Az MSZP meg akar állapodni a választási együttműködésről. Nemsokára meg is fog. Ha az együttműködő partnerek nem simliskednek tovább. Feladat az új szavazók szerzése. Az MSZP akkor is hasít, ha elfogy körülötte a levegő. Kormányváltásra készül. Megpróbáljuk értelmezni Molnár Gyulának az MSZP-s nőtagozat előtt elmondott szavait. Nem volt könnyű. Nem is állíthatjuk, hogy sikerült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...a partnerek "ne simliskedjenek, ne ügyeskedjenek", és ne használják ki, hogy pártja ennyire nyitott a megállapodásra."

Ez a Gyula még annál is nagyobb balf@sz, mint amekkorának mutatja magát!
Hát nem ismeri még a Gyurcsányt? Önként beállt a kivégzőosztag elé és most csodálkozik, hogy ott bizony lőnek?
Gyurcsány vérszemet kapott, most már nem a közös lista, közös miniszterelnök a célja, hanem az MSZP teljes megsemmisítése.
42
Köszi, 2014-ben annyira nem voltatok képesek, hogy legalább koalícióba kényszerítsétek orbánt, és... és most ugyanaz a helyzet.

Baloldaliként írom: Jobbik-LMP a tengely, és nem az mszp-dk.. ÉSSS. bizonyos körzetekben a legesélyesebbre szavazni.

Szívem szerint senkire nem szavaznék, mert mindenkit gyenge eresztésnek tartok, és senkivel nem tudok azonosulni, de orbán viktortól, és a csürhéjétől MINDENÁRON meg kell szabadulni.
Béla333
Ráadásul félhet az MSZP, hiszen Gyurcsány elszámoltatásról pimpog!
Csak tudnám hogy egy Gyurcsány kormány alatt őt magát és a DK vezetőségét ki fogja elszámoltatni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.