A 93 éves Robert Mugabe 37 évig vezette Zimbabwét, utódja a Krokodil lehet. De nem mond le, elmozdíthatják. A 93 éves Robert Mugabe elnök ellen eljárás indul, ha hétfőig nem mond le. 37 évig vezette Zimbabwét, utódja a Krokodil lehet. Leváltotta a pártelnöki tisztségéből Robert Mugabe zimbabwei elnököt vasárnap a kormányzó Zimbabwe Afrikai Nemzeti Szövetsége – Hazafias Front (ZANU-PF) központi bizottsága, a helyére a menesztett alelnököt, Emmerson Mnangagwát választotta meg. A Mugabe leváltására vonatkozó indítványt a kormánypárt 200 küldöttének a fővárosban tartott ülésén nagy ováció fogadta.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, a magyaroknak nem kell varniuk 37 evet egy hasonlo felszabadult unneplesre...:o)))
EN mondjuk a magyar Parlamentben egy egyszeru palotassal is beernem,...Az valo egy moderalt magyarhoz...
wagabund
most mondta a rádijó, hogy az öreg harcos mégsem hajlandó magától lemondani...a harcias neje tüzeli, hogy béla! ne mongyálle!
karma1
A sajat partja mar lemondatta, meg van par oraja, utana jon az elszamoltatas. ha addig nem akar az allam vezeteserol lemondani.
Orai vannak csak hatra. Anyu valoszinu nem akar bujkalni, koplalni, esetleg megmaradni ugyanabban a hazban, ahol eddig pompaban eltek - cseledkent...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.