A Gyurcsány-párt most már tényleg kezd emlékeztetni egy vallási szektára, azok szokták így magasztalni a prófétájukat, és tesznek magasról a valósággal való bármilyen egyezésre. A DK salgótarjáni választási gyűlésén igazán pünkösdista-karizmatikus módon konferálták fel a pártelnököt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Béla333: 07:40
Jól teszik, hogy hogy kissé túltolják Gyurcsányt. Így legalább, van egy kis bors amit Orbán orra alá törnek. El tudom képzelni, hogy ha látta ezt a belépőt, megemelkedett a vérnyomása. Ha nem is ütötte meg a guta, de ha sok ilyen élménye lenne, esélyt kapna rá. " Gutta cavat lapidem, non vi sed saepe cadendo." ( Az esőcsepp kivájja a követ, nem erővel, gyakori eséssel.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 09:21
Na ezt "folklórt" még nem hallottam.
Igaz, hogy OV esetében is csak a fehérvári huszárok verték ki nálam a biztosítékot!
kereső
@emerencia: sokszor gondolkodtam már azon, hogy ha a fiúk a "tehetségüket"nem mások lejáratására, a lopásra, a hatalom kizárólagos megszezésére és megtartására,az ország kifosztására használnák,használták volna, akkor Ausztria rövid belül tényleg csak kérhetne tőlünk,és jelenthetne nekünk.De ,mert a "tudományukkal" nem jól sáfárkodtak, ezért el kell őket zavarni,soha többet egyet sem még csak a hatalom közelébe sem engedni.Én nem hiszek a jó, és "megtért"fideszesekben.Na ez igy túl általános, van akinek még időben lehullott a hályog a szeméről.De nem hiszek pl.Navracsicsnak, aki a felkészülségét/jogász/,a politika tudományi dr.-jét arra használta 2010-2014 között igazságügyminiszterként,és min.elnök helyettesként ,hogy létrejöjjön orbán szörnyszülott álma a NER, hogy orbán lebonthassa a jogállamot,és már csak nyomokban demokráciát tartalmazó illiberális államot hozzon létre. Ezt semmiféle "europeer" mostanában eleresztett dumával nem lehet jóvátenni.
maci0427
@karma1: Most Gyurcsányról volt szó ! Az Orbán család szocializmusban való életét is ismerjük és a többiekét is ! Kövérét is és mindenkiét !
karma1
@maci0427: Bocsi, de nem egeszen egyforma a ketto! Gyurcsany egy pillanatig sem tagadta a kifejezetten baloldali es mszp-s multjat, mig annak ellenere, hogy az egesz fidesz az MSZMP-bol jott, eleg magas tisztsegekbol, ok ezt teljesen letagadjak, nem is resze az oneletrajzuknak. Ugy csinalnak, mintha ok mindig is kapitalistak lettek volna, es demokratikus liberalis elveket vallottak volna... Ez igy orulet...
emerencia
@kereső: Olyan mélyen lementek kutyába, hogy belőlük már soha nem lesz szalonna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.