A német gazdaság szereplői félnek ugyan, de azért kicsit örülnek is annak, hogy nem jött össze a tervezett Jamaica-koalíció Németországban, azt ugyanis nagyon nem szerették volna. A legvalószínűbbnek egy új választás kiírását tartják, és úgy érzik: most nem a német gazdaság van veszélyben, hanem Angel Merkel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Éppen ideje, hogy Európa elveszejtője bajban legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Éppen ideje, hogy Európa elveszejtője bajban legyen.
cikicakk55
Magának köszönheti a nyanya. Ha előbb gondolkozik,vagy legalább is megbeszéli minden Eus tagállammal mit tervez,akkor talán nem állna a közgyűlölet előtt.Mikor már Ő is rájött,hogy túltolta a biciklit,már késő volt. Most a saját hülyeségét szívja,megérdemli.
kokopelli
@cikicakk55: mit kellett volna megbeszélnie az EU-val?A német "Parlamentwahl" nem
tartozik senkire sem,csak a németekre! Akár holnap is folytathatnák a "GroKo"-t,ha a-
karná! 53,5%-al simán! (CDU/CSU + SPD)..,hogy hol áll közgyűlölet előtt (külföldön)
azt leß@rja ő is meg a német választó is! ;--)
cikicakk55
@kokopelli: Mivel ők úgy döntöttek,hogy meghívják a migránsokat, és azok csak úgy tudtak hozzájuk eljutni,hogy jó pár országon keresztül gyalogoltak,így meg kellett volna beszélnie legalább azokkal az országokkal akiken ezek bejutottak hozzájuk.A másik,hogy EU-s ország Németország.A bevándorlás nem csak őket érinti,hanem a többi Európai országot is.Semmi gond nem lenne,ha küldött volna értük egy-két repülőt,vagy mit tudom én mivel ,de egyből oda vitette volna a saját országukba,akkor még valahogy megértem,hogy nem kürtölte világgá.Minden esetre a német nép is erősen megoszlott véleményen van a mai napig is.nem mindenki verte a seggét a földhöz örömébe,mikor megérkeztek hozzájuk a Muszlim agysebészek.Ennyi hibát követett el a nyanya,amit az idén már be is ismert,hogy nem volt eléggé megtervezve,átgondolva ez az egész menekült kérdés. Most meg már késő,mert egy része itt van már Európában és a határok nyitva belülről. Ne értsd félre nem hálálkodom Orbánnak a kerítésért,mert amit csinál akkor már inkább a migránsok. 1300 emberrel kevesebb gond lenne,mint Orbánnal egyedül.
Peller Anikó
@cikicakk55: Ezt nem lehet mismásolni. Ez az idióta nő egymaga eldöntötte, hogy ő ráengedi Európára ezt a síkraköszörült agyú, barbár népséget, nem magának hívta meg őket. Sőt a szétosztásukban sáfárkodik, kapjon mindenki az ő saját hülyeségéből.

Tartsa meg a kedvenc munkavállalóit, etesse őket, hadd sokasodjanak, lepjék el a saját fajtájukat ha már a németek ennyire hülyék, hogy nem képesek letaszítani ezt a hibbant tyúkot a trónjáról.

Mint ahogy mi sem, dettó. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.