Próbára teszi az orvosok türelmét az új rendszer, ami volt, hogy le is állt. Egyelőre üdítő kivétel az olyan, aki használni tudja, de beteget nem küldenek haza.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem ,,féltérden,, hanem a ,,padlón,, van az e-receptes baromságotok, nem tagadtátok meg magatokat faszkalapok, ezt is fordítva kezdtétek el !!!
Először az informatikai hátteret kellett volna megteremteni, mindenütt aztán átállni, de ugye ti a házat is úgy építitek mint a ,,Mekkmester,, a tetővel kezdve, aztán alárakjátok a falakat ))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@papa.49: " Semennyit ők NEM ODAJÁRNAK !!!"
TUDNÁK NEKIK BEUTALÓT ÍRNI EGY INTÉZMÉNYBE DE AZ MOST MÚZEUM.
VALAMI S MÁRIA VEZETI.
papa.49
@magyarbakancs: Jó hely lenne nekik ...
magyarbakancs
@papa.49: elmennék meglepetés okozónak.
hogy örülnének nem?
magyarbakancs
@papa.49: Juj ,de jóindulatúak vagyunk mind a ketten!
papa.49
@magyarbakancs: ,,Ezekkel,, én nem tudok másmilyen lenni, régen a szüleik okozták a családnak a nehézségeket, ma ők tesznek róla, hogy páriaként éljek a hazámban, tudod már bennem sincs fikarcnyi jóindulat irántuk ...
Valamikor még azt mondtam, a ,,legyőzöttel is emberségesen kell bánni,, de mára kiderült, hogy az általuk legyőzötteknek szemernyi esélye sincs az emberséges bánásmódra !!!
Akkor én miért legyek velük emberséges ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.