Galló Béla politológus szerint a baloldali holdudvar gyűlöletalapon keres olyan szövetségeket, akivel leválthatják Orbánt.

Érthetetlen, hogy miért dől be Vona Gábornak, a Jobbik elnökének és a pártnak a balliberális értelmiség, Európában sincs olyan folyamat, amely azt mutatná, hogy a baloldal "összebútorozna" egy szélsőjobboldali párttal – mondta Galló Béla politológus az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Politológus: a baloldal gyűlöletalapon keres szövetségest Orbán leváltására

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A szakértő szerint bár a balliberális holdudvar koalíciót akarna a Jobbikkal, de az MSZP és a Liberálisok is teljesen elzárkóznak ettől. A baloldali holdudvar gyűlöletalapon keres olyan szövetségeseket, akik leválthatják az Orbán-kormányt, de a saját szavazóiknak sem biztos, hogy megfelelnek az új jelöltek. "Száraz matek alapján próbálnak politizálni, ami nem nagy jó" – fogalmazott Galló Béla.

Elmondta még, hogy ami most a baloldalon történik, az Vona Gábor érdeke, mivel a "nemzeti szőnyeget" Orbán Viktor kihúzta alóla, így nem tehetett mást, mint a szociális dimenzióba áthelyezni magát.

(MTI)

(Címlapi kép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
és az úr szólott hozzátok az ő szája által vala. Ez a szítiszta igazság, csakis az igazság lehet, hiszen az M1-től jött az MTI által és ahogy orbán nagyúr soha nem hazudott, úgy az M1 sem. Galló úr meg hites ember: hisz a pénz teremtő erejében. Jó lé - jólét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A választási szövetségben helye lenne a Jobbiknak is, ahhoz hogy orbán leváltásra kerüljön. Majd megegyezés szerint egy újabb választásokat kellene kiírni, ahol más felállásba is indulhatnának a pártok. Úgyis a szavazók döntenek!!!
Eladott Ország
https://blog.atlatszo.hu/2015/03/akar-havi-fe...
Akár havi félmilliót is kaphatnak az MTVA bloggerei.
Azok sem jártak rosszul, akik „csak” a posztokért kapnak juttatást. Galló Béla politológus négy hónap alatt összesen 680 ezer forinthoz jutott írásaiért, a szintén századvéges politológus, Kiszelly Zoltán cégének, a Gótikus Ház Kft.-nek 600 ezer forintot utaltak. György László (nem fogják kitalálni, szintén századvéges) egyetemi adjunktus cége, az MLF Productions 270 ezer forintot kapott a posztokért.
Pálinkás Pál
Emberek...akár az ördöggel is ha a csúti korcs bukása a vége!!!
Eladott Ország
@desiro: tegnap. 12:12 A politológus csak a rendelésnek tesz eleget. Aki fizet az rendel.
adrenalink
"Száraz matek alapján próbálnak politizálni, ami nem nagy jó". A gyűlöletalapon politizálás sem jobb! Esetleg valami értelmes program? Normális, megvalósítható jövőkép? Lassan nyóc évük lett volna rá, de a sebnyalogatáson, az egyéni helyezkedésen, minden, és mindenki más hibáztatásán a sikertelenségért még mindig nem jutottak tovább. Kukára érdemes banda...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél