A Gyurcsány-párt most már tényleg kezd emlékeztetni egy vallási szektára, azok szokták így magasztalni a prófétájukat, és tesznek magasról a valósággal való bármilyen egyezésre. A DK salgótarjáni választási gyűlésén igazán pünkösdista-karizmatikus módon konferálták fel a pártelnököt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Béla333: 07:40
Jól teszik, hogy hogy kissé túltolják Gyurcsányt. Így legalább, van egy kis bors amit Orbán orra alá törnek. El tudom képzelni, hogy ha látta ezt a belépőt, megemelkedett a vérnyomása. Ha nem is ütötte meg a guta, de ha sok ilyen élménye lenne, esélyt kapna rá. " Gutta cavat lapidem, non vi sed saepe cadendo." ( Az esőcsepp kivájja a követ, nem erővel, gyakori eséssel.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A blogból:

"Ennyit a hiteles, következetes és kiszámítható ellenzéki politizálásáról, nem is feltétlenül kell visszatekinteni addig, hogy 4 éve ki követelte a leghangosabban az ellenzéki közös listát, és mi a véleménye róla most.
Egy kisebb istenségnek minden megbocsátható. Mert, ugye, az megvan, hogy kit konferáltak fel úgy legutóbb, íme, az ember,
ecce homo?"
Sziszifusz
@Béla333: 07:40
Jól teszik, hogy hogy kissé túltolják Gyurcsányt. Így legalább, van egy kis bors amit Orbán orra alá törnek. El tudom képzelni, hogy ha látta ezt a belépőt, megemelkedett a vérnyomása. Ha nem is ütötte meg a guta, de ha sok ilyen élménye lenne, esélyt kapna rá. " Gutta cavat lapidem, non vi sed saepe cadendo." ( Az esőcsepp kivájja a követ, nem erővel, gyakori eséssel.)
emerencia
Gusztus kérdése de szerintem is túltolták. Nekem jobban bejött a gitárpengetés. Mindez persze semmit nem von le abból, hogy úgy néz ki jó irányba megy a DK ami Gyurcsánynak és vezetőtársainak, a tagságnak és a konkrét pártszimpátiával nem rendelkező de erőfeszítéseiket elismerő honfitársainknak egyaránt köszönhető.
Csizmás Kond
Mivel Ferenc a bukference után már kikerülhetetlen lett,... na nem a nélkülözhetetlensége miatt...aki követte a témát és odafigyelt annak nem kell elmagyarázni, hogy a dékás megjelenése annak jelvénye és változásai mind mind megmutatják hogy valójában ők kicsodák.
...persze ez mindenki másra is vonatkozik, ...csak mások nem variálták ennyire.
karma1
@Horizont: Holnap veszek egy lottot, es megnyerem vele az aktualis 37 millio dolcsit! Mert lefogadtam volna, hogy Belank tolta be ezt a cikket...
Es hat persze az Index...
Ami mar a tulajdonosvaltas ota futyi$$ erdekeltseg...:o))))
Egyszeruen nem tudja megemeszteni Gyurcsany sikeret,...:o))) Mikozben Szelike kiralykisasszony eppen ron werberrel egyezteti a terveit... Aki majd ingyen csinalja nekik a kampany propagandat...:o))) Jol szorakozom...:o))
szaboria1
@Béla333: Van egy érdekes dolog amiről sokan elfeledkeznek. Az pedig ha valaki már volt miniszterelnök annak haláláig meg illeti az a megszólítás. Boross Pétert is sokszor hallottam, hogy így szólítják. Pl. amikor Orbán nem volt 2002-től miniszterelnök még Őt is így szólították.
szaboria1
@Horizont: Ráadásul neki nem kell szöveget írni papír nélkül áll ki mondani a mondandóját.
Eladott Ország
Lehet itt cukiskodni túltolni Gyurcsány dicsőítését, de attól ez a szarházi kormány nem lesz leváltva, feltéve ha ezt akarják az ellenzéki pártok is. Egy dolgot viszont nem értek: egyelőre úgy tűnik, nem lesz együttműködés az ellenzéki pártok között, ami a választási körzeteket illeti. Gondolkodjunk kicsit. Egy gyors közvélemény-kutatás (nem fideszes céggel) alapján jól be lehetne lőni, hogy ki hány szavazatra/helyre számíthat az országgyűlésben. Logikusan: esélytelen jelöltet indítani adott körzetben pénzkidobás is, nem csak a Fidesz malmára hajtja a vizet. Miért akarnak többet ezek a pártok, mint amennyi amúgy kinéz nekik? Miből gondolják, hogy 1-2 fővel nagyobb frakciótól majd eredményesebben működnek, főleg ha a túloldalon az van a mérleg serpenyőjében, hogy a Fidesz frakció azért lehetett nagyobb, mert ők maguk ragaszkodtak az induláshoz esélytelen körzetekben is? Egy megfelelően szervezett együttműködéssel ugyanis a Fideszt KO-zhatják még akkor is, ha csak 5.5 millió ember megy szavazni. Nem a francos ellenzéki tortát kell újra és újra felosztani, hanem aktivizálni a passzív szavazókat, és kikezdeni a Fidesz-tábort. Most elmondom: egy újabb Fidesz 2/3 esetén, amikor majd azok az idők elmúlnak, az ellenzéki politikusok felelőssége is fel lesz hánytorgatva, ha csak rajtam múlik! És ez egy kurva nagy felelősség, tessék ezt az eszekbe vésni, és a közösség érdekeit az egyéniek elé helyezni! Különben dühbe jövünk!
karma1
@emerencia: 08/14-re: Az Oromoda nem viccbol szolt, hanem Gyurcsany kovetkezetes Europahoz valo kotodeset hivatott hangsulyozni: mert az Oromoda az Unio himnusza.
Mi van ebben "tultolas"? Jatszottak volna a Szeley himnuszt? Nem eleg, hogy a magyar Parlamenten nincs rajta az Unios zaszlo, de a szekely igen???
Gyurcsany egesz kampanya arra epul fol, hogy "Europai Unio vagy Orban (Putyin)?"
Szerintem nem volt tultolva. Az oxfordi beszedet is megprobalta a fidesz elbagatellizalni, eleg silany sikerrel, de a futyiszhivoknek eleg az is...:o((( Mindegy, hogy mit mond a csuti torpe, isszak minden szavat...
maci0427
Gyurcsány nagyon jól előtudja adni magát ! Már akiknek ! De évtizedekkel ezelőtt is így volt ez...www.youtube.com/watch?v=svj8A9oiKI0
Eladott Ország
@emerencia: ma 08:14 kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/08/gyurcsany_gitar.jpg
A nép is a szájára vette… Amúgy Gyurcsány Ferenc alkoholproblémái ma már a magyar folklór részét képezik. Az interneten se szeri, se száma az ezzel kapcsolatos gyűjteményeknek, videóknak. Sokan a grimaszokat, az idétlen kamaszokat idéző arckifejezéseket tartják a legfőbb bizonyítéknak. Ilyen arcokat csak néhány pohár bor legurítása után képes vágni egy felnőtt ember, ha csak nem profi cirkuszi bohóc…
adrenalink
@Eladott Ország: 09:00-ra Azt hiszem Rónai Egonnál volt beszélőn Gy. F., és Egon azt bírta mondani, hogy ő is felelős azért, hogy 2014-ben a fityisz 2/3-dal nyert. Szerintem még egy elsőáldozó sem tud olyan ártatlan képet vágni mint a mi Ferink, és ráerősített a szájával, hogy na ő aztán cseppet sem érzi felelősnek magát érte. Felesleges lenne koptatnod a billentyűket. Még csak Vonától hallottam, hogy ha nem nyer a pártja, lemond. Szél is csak elgondolkozna rajta, mint egyfajta lehetőségről...
karma1
@karma1: 09.03 Jatszottak volna inkabb a Szekely himnuszt? - helyesen...
karma1
@maci0427: Mert orban nem volt KISZ titkar,... Meg jo, hogy szolsz... Gyurcsany egy pillanatig sem tagadta a baloldali multjat, szemben orbannal... O ugyebar a KISZ-titkarsagot is liberalis demokratakent elte meg...

Most jobb?
Béla333
@adrenalink: 09.36
Hadházy 2018-ról:

"Hiszem, hinni akarom, hogy 2018-ig van értelme mindent megpróbálni, hiszem, hogy mindent meg kell addig próbálni a parlamentarizmus keretei között. ...De azt is hiszem, hogy ha 2018-ban a kormány 51 százaléknál többet kap, onnantól az ellenzék csak egy szánalmas biodíszlet lesz a kormány demokráciaszínpadán. Én mindenesetre 51 százalékos Fidesz győzelem esetén nem fogom folytatni a politizálást. De addig: van remény. "
hvg.hu/itthon/20170106_hadhazy_alzheimerkor_rak_2018as_valasztas_lmp_ellenzek
emerencia
@karma1: Nagyon kedvelem az Örömódát és természetesnek tartom, hogy országunk EU-hoz való kötődését ezzel is kifejezi egy politikai párt. Nekem is hiányzik a parlamentről az EU zászló. Gyurcsányékban éppen az tetszik, hogy emberközeliek, közvetlenek, nem törekednek a társadalom megosztására. Amit pedig a videó részletben láttam Gyurcsány személyét érintően túlságosan pátoszos volt. Csak ennyit érzek túltolásnak. Ízlés dolga, semmi több. A szememben ettől a DK megítélése semmiben nem változott. Abban viszont igazad van, hogy az index cikke ennél jóval szélesebben értelmezi a túltolást. Nem fejtettem ki eléggé, hogy mit értek túltoláson, ezért érthettél félre.
Eriksson
Boldogok a lelki szegények, mert övéké a mennyek országa.
Béla333
@Eriksson: 13.24
Nekik (nekünk) nem is kell ezen a földön semmi más, minthogy újra a Feri legyen a szellemi és erkölcsi vezetőnk!
Hogy ő megmutassa a helyes utat!
Ha az ő útja még vagy 20-30-50 évig csak lemondással jár, akkor is!
Eriksson
@Eladott Ország: Kérek még egy fél lityit abból a vörösből
kephost.com/image/EpQo
Eriksson
@Béla333: Mutogatta már eleget, nem volt benne semmi köszönet. ://
Béla333
@Eriksson: 13.38
Az nem számít!
Olvasod a fanatikusokat?
Minden úgy szép és úgy jó, ahogy a Feri mondja, gondolja, csinálja!
Ezeknek ez olyan egyszerű, mint az 1x1
Eriksson
@Béla333: Lehet, hogy baj van némelyek ítélőképességével?
kereső
@Béla333: ugye nem baj, ha ezt a biodiszletet már most megvalósitja az ellenzék.Nem mások, mint ,Ők az árvalányhaj orbán kócsagtollas kiskalapján.Mert ugye demokrácia látszatát fenn kell tartani.Csak ,hát az a nagy fene helyzet,hogy most sem érnek el semmit a parlamentáris keretek között, esetleg közreműködnek a párthatározatok megszavazásánál.
Béla333
@Horizont: 13.48
Hogy szerintetek nekem mit lehet és mit nem, azt közlitek velem nap mint nap!
Ugyancsak megmondjátok, hogy az LMP-vel éppen mi a gondotok!
Úgyhogy neked/nektek meg ahhoz nincs semmi közöd/közötök, hogy a szeretett vezetőtökről illetve a pártjáról nekem mi a véleményem!
emerencia
@Eladott Ország: Gyurcsány ellen egy hatalmas karaktergyilkosságot hajtottak végre amit önmagában mélységesen elítélek történjék bárkivel. Nem vagyok Gyurcsány rajongó és utáló sem és hiszek abban, hogy lehetne a politikát egymás csesztetése nélkül is csinálni. Ez az ember ott van a közéletben és pártjával együtt befolyással vannak a magyarországi életre. (Tény, hogy egyre nagyobb mértékben.) Minden valóságos és rágalmazói által hangoztatott hibája ellenére még mindig egy klasszissal jobb politikus és intelligensebb ember mint ellenlábasa, a jelenleg regnáló miniszterelnök akinek súlyos betegsége már komoly aggodalomra ad okot.
kereső
@Eladott Ország: teljesen egyet értek azzal amit irtál.
kereső
@emerencia: ez is igaz.Az, amit "karaktergyilkosság" cimén a fidesz elkövetett 2006-tól,az nem csak a politikai ellenfél megsemmisétésére irányult, az az "ember" ellen is folyt, ha még emlékszik valaki.De nem is kell olyan messzire visszamenni-Soros György- először csak a ténykedését támadták,befolyásolja Európát cimszóval, aztán jött a soros-terv,mint szintén tevékenység, azután Soros a sátán, a sarlatán,és ki tudja még milyen jelzők, amelyek már magát az embert kivánják megsemmisiteni,megalázni emberi mivoltában.Szóval túltolták! csak lehet,hogy nem azok az indokok a túltolásnak,mint amit itt jónéhányan gondolnak.Mert azért lássuk be, ha elfogadjuk azt, hogy GYF.csapnivalóan kormányzott/ami szerintem azért még mindig jobb volt,mint az orbán kormányzása/,valamint ezzel együtt csapnivaló politikus is, emberként zongorázni lehet a különbséget közte és orbán között.
Béla333
@Horizont: 14.16
Talán most ne ragozzuk, hogy milyen aljas mocskolódó, személyeskedő megnyilvánulásai vannak a DK-s fanatikusoknak! De mindenesetre egy ikőtökből sem tudott olyan kijönni, hogy talán ezt már nem kellene, de inkább örömmel szálltok bele a másik pocskondiázásába.
Az én szememre vetitek, amit ti csináltok! Tisztára olyanok vagytok, mint a Fidesz! Ők is ezt szokták tenni az ellenzékkel! Ez nem fórum. Ugyanis ott elfogadják az övéktől eltérő véleményeket, ti erre képtelenek vagytok!
emerencia
@kereső: Orbánék karaktergyilkolásban és gyűlöletkeltésben nagyon profik. Gyurcsányon elkért "sikereiket" kamatoztatják a Soros elleni akciójukban. Csak az a kérdés, hogy vajon leszünk-e elegen jövőre, akik szerint ez a "tudomány" káros mindannyiunk életére?
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 09:21
Na ezt "folklórt" még nem hallottam.
Igaz, hogy OV esetében is csak a fehérvári huszárok verték ki nálam a biztosítékot!
kereső
@emerencia: sokszor gondolkodtam már azon, hogy ha a fiúk a "tehetségüket"nem mások lejáratására, a lopásra, a hatalom kizárólagos megszezésére és megtartására,az ország kifosztására használnák,használták volna, akkor Ausztria rövid belül tényleg csak kérhetne tőlünk,és jelenthetne nekünk.De ,mert a "tudományukkal" nem jól sáfárkodtak, ezért el kell őket zavarni,soha többet egyet sem még csak a hatalom közelébe sem engedni.Én nem hiszek a jó, és "megtért"fideszesekben.Na ez igy túl általános, van akinek még időben lehullott a hályog a szeméről.De nem hiszek pl.Navracsicsnak, aki a felkészülségét/jogász/,a politika tudományi dr.-jét arra használta 2010-2014 között igazságügyminiszterként,és min.elnök helyettesként ,hogy létrejöjjön orbán szörnyszülott álma a NER, hogy orbán lebonthassa a jogállamot,és már csak nyomokban demokráciát tartalmazó illiberális államot hozzon létre. Ezt semmiféle "europeer" mostanában eleresztett dumával nem lehet jóvátenni.
maci0427
@karma1: Most Gyurcsányról volt szó ! Az Orbán család szocializmusban való életét is ismerjük és a többiekét is ! Kövérét is és mindenkiét !
karma1
@maci0427: Bocsi, de nem egeszen egyforma a ketto! Gyurcsany egy pillanatig sem tagadta a kifejezetten baloldali es mszp-s multjat, mig annak ellenere, hogy az egesz fidesz az MSZMP-bol jott, eleg magas tisztsegekbol, ok ezt teljesen letagadjak, nem is resze az oneletrajzuknak. Ugy csinalnak, mintha ok mindig is kapitalistak lettek volna, es demokratikus liberalis elveket vallottak volna... Ez igy orulet...
emerencia
@kereső: Olyan mélyen lementek kutyába, hogy belőlük már soha nem lesz szalonna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.