A magyar állam leginkább oltalmazotti státuszt szeret adni a hozzánk egyre kisebb számban menedékkérelmet beadóknak. Ezzel ugyanis nem lehet családegyesítést kezdeményezni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ahogy pártunk és kormányunk a saját idős, beteg, rokkant, munkaképtelen polgárait kezeli, ennél több nem is várható tőlük.
Csizmás Kond
...csasládegyesítés...
Namost gondolkodjunk el rajta mit is jelent az tulajdonképpen...ugye azt, hogy a család egyik tagja megszökik, kimenekül, elvándorol vagy akármi egy másik országba és kéri, hogy a családja többi tagjait vigyék utána.
Namármost ez a mai unósmigrácsok esetében legtöbbször azt jelenti, hogy a férj lépik le először...és rendszerint egy olyan országból ahol háború dúl, ahol a védelem főleg a család védelme a férfira hárulna...és mit tesz a férj , hagy csapot papot és lelép...otthagyva a veszélyben a feleségét-geit, gyerekeit, hogy azokkal majd ha túlélik esetleg csak évek múltán találkozhat úgy hogy ismét nem ő megy hozzájukk hanem egy idegen országban viszi szolgának, ellátottnak, megvetettnek, esetleg mozgóbombának...
.
dr prebikátor
én speciel kisvonalu vagyok mindenféle téren. testi adottságaim is kicsik. mindenféle téren.
dr. prédikátor
@dr prebikátor: Akár az agyad ami csak egy hangyányi , csökött lótetű.
nemkati
@dr prebikátor: Igazad van. Az írásaidból látszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.