A halott kisbabát egy nyíregyházi társasház előtti konténer mellett találták meg vasárnap este – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a halálesetet.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Pixabay cco

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Pedig Nyíregyházán is van Benjámin-inkubátor, névtelenül ott lehet hagyni a babát, biztonságban, sosem keresnék a szüleit. Gondolom inkább a klasszikus eset történt itt is, a csecsemő folyamatos sírása és a kialvatlanság miatt elborult valamelyik szülő agya, felkapta a gyereket, megütni nem akarta, de tehetetlen dühében jól megrázta. A gyerek meg elhallgatott, örökre, mert olyan pici korban a rázás nagyobb életveszély nekik, mint akár egy paskolás. Sok félkegyelmű persze sem ezt nem tudja, sem azt, hogy egy gyerek nem rózsaszín cukiság, hanem rengeteg munka. Bárhogy is, keményen bűnhődjön meg, aki ezt tette.
eszegfu
Egy ujszülött baba a szemetes konténerben...elszomoritanak az ilyen hirek... Nem ismerjük a körülményeket és hogy pontosan mi is történt... de elgondolkodtató, hogy egy anyát mi visz rá ilyen szörnyü tettre, ill. ha a pici apja volt a "tettes", akkor miért hagyta?!:(
Jozefina
A megyét "ismerve" lehetséges, hogy már kissé túl szaporodott a család. Talán ezt is szabályozni kellene. Csak egy ötlet: 3 gyermekig adni normális támogatást, de azon felüli szülések után már semmit. Talán megfontolnák a 4-5-6 gyermek szenvedéseit.
eszegfu
@Jozefina: Ha jól emlékszem Kinában van, hogy családi pótlékot csak az 1 gyerekesek kapnak...ez náluk a születés szabályozás a "tulszaporodás" ellen. Nálunk viszont hiába születik több csecsemő, több az elhalálozások száma, igy csökken a lakosság.Tehát a cél: a "tulszaporodás" pl. a CSOK-kal, a családi kedvezménnyel stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.