Pontról pontra cáfolja Soros György azt, amit a magyar kormány Soros-tervnek hív. A magyar származású amerikai milliárdos saját honlapján vette végig a magyar nemzeti konzultáció kérdéseit, szerinte egyik sem igaz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lenyűgöző ez a távolságtartás a derék HVG.hu-tól SZERINTE??? És szerintetek??? =))
nezelodo
A Sorosnak is nemzeti konzultációra lenne szüksége ahhoz, hogy az üzenete eljusson Orbán hülyíthető célcsoportjához.
A Rákosinak csak Titó volt láncos kutya, és Rajk lett a Sorosa. Orbán mer nagyot álmodni és az egész EU-t gyanúsitja a Soros féle összeesküvéssel. Meg kellene próbálni bíróság elé állítani ezt a hitehagyott, fővárosi díszpolgársággal is felcicomázott magyart, és elítélni, hogy teljes legyen a hasonlóság.
szép új világ
Ezzel a Soros nyilatkozattal egyetlen probléma van. Mégpedig az, hogy soha nem fog eljutni azokhoz, akiket a kormány gyűlölet propagandája már meghülyített. A fideszt meg legkevésbé zavarja az igazság, a lakájmédia ugyan úgy harsogni fogja a baromságait mint eddig.
peterkelemen
Magyarul Orbán gyűlöletkeltő nemzeti konzultációjának minden pontja hamis és hazug.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.