A Magyar Posta végre úgynevezett elektronikus kézbesítési rendszert (ekr) alakít ki, így végre a levelekről mindig lehet majd tudni, hogy merre járnak - írta a 24.hu. Az ekr megvalósítása érdekében a cég nettó 3,25 milliárd forintért szerzi be magát a szoftverfejlesztést, a beüzemelést, oktatást és a szükséges kiszolgáló infrastruktúrát, a többi között mobileszközöket, hőnyomtatókat - derül ki a közbeszerzési pályázat eredményhirdetéséből.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Majd meglátjuk! A manapság hasonló nagy-hangon bejelentett projektjei (lásd e-recept) nem túl sikeresek voltak! =))
Ennél sokkal fontosabb lenne, s a töredékébe sem kerülne, hogy a sárga és fehér csekkeken történt befizetések (lét nem ritkán három nap helyett) még a tárgynapon (az sem lehetne gond, hogy pár óra alatt) a címzett számlájára kerüljenek.
Akkor a derék szolgáltatók nem hivatkozhatnának a 4-5 napos átfutási időre!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Ja és ha már ezzel foglalkoznak, nagyon nem ártana ebbe belevenni a pénzbefizetéseket, legalább tudnánk, hogy mennyi a posta és mennyi a szolgáltató sara! =))
karma1
@RonaGyuri: Valoszinu csak a csomagokra es ajanlott levelekre fog vonatkozni. Ez nalunk itt mukodik, de itt nem problema: a farmokon is van internet, egy csaladban tobb PC is...:o))
Es a rendszert nem nagy hanggal beharangoztak, hanem szep csondben eloszor kiprobaltak, majd az egesz orszagra kiteljesitettek a szolgalatot, oszt jonapot...
Equilibrium
Ez most komoly?
Egy hónapja nem találják az ajánlott elsőbbségi levelünket, amiben sajnos aranylánc volt... Valahogy kiszimatolták, és "ELTŰNT A LEVÉL, MINT SZAMÁR A KÖDBEN"...
eszegfu
Vajon rendesen müködik a BKV elektronikus jegyrendszere, amit egy etikus hacker rögtön feltört?
RonaGyuri
@karma1: ja nálatok a postai utalás nem 4-5nap
karma1
@RonaGyuri: Valoban nem,... overnight-os...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.