Dobrev Klárát berendeli a NAV bűnügyi igazgatósága, mert vélhetően nem adhatott volna kölcsönt Czeglédy Csaba cégének. Az Origó már egy hete megírta ezt, a Magyar Idők most értesült az egyik gyanúsított ügyvédjétől...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@GeoCravker: ma, 18:38
Bizony, bizony!
Jött, rendezkedett, mindent feldúlt, aztán távozott!
Cui prodest?!
kereső
@relatív: igen ez van, csak az igy meghurcoltak családjai, gyermekei már nem tudnak ezen röhögni. Felmentették Szilvásyt a kém vád alól, jogerősen! egy eldugott hir volt csupán.Fapál ügyre emlékszünk még? Tátrai Miklós,Császy Zsolt? Emberek életével játszanak, vagy a szórakozás a jobb kifejezés?,csak a hatalmuk érdekében és személyes bosszuból, egy olyan volt katonai ügyész vezényletével, aki holtakkal kötött adás-vételi szerződéseket?Van aki még meg is tapsolja,meg örömködik ezen?
peterkelemen
Választások előtti sárdobálások ezek a pornépnek semmi egyéb. Orbánék egyik taktikája, hogy ne arról beszéljeek ami a lényeg és hogy mi a lényeg? Az, hogy Orbán és bűnbandája állam elleni bűncselekmények sorozatét hajtotta végre, szétverte a jogállamot, lebontotta a demokráciát és napi szinten milliárdokat lopnak egyelőre még büntetlenül, de ami késik az nem múlik.
papa.49
@peterkelemen: Remélem ezek a napok már az ,,utolsó oldal,, történései )))))))))))))))))))
GeoCravker
@peterkelemen: Emlékszem, amikor Molnár Gyulát "véletlenül" pont az önkormányzati választások előtt vitte be a rendőrség. Az egész ügyészi apparátusnak nem sikerült azóta sem bizonyítania semmit. De kétségtelen: az éjsötét Hoffmann lett az új-budai polgármester.
karma1
@kereső: A teljes sztorihoz hozzatartozik, hogy orban viktor utasitasara a NAV tavaly elkezdett vizsgalodni Czegledy diakfoglalkoztatasi cegenel. Termeszetesen ennek "oromore" zaroltak a szamlajat, : se ki, se be, tehat a diakokat sem tudta kifizetni. Ez tavalyi sztori ugyan, de itt a Propin is olvashato volt.
Ekkor fordult eloszor (2016 decembereben) Dobrevekhez Czegledy, hogy a gyerekeket sem tudja kifizetni, mert zaroltak azt a szamlajat. Dobrev kisegitette ot, 3 reszletu kolcsonnel.
(Szerintem ezt a NAV intezkedest annak a tudataban inditotta el orban, mert mar keszult a kampanyidoszakra, es ezt valoszinuleg meg a haldoklo finkelstein javasolta neki, tudva, hogy Gyurcsanynal jobban senkitol sem fel.) Dobrevek segitsegevel ki tudta fizetni a gyerekeket, igy a fidesz ujra azt vette eszre, hogy elvesz az ugyuk, ha minden rendben megy Czegledynel, kin keresztul fogjak megfingatni a Gyurcsany familiat? Igy aztan biztosra mentek, es ezt a penzt is zaroltak: igy Czegledy most mar az utolso reszletet Dobreveknek sem tudta visszaadni, es a diakokat sem tudta kifizetni, tehat a NAV-nak/futyisznek sikerult a kivant "bunos" statuszba lavirozniuk Czegledyt.
Azzal csinaltak a legnagyobb hibat, hogy behivtak Dobrevet, mert igy egyertelmuen az derult ki, hogy ez egy normal ugylet volt 2 vallalkozo kozott, es szerintem egy nagyon rossz pozicioba lavirozta magat a futyisz. Na, innentol kezdve ugyesz legyen a talpan, aki egy olyan vadat tud takolni, amiben bunosnek tudnak kimondani Czegledyt, vagy elmarasztalni Dobrevekat. (Dobrevre azt probaljak rahuzni vadkent, hogy bank modjara cselekedett, es a szokasos banki feltetelek es kamat mellett adott kolcsont Czegledynek. Ez viszont mar ott meg fog dolni, hogy Dobrevek el fogjak mondani azt az egyszeru tenyt, hogy ilyen esetben azert kell kamatot felszamolniuk, mert ha ok ezt a penzt a bankjukban tartjak, akkor ok ennyi kamattol esnenek el, es 160 millionak mar nagyon szep summa a kamata kb. 1 evre. Ok csak potoljak e kamatot)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.