"A kakaós csiga sem kerül nálunk ugyanannyiba mindenhol, de ha mondjuk Tállai András engem felhívna, felére leengedném azonnal" – mondta Schobert Norbert, a Norbi Update egykori tőzsdei cég vezetője.

A NAV-elnök akcióján poénkodott Schobert Norbi

(Fotó: YouTube/ATVzrt)

Norbi az ATV-ben viccelődött azon a híren, hogy a NAV vezetéséért felelős államtitkár személyesen ment be a Mol-hoz, hogy kijárja, legyen olcsóbb a benzin Mezőkövesd környékén.

Schobert azt mondta, a gazdasági versenytörvény alapján nem egységesítheti a termékei árait, még ajánlott árat sem tehet, mert több százmilliós bírságot kapna – írja a hvg.hu.

A Napi.hu utánanézett,  hogy nincs update-üzlet Tállai választási körzetében, így várhatóan elmarad az egyeztetés.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@Eladott Ország: Bravó! Tied a pont. Ez annyira tökéletes összefoglalás erről az idiótáról, hogy a jövőben akár a Wikipédiába is bekerülhetne!
Gratula még egyszer!
Desischado
Ennek mindig szerepelnie kell?! Most ez a szöveg mitől aktuális? Eladott Ország jól összefoglalta a lényeget erről a hazug sarlatánról!
Eladott Ország
@szép új világ: Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai sajátlábjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza,
lerohasztja a vízműveket.
cikicakk55
@Eladott Ország: Mindig tetszenek a hozzászólásaid,de ma kifejezetten remekelsz.Jól tettem,hogy most ilyen korán a géphez ültem,mert a nap hátralevő részében neked és quadrocopternek köszönhetően vidáman indul a napom. nagyon jól látsz mindent és ezt úgy tudod tálalni,hogy megértjük benne a tragédiát,még is nevetni lehet rajta.Köszi!
cikicakk55
@Papuska1: Papuska ez is egy olyan gond ami a FideSSnek nagyon jól jön.Igaz,ez nem új keletű dolog,mert Budapesten mindig olcsóbb volt minden, legalább is sokkal több bolt van aránylag kis területen, így lehet válogatni.A munkabérek is mindig magasabbak voltak a fővárosban,már a Kádár rendszerben is. A gyerekeknek is sokkal modernebb, játszóterek,és rengeteg olyan lehetőség van,ahová ellehet vinni őket.Ezt úgy nagyjából megszoktuk és nem a Budapesten élő lakosok tehetnek róla.sajnos mióta a FideSSnek a gyűlölet szítás az érdeke,azóta ezen kívül elég sok gyűlöletet tudtak a Magyar emberekben felszínre hozni.Most már gyűlöljük még a szomszédot is,ha nem azt a pártot isteníti,akiket mi.Gyűlölik az aktív dolgozók a nyugdíjasokat,mert ugye miattuk nyer a FideSS,mert a " nyuggerek " csúsznak másznak a csuti lábánál.gyűlöljük a cigányokat, a migránsokat,Az orvosokat, azokat akik kimentek az országból.Orbánnak ez nagyon jó,mert még a nép marja egymást,addig ők nyugodt szívvel váltogatják a törvényeiket,úgy ahogy nekik tetszik, és vasvillával hajigálják a húsz ezreseket a vagonokba és viszik a havaii szigetek valamelyikére.
cikicakk55
@Desischado: Ennel az elfuserál izomagynál nem csak a feltűnési mániája és a feleségét maga elé tolása a bűne. Az is nagy bűn a részéről,hogy olyan dolgokat nyilatkozik amihez sík hülye.Orvosi dolgokba avatkozik bele,pedig már nagyon sok orvos nyilatkozta,hogy maradjon ki az orvosi magyarázatokból.sajnos elég sok embernek okoz ezzel egy életre szóló ételallergiát,vagy emésztési rendellenességet,vált ki cukorbetegséget, vagy cukorkómát.Inkább kussolna és fizetné rendesen az adóját.Eddig is csak azért úszott meg mindent,mert jól szopik és nyal felfelé. A sok elhízott gazdag nő meg isteníti és az orvosokat hibáztatja,ha Subri Norbi miatt fosik,vagy okádik egész nap. remélem egy anyagilag leamortizálódott férj leveri rajta egyszer a drága árui miatti bűneit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.