English Deutsche Français 2017. október 9-én a magyar kormány nemzeti konzultációs kérdőívet küldött mind a nyolcmillió választásra jogosult magyar szavazónak, arra kérve őket, hogy mondjanak véleményt az úgynevezett „Soros tervről”. A nemzeti konzultációs kérdőív állításai csúsztatásokat és nyilvánvaló hazugságokat tartalmaznak, amelyek célja, hogy szándékosan félrevezessék a magyarokat Soros György bevándorlókra és menekültekre vonatkozó álláspontjáról. A magyar kormány képviselői szintén tévesen állítják, hogy Soros György irányítja az Európai Unió döntéshozatali folyamatát. Valójában a migrációs válság kezelésére vonatkozó döntéseket az EU tagállamai, intézményei hozzák, ezeknek részese a magyar kormány is. Miközben Magyarország egészségügyi és oktatási rendszere aggasztó állapotban van és a korrupció mindent áthat, a jelenlegi kormány külső ellenséget kreál, hogy ezekről a problémákról elvonja állampolgárai figyelmét. A kormány Soros Györgyöt választotta ki erre a célra, és...

Forrás: georgesoros.com
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Soros liberális gondolkodású ember évtizedek óta.Ezért adott sokszázmillió dollárt Közép-Európába.Ezért tanítatta Orbánt és kb 40 fideszest, akik akkor a liberalizmus zászlóvivői voltak Magyarországon! Orbán később a Liberális Internacionálé alelnöke lett. Soros kéretlenül öntötte a pénzt Orbán pártjába. Orbán a kommunista időben iskolai, egyetemi, majd honvédségi Kisz-titkárság után lett fideszes liberális jobboldali, majd illiberális despota, ahogy érdeke kívánta. Tehát az imádott, kihasznált Sorosból így lett kiutált ellenség, holott Ő közben semmit nem változott! Ki is a hunyó ebben a dologban?
Manhattan
@Shikari: Mi a bajod vele? Sorosozz! Sorold!
simmering73
Ilyen mocskos, tetves, hazug kormánya sem volt még ennek az országnak, de ennyi debil fideszbirkája sem.
Aki Én
@Shikari: ...melyik újság??? :) :) :)
döbbenetes... Nem is gondolná épeszű ember, hogy ezt a végtelenül suttyó propagandát képes bekajálni élő ember.
quadrocopter
@Shikari: Nézd meg jól, mit veszel a szádba!
quadrocopter
@Shikari: Gondolni azt lehet! Ritka nagy cumis vagy, tele van hordaszarral is a szád!
szép új világ
@Shikari: "Nekem nem kell semmit tennem. Leírja a kormány helyettem és az újság!" Sőt azt is megmondják helyetted, hogy mit gondolj!
quadrocopter
@Shikari: Hogyan beszélsz anyádról - pondró? Tugggya?
quadrocopter
@Shikari: Látszik - azért válaszolsz, nem? Logikátlan nyalogány!
quadrocopter
@Shikari: Mirúl gagyogsz kiscsibe?

Ez mi a f@szom - mimóza: " Pont egy személyeskedő takony szarozik itt nekem? Kit érdekel? Nullák nem zavarnak!"
ma, 14:43

Kapj a bucidhoz, mielőtt más tenné!
quadrocopter
@Shikari: Aha, kiscsibe, látszik az értési hiányosságodból hogy mekkora ész lehetsz - üres tanyán!
Sziszifusz
@Shikari: 12:38
Igen...?
Mert a kormány és az általad olvasott kormányközeli újságok az igazat, mindig csakis az igazat, írják ?
Bizonyítja ezt a kormányközeli írott és sugárzott médiák által elvesztett perek és az eldugott helyeken lehozott helyreigazítások sokasága is ?
Amúgy pedig az ilyen szemellenzős, csak egy irányba, Orbán Viktorra, figyelő elvakított magyarok miatt tart itt az ország, ahol van.
Nézz kőrbe magad körül, hallgasd meg a tőled jobbra és balra levőket is. Megláthatod, hogy a legtöbb esetben teljesen más "a leányzó fekvése", mint ahogy eddig az agyadba mantrázták.
Kérem tőled ezt úgy, hogy a migráns kérdést problémának látom, nem vagyok egy párt felé sem elkötelezve, és Soros György ügynöke sem vagyok. Viszont érzékelem, hogy az Orbán féle szemfényvesztő politika tönkre vágja Magyarországot, a magyar emberek túlnyomó többségét.
Sziszifusz
@Shikari: 15:37
Lehet. Azt el kell ismerni, hogy az Orbán kormány a tömegpszichózis alakításának nagy mestere. Az un. "egyszerű" emberek agyának átmosása Göbbelsi módszerekkel, kiválóan sikerült.
Mutatja ezt az, hogy az iskolázottabbak közt csökkent, az alacsonyabb iskolázottságúak közt pedig nőtt a Fidesz népszerűsége.
Ettől függetlenül előbb-utóbb eljön az idő amikor a legelvakultabbak tudata is kitisztul, és akkor a fideszes potentátok számára, jön a "fekete leves". Jön a büntetőjogi felelősségre vonás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.