Utcai standoknál lehet aláírni az íveket, a kampányt pedig több tucat aktivista segíti városszerte, akik elmennek a lakásokba is. Addig nem állnak meg – ígérik, ameddig minden házba be nem csöngettek, “az embereknek ugyanis tudniuk kell arról, mire készül a baloldali városvezetés Szegeden” – magyarázták. A viszonylag hűvös idő sem állította meg a Fidesz és a KDNP aktivistáit szombaton, akik már reggel elindították az utóbbi hónapok (ha nem évek) legnagyobb aláírásgyűjtő akcióját Szegeden. Mint arról beszámoltunk, a polgári párt azért szondázza meg a szegedieket, mert szerintük Botka László és az MSZP migránsokat akar betelepíteni a városba, amint arra lehetőség nyílik. „Akarja-e ön, hogy Botka László segítségével közvetlen környezetébe migránsokat telepítsenek? – teszik fel a kérdést, és járnak házról-házra. Örömmel írnak alá az emberek Az aktivisták szerint különösebb győzködés nélkül írnak alá az emberek, szinte senki nem akarja ugyanis, hogy a szomszédjába menekülteket,...

Forrás: szegedma.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Így kell ezt csinálni. Végül is kit érdekel az igazság, a valóság?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Így kell ezt csinálni. Végül is kit érdekel az igazság, a valóság?
Equus
akarja Ön, h a szegedieknek ingyen legyen sör és téliszalámi és alanyi jogon minden felnőtt kapjon egy Range Rovert?
Jozefina
Minden ajtóban jól pfán kellene verni őket!!! Bízom benne, hogy a szegediek nem hülyék!!!
Pálinkás Pál
Okosan csinálják...az ellenzék meg hülye,mert nem látja be hogy magyar ember nem akar arab,néger szomszédot!!Jönnek a hülye humanitárus dumával...ami szöges ellentétben van az emberek tapasztalataival.Orbán nyugodtan hátradőlhet...Ettől az impotens ellenzéktől,beleértve a Jobbikot is,semmi félnivalója nincs!!
adrenalink
Vén hülye nyuggerek! Szeggyétek a visszeres lábaitokat, gyűjcsétek az aláírásokat, meg kell hálálni azt a kis pénzt, amit adni kegyeskedett az uratok, és parancsolótok...
lópicigáspár
@adrenalink: Igazán nem akarlak megbántani, de a szüleidről is ez a véleményed?
Macskaszem
@Jozefina: Sajnos hülyék, meghülyítették őket.
adrenalink
@lópicigáspár: A szüleim normális emberek, nem asszisztálnak egy hazug fityiszes propagandához. Egyébként az idősek többsége nagyon tiszteletre méltó, bölcs, és szerethető. Van egy kisebb fityiszes nyuggerszekta, akikre ez nem érvényes. Hülyék mindig is voltak, vannak és lesznek is, korra/nemre/származásra stb való tekintet nélkül. Szóval akinek nem inge, ne vegye magára:-)
Hellcat
kolozsvaros.com/2017/11/20/soros-gyorgynek-most-lett-tele-a-hocipoje/
Nesztek a nemzeti konzultáció pontjainak cáfolata...az össze hazugság...de ezek még házhoz is mennek hazdni bazdmeg.
lusta
@Pálinkás Pál: Önnek ebben igaza van. A magyar frelsőbbrendűsgre játszik a sorosbérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár, aki g..i és besúgó. Nem a szolidaritásra, nem a segíteni akarásra, hanem a gyűlöletre építkeznek. István királyunk Imre herceghez intézett intelmeiben ez így vagyon leírva:

VI. A VENDÉGEK BEFOGADÁSÁRÓL ÉS GYÁMOLÍTÁSÁRÓL

A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy méltán állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén. Hiszen kezdetben úgy növekedett a római birodalom, úgy magasztaltattak fel és lettek dicsőségessé a római királyok, hogy sok nemes és bölcs áradt hozzájuk különb-különb tájakról. Róma bizony még ma is szolga volna, ha Aeneas sarjai nem teszik szabaddá. Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egynyelvű és egyszokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szétszórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod. Hogy ez ne legyen, naponta nagyobbítsd országodat, hogy koronádat az emberek nagyságosnak tartsák.
Pálinkás Pál
@lusta: Ez az idézet kissé idejét múlta!!!Én már tavalyelőtt javasoltam,összeurópai népszavazást ,egy kérdéssel...akar-e afrikai bevándorlót Európába!!!Aztán legyen amit a többség kíván...
Nagy összegben mernék fogadni az eredményre...És az idézett levélben vendégekről van szó,nem barbár hordákról,akik csak mocskot ,rombolást hagynak maguk után...
lópicigáspár
@adrenalink: Általánosítottál! Sőt, csak annyit írtál "Vén hülye nyuggerek!" Ebben a csoportba, ebben a fogalmazásban alapjába véve beletartozik az összes! Ha odaírod a "tisztelet a kivételnek.." Nem kérdeztelek volna.Megélhetési hülye pedig nem csak nyugger van!
Eriksson
Úgy néz ki, hogy Botka a Me-jelöltségtől már lemondott, lassan a polgiságnak is búcsút mondhat.
Equus
@lusta: @Pálinkás Pál: "Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak." ja... orbán NERtárs ezt megszívlelte az ő lelkében, ezért is minden rablónak, terroristának helye van a volt Magyar Köztársaságban, aki tud fizetni.

Nyilván ez a tanács a csóri, oktalan állatokra, akik üzekednek, mint a gnú vagy a krokodil nem vonatkozik; a véreskezű, nagyon szent királyunk ezeket még nem ismerte.
lusta
@Equus: Erről a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mélyen hallgat. 20 ezer ellenőrizetlen, de jól fizető migráncs, akiknek az adófizetők még vissza is fizetik a lóvét, nem azok fizetik, akik, mint arRogánS Toncsi bezsebelték ezt a lóvét, mint 1300 alaposan leellenőrzött és az Unió által fizetett menekülöknek adni fedelet. Ez itt a nagy kérdés.
adrenalink
@lópicigáspár: 11:03-ra Mi történt? Bal lábbal keltél? A 2. mondatom szerintem egyértelműsíti, hogy konkrétan kikre gondoltam. Megnyugtatlak, hogy így ismeretlenül, csak a hsz-eidet olvasva, Te nem tartozol közéjük:-)
quadrocopter
Meg kell várni a végét, Szeged nem horda fellegvár!
lópicigáspár
@adrenalink: Mi több, még anyósom se! :))))
adrenalink
@lópicigáspár: Kézcsókom a kedves Mamának! :-)
lópicigáspár
@adrenalink: Na azért ennyire nem vagyok jóba vele! :)))
adrenalink
@lópicigáspár: Tiszteletem jeléül azért én még üzenhetem. Nekem nem ártott:-))
lópicigáspár
@adrenalink: Mondjuk a kezdet kezdetén én is tisztáztam az erőviszonyokat! :))
adrenalink
@lópicigáspár: Csak gyanítom, nem Te lettél az abszolút győztes:-)
lópicigáspár
@adrenalink: Áááá! A lánya se egyszerű! De így szeretem! :)
adrenalink
@lópicigáspár: Helyes! Ha leszakítottad, szagold! :-)))
picike1
@adrenalink: kiről beszélsz te ??? öreg nem azt jelenti hogy huje is
adrenalink
@picike1: Ezt már @lópicigáspár:-ral lemeccseltem, nem kezdem újra! A hülye egyébként nem "j"... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.