a Fidesz szerint Gyurcsány választási programjának része, hogy a hatalomért cserébe végrehajtja a Soros-tervet.

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök választási programjának része, hogy a hatalomért cserébe kész végrehajtani a Soros-tervet, be akarja engedni a migránsokat.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy Gyurcsány Ferenc Salgótarjánban országos választási programbemutató nagyrendezvényén elszámoltatást, szabad közoktatást, a társadalombiztosítás helyreállítását, nyugdíjkorrekciót, és olyan országot ígért, amely sokaknak reményt ad.

A Fidesz szerint a Demokratikus Koalíció vezetőjének szándékát a migránsok beengedésére bizonyítja az, hogy az Európai Parlament csütörtöki szavazásán Niedermüller Péter és Molnár Csaba európai parlamenti képviselők, DK-s politikusok megszavazták a kötelező felső korlát nélküli kvótát.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@quadrocopter: Csak azért mert a németek már beidomították az ott lévő törökök nagy részét, nem szeretnének visszamenni hazájukba a biztos megélhetésből.
De azért még most is rendre kell tanítani egy-két törököt.
Nessy
Én a migránsokról egy szót sem hallottam, de lehet, hogy mondott ilyet?
Ha a fidesz azt tartja a Soros tervnek, amiről a hírekben beszélt, illetve olvastam, akkor jöhet a végrehajtás!
Jó, tudom "jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!"
quadrocopter
@1magyar: Ahogy a magyart is rendre kell tanítani! Lásd bűnügyi hírek!
1magyar
@Nessy: Azzal, hogy befogadott egy migri családot megmutatta a szándékát, Gyurcsánynak nem lesz esélye betelepíteni őket az országba.
Nessy
@1magyar: Ja, csak "letelepíteni" 18500 embert, akinek még kamatostól vissza is fizethetjük a kötvény árát, amin páran meggazdagodtak!
Ha ez nem lett volna, talán még hiteles is lehetne pártunk és kormányunk, de így hiteltelen és ripacs cirkusz az egész .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.