fasizmus, mèg akkor sem, ha nèhànyan ezek àlruhàjàban jàrnak. Tudom nehèz, de le kell róluk tèpni, hogy felismerhető legyen az igazi veszèly.
Az pedig nem a liberalizmus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.