Adómilliárdokat töm az állam olyan magánkézben lévő médiumok zsebébe, melyek minden erejükkel megpróbálják alátámasztani a kormánypárt üzeneteit. A magyar médiumok közt van néhány, amelynél evidens a kormányközeli összefonódás, de rengeteg olyan akad, amely határozottan függetlennek vallja magát. Ezzel olvasók millióit téveszti meg, akik sokszor nem is hiszik el, hogy még a függetlennek vélt tartalom mögött is a Fidesz fizetett agymosása sejlik fel. De találunk érdekességet az összeesküvés elméletek kedvelőinek is. Ők elég, ha tanulmányozzák a baloldalinak besorolt Népszava kiadója, a XXI. század Media Kft. bevételi számait.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A cikkhez is felemlítettem, hogy bár több tucat amcsi portálnak vagyok regisztrált olvasója, s így igen szépszámú portálba lapozhatok bele, de nem emlékszem olyan estre, hogy kormány-hirdetésnek nevezhetőt láttam volna! =))
Sőt néhány éve, ha jól emlékszem a LaTimes-en, egy fórumon hosszasan kellett magyaráznom az ilyetén szokásokat! =))
Nessy
Tegnap meg néztem egy sci-fit a Tv2-n. A két órás műsorból kb. másfél óra lehetett a film, a többi hirdetés, meg Soros. Egy hamar nem vetemedek ilyen mazochista tettre! A film jó volt!
RonaGyuri
@Nessy: akkor szerencsés voltál, mert egy másik Vajna adón ugyanez egy órából 4 szer jön össze. Egyébként az a rendszer - a többinél is -, hogy 8perc film és 7perc "reklám"! =))
tudode
Bábeli zűrzavarnak vagyunk elszenvedői a HÍRFOLYAMMAL összefüggésben "is"!!!
.
Ha két szerződő fél SZÁNDÉKOSAN MEGTÉVESZTI egymást, BÜNTETENDŐ KÖRÜLMÉNY
..
--- a Ptk. 210.§ és a Btk. 318.§-ával vonható felelősségre, de ha az állam milliókat téveszt meg, nyomorba dönt "csak" a JÓISTENNEK TARTOZNAK, - ha egyáltalán a HATALOM. és a LÓVÉ narancsködében RAFCSI FEJÜKBE eszükbe jut.
.
Tehát a XXI. században megéljük, hogy szinte minden szinten EMBER EMBERNEK FARKASA LETT!!!
adrenalink
@Nessy: 07:27-re Azért legyünk tárgyilagosak! A többi csatornán sem jobb a helyzet, legfeljebb kevesebb a kormányt támogató hírdetés...
Nessy
@adrenalink: Igy igaz. Legfeljebb rövidebb és nincs benne politika.
A kormány hirdetések helyett még az intimbetét és a hüvelygomba is jobb volt, és volt valóság tartalma.
magyarbakancs
A rendszerváltás előtt elhitték az emberek amit az akkori politika íratott az újságírókkal akik ma a Fideszt szolgálják?
Nem a saját bórén érezte,hogy nem úgy van az amit írnak.
Most is elfog jutni odáig az ember,hogy azt se fogja elhinni amit kérdeznek nem azt amit mondanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.