Mindeközben - Emberek vagyunk, hibázhatunk, ahogy ez történt az MTI tudósítójával is, aki a DK a salgótarjáni művelődési központban... programbemutatóján azt hitte, hogy az Internacionálé szólt az esemény megkezdése előtt. Az állami hírügynökségen így is került ki először a hír: A DK programbemutató rendezvénye előtt az Internacionálé szólt a művelődési központban, az elnök beszéde után a Himnusz csendült fel.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ja és egy fontos, nagyon fontos momentumot kifelejtettem - egy barátom szólt -: egy időben a két német állam közös csapatainak is ez volt a himnusza. Tudjátok ez oda vezetett, hogy falat-bontottak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ugyan már egy ócska fityesznyiktől még az is szép, hogy egyáltalán felismerte, hogy valami mozgalmi nótáról van szó! =))
RonaGyuri
Hiába no, ádáz igyekezet

Tessenek mondani miért is kellene a pribékeknek különbnek lenni a „fej”-nél

El is intézhetnénk egy kézlegyintéssel, hogy ártunk és qurmányunk műveletlen paraszt-suttyók ócska bagázsa és működik a „Similis simile gaudet” effektusa. Azonban ez a „gaudálás” már nem csak a közismert szelekció, pontosabban kontraszelekció, hanem az ádázt megfelelni vágyás iskolapéldája.
Hogy mi történt? A derék MTI diadalmas jelentésben számolt be árról, hogy ez a mocsok Gyurcsány már megint mit nem merészelt - egy seggberúgást persze megérdemelne, mert tegnap engem is felhívott =)) – „Gyurcsány kommunista himnuszra vonult be Salgótarjánban”! Mármint szerintük! A helyzet az, hogy mint kiderült az un. Örömóda volt! =))
Könnyű összekeverni: Az internacionálé az egy időben az oroszok himnusza is volt, amit könnyű összetéveszteni La Marseillaise-el, ami a franciák himnusza, igaz volt némi konkurálás köztük. Na és az „örömóda” meg a mocsok galád Őfeneségénket basztató, Soros kottájából a tenyeréből evő EU himnusza. Ja azt meg hogy ez eredetileg valami Beethoven, vagy ki nevű süket ipse szar cigijével kapcsolatos valami nóta, az kit is érdekel! =))
RonaGyuri
Ja és egy fontos, nagyon fontos momentumot kifelejtettem - egy barátom szólt -: egy időben a két német állam közös csapatainak is ez volt a himnusza. Tudjátok ez oda vezetett, hogy falat-bontottak! =))
Equus
@RonaGyuri: sekélyes ismereteim szerint a brit és a spanyol munkáspárt, de talán még a német szocialista párt rendezvényein is éneklik az Internacionálét. Akkor most ezek nyilván aljas komenisták. Nem úgy, mint a fidesz volt elvtársai, mert azok másfajta komenisták voltak.

Elgondolkodtató, h a különösen művelt tudósító nem vélte hallani Geyer Flórián nevét, mert akkor rögtön a Schutzstaffelre gondolt volna - nyilván.
papa.49
Hiába a ,,hozzáértés,, ami a munkájához szükséges lenne az olyan szoci csökevény ///
Még nem rúgták ki ezt a ,,páratlan tudású,, firkászt ???
Nessy
Az "rendben van", hogy a IX. szimfóniát nem ismeri, csak a cigit, de azért már gyerekkorában is kellett hallania az Örömódát az Euroviziós közvetítések előtt a tv-ben!
emerencia
@papa.49: Gondolom egy hajnali kishülye volt. Hozzátartozóm így hívja azokat az "újságírókat" akikből hajnalonta dől a butaság a neten. Ők a magyar sajtó reménységei. Reméljük, hogy más pályát választanak maguknak.
quadrocopter
A kitartott Magyar Tahó Iroda már a minőségre és hitelességre sem ad!
emerencia
@Nessy: Sőt, a hatvanas években a kedvencem volt a zeneiskolában. A hegedűmön nagyon szerettem elnyekeregni.
CsipkeRózsa
Régebben az MTI volt a mérvadó a hírek területén, jó újságírók gyülekezete volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.