Napirend előtti felszólalást kért Németh Szilárd. Akkor még nem sejtette, hogy az LMP-s kommandó valami látványos akcióra készül ellene.

Háta mögött alázták a parlamentben a gyanútlan Németh Szilárdot
Fotó: Youtube

Németh Szilárd kedvenc témáját, a "Soros-tervet", illetve annak "létezését" ecsetelte a parlamentben. Soros György ugyanis ma reggel reagált az ellene zajló hadjáratra, a Financial Times-nak adott interjúban azt mondta, ez csak figyelemelterelés, és természetesen egy szó sem igaz az egész "tervből".

Németh Szilárdot Soros válasza sem hatotta meg, és továbbra is azt hajtogatta, hogy igenis létezik a "Soros-terv", ráadásul szerinte ezzel Szél Bernadett is egyetért.

Míg Németh mondta a magáét, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP két társelnöke megjelent a háta mögött, és "Hazudik" feliratot mutattak fel. 

Háta mögött alázták a parlamentben a gyanútlan Németh Szilárdot
Fotó: LMP

Az agymosás ellen tiltakoztak

Szél Bernadett azt mondta az akció után az Indexnek, hogy nem volt előre tervezett. Azért mentek oda Németh Szilárd mögé a papírral, mert

nem voltunk hajlandók ezt szótlanul nézni az ülésteremben, ahogy a választók agymosásán dolgozik a Fidesz.

A bekiabálásinkat kiszűri a rendszer, ezért kerestünk alternatív megoldást arra, hogy felhívjuk a választók figyelmét arra, hogy aki a fideszes politikusokat hallgatja, agymosás áldozatává válik."

Szél és Hadházy természetesen nem ússza meg a magánakciót, mivel a szemléltetésre nem kaptak engedélyt, Jakab István, a parlament fideszes alelnöke bírságot helyezett kilátásba.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Kár, hogy a 'Hazudik" felírat nagyon halvány, nem látszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
fergeteg
A kommandó. Olyan mint az étteremfoglalás Gulyásék részéről.
Erre képesek ezek szar kis porbafingók.
Majd ha mi bemutatjuk a lőtéri tudományunkat. Az lesz a nagy durranás.Amit gyulafirátóton
gyakorlunk hétvégenként.
fergeteg
Elviszi ezeket Szél. még télvíz idején. Gyerekes játszadozó kölykök.
CsipkeRózsa
Kár, hogy a 'Hazudik" felírat nagyon halvány, nem látszik.
quadrocopter
@fergeteg: "Majd ha mi bemutatjuk a lőtéri tudományunkat." Búcsúba jársz edzésre, kis Piti Péter?
JAJMÁR
Mèg ha csak hazudna ! De hànyszor ès mekkoràt ès miben ès kinek ès mièrt? Ezek a kèrdèsek, illetve vàlaszok teszik súlyossà!
nezelodo
Orbánnak biztos nem mutatják meg ezt a jelenetet, hacsak nem a függöny mögül lekelődött ki, mert még szívére veszi, hogyan járt a postása... Hátha még megkérdezték volna mennyit "csökkent" az idén a gáz ára meg a Lencinél landolt marzs?
fergeteg
@quadrocopter: Készünk a nagy HONVÉDŐ HÁBORÚRA.
quadrocopter
@fergeteg: Jó messze van a pszichiátria, mi?
Aki Én
@fergeteg: Hát ez megint fergetegesre sikeredett.
csipetke
Németh Sziszi,és a fideszesek agya úgy működik,mint a kolumbiai mezőgazdaság,ahol tökmindegy mit ültetnek,sárgarépát vagy krumplit,mindenképp kokacserje fog belőle kinőni.A fidesznél mindegy mi a téma,ha baj van,az Soros,és a migráncsok miatt van.Azon gondolkodtam,hogyha Soros most tolna a fidesznek 2-3 millió dollárt,Sziszi kiadná a parancsot egy még valamiért itthonmaradt asztalosnak piedesztál-építésre Gyuri bácsinak...
eszegfu
@fergeteg: 14:08 Jaaaaj "Urambátyám"! Csak nem Te vagy Kalasnyikov reinkarnációja és megterveztél valami jó kis karabélyt fából... esetleg már a prototipust is kifaragtad?! Ez legalább akkora "porbafingás", mint amit Gulyás Mártonról és most az LMP alelnökeiről állitasz... nem gondolod?!
szép új világ
@csipetke: Rezsibunkónak agya? Mi ez, valami sci-fi oldalra tévedtem?
justhpeter
@fergeteg: 13:56:Ne tovább, már most is magam alá piszkítottam. Az biztos, hogy csak TEK-es lehetsz. Ennyi ésszel mi más ?
dodóka
Ezt a rezsibunkót nem kell megalázni. Lealázza ez saját magát , ha megszólal. Viszont Bettikének, meg az Ákoskának ennél egy picit többre is telhetne. Jövő évtől már csak emlék lesz mindhármuknak a parlamenti munka / ökörködés
eszegfu
@justhpeter: 14:50 Csak óvatosan a TEK-esekkel... most nyertek -- de lehet, hogy csak jó helyezést értek el -- valami versenyt! Nem véletlenül gyakoroltak a metróban!:))
Nessy
Ezért a feliratért bünti jár. Ok. De tessék mondani a nem kevés fizetésért, hol fészkes csodába tekeregnek a "képviselőink"? Üres széksorok, és egy csak egy legény van talpon a teremben! Aztán mikor "szavazni kell" megnyomják a diktált gombot, miután fogalmuk sincs róla, hogy éppen mit szavaztak meg! Még közmunkásnak se valók!
csipetke
@szép új világ: Jól van na!Elírtam...:)
quadrocopter
@Nessy: Valódi demokráciában nem járhatna érte bünti, mert a véleménynyilvánítás egy formája!
Nézz meg brit parlamenti szócsatát és bekiabálás-sorozatot.
namihami
Nem alázták. Alázni valakit csak egy minimális szellemi szint megléte szükségeltetik. És ez a feltétel az, amiről ez a Rezsiparaszt nemhogy nem hallott, de még a kifejezést se ismeri. Az se jut el a tudatáig (nincs is talán), hogy állandó és folyamatos alázásban van része.
Pont ezért felel meg a Gazdájának. ""Hopp, lábhoz"" és ugrik. Erre képes és csak erre. Figyeljétek meg, neki is mint a a Gazdinak, mindig papír van a kezében és a rajzokat nézegeti, mert azt, hogy tudna olvasni, azt már tényleg nem nézem ki belőle.
papa.49
Mi volt ebben az ,,alázás,, csupán az igazságot mutatták fel !!!
nezelodo
Miért? SMS-t kellett volna küldeni a hájfejű hazudozónak, ahogy a Vakondi meg a Sanya bá' tette a tavaszi tél idején hóeltakarítás helyett?
verőce21
Nem fogják megbüntetni őket komolyan. Megláthatja a nagyvilág, Mo-on teljes demokrácia van.
1bitang
@eszegfu: Az "átkos" idejéből. Hírek: egy versenyen a SzU megszerezte a második helyet. Az USA az utolsó előtti lett.
(ketten versenyeztek)
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Nézz mesét, talán azt megérted!
quadrocopter
@durbincs: Szedd össze magad, debil!
Olvass -művelőggyé...

"Pánik tört ki a Fideszben Soros mai nyilatkozata miatt"
www.sztarklikk.hu/kozelet/panik-tort-k...
Aki Én
@Shikari: @fergeteg: Azért ahhoz kell egy lelkivilág, hogy valaki egy Németh Szilárd mellett akarjon kiállni. :))
quadrocopter
@bakcsubakka: Ez egy beteg abortuszmaradvány!
quadrocopter
@durbincs: Regisztráltál már az "anyamnagyonhulyevagyok@javulas sem várható.hu" -ra? Itt az ideje!
cikicakk55
@quadrocopter: Már csak a hozzászólásaid megérik a klikket. A család csak les,milyen jókat röhögcsélek miközben bámulom a telefont. A pszichomókusoknak téged kéne felírniuk receptre.Az én depis hangulatomnak kifejezetten többet ér,mint a Xanax. Köszi!
vadsanca
Bravó! Végre egy találó megoldás az LMP részéről. Vajon mennyi lesz a büntetés? Majd a FIDESZ eldönti, hogy kit kell támogatni! Ez az eset is bizonyítja, hogy a parlamentben is diktatórikus állapotok uralkodnak. Akkor hol van a szólásszabadság?
Mi ez a mélléduma? Ha kértek volna engedélyt a szemléltetésre, meg is kapták volna? Kötve hiszem.
karma1
Alazhattak volna az orra elott is, o olyan hulye, hogy ugyse erti...:o)))
karma1
@quadrocopter: Irni meg nem tud ez a fergeteg, de fenyegetozni igen. Ez is csak a fide$$ seggebol kinott pattanas, mint a tobbi szajkarates...:o))
karma1
Hajra Berni, hajra Akos,,,:o)) Ezt nagyon jol csinaltatok! Remelem, az Orszag Bajsza - ha ott van egyaltalan az ulesteremben - nem meri meg nagyon a buntit...
papa.49
Hogyhogy a rizsaszarágyúnak hátul nincs szeme ???
Pedig mint jó fütyiszes akár a vízen is tud járni (ladikkal) )))))))))))))))))))))
Desischado
Sajnos, csak az igazat mutatták. rezsi szilárd viszont annyira hülye, hogy fel sem fogja mivel nincs agya. Az agyrágó bogár már rég éhen halt volna, ha nem menekült volna el időben a hájas tökfejéből! Szánalom ez a véglény!
karma1
@Szeparepa2: En csak azert nem sajnalom, mert ha csak egy paranyi gerincet adott volna neki az Uristen, akkor mondhatta volna azt is, hogy nem vallalja ezeket a megbizatasokat, ami semmi masra nem jo, csak kihangsulyozza, mekkora barom is o...
De seggnyalasert adnak Birkozoszovetseg elnokseget, kinyomva Hegedus Csabat, aki szazszor alkalmasabb volna erre a palyara...Igaz viszont, hogy nem nyalna segget egy allasert senkinek sem...
almalibre
Mi lesz az LMP következő kemény, tömegeket meggyőző kampány akciója, FIDESZ-esek hátára ragasztott “Hülye vagyok” felirat? Ez a szint tényleg megalázó, de nem a kormánypártnak…
Aki Én
@Shikari: Jó annak a lelkiszegénynek, aki ebben a történetben a mosatlan hajat látja. Már ha mosatlan egyáltalán. De ha már igénytelenség és ápolatlanság, akkor mi van Némethel?
Költői volt...
Totem
Ó jaj, szegény rezsisziszinek megbántották a gyöngéd lelkét, meggyalázták finom, tiszteletteljes szavait. Honfitársaim, ne legyünk hazaárulók, mondjunk engesztelő szent imát Szisziért, akinek orcáján olyan finom a bőr, mint a babapopsin.
kukac50
Kedves véleményt író honfitársaim!

Nagy tragédia történt a Fidesznél, egy 87 éves úriember megtámadta Őket.
Sajnálatos az az esemény,hogy a támadás következtében sok politikai hulla lett az eredmény.
Gyászolja meg őket mindenki kedve szerint. Képzeljék el még az általános iskola hetedikben birkózó Szilárdja is a 87 éves ember áldozata lett. Több megyébe városba faluba jártam a napokban, sehol nincs nyoma Soros támadásnak. mindenhol élik a szokásos napjaikat az emberek.
114 politikus mégis megkapta a Soros úr által írt könyvet, hogy hátha valami normális gondolkodás mód ragad rájuk ha eltudják olvasni. Szövegértésben nagyon rosszul áll a Fidesz,mert sokszor ha kérdeznek Tőlük Ők nem értik a kérdést,nem arra válaszolnak,hanem hablatyolnak össze vissza ami jelzi,hogy nincsenek a helyzet magaslatán, nincs saját véleményük Tehát politikai hullák!
Rizsa Szilárdtól szerettem volna megkérdezni ötödik éve a fűtés rezsicsökkentéséből miért hagyta ki fél országot. A fa üzletágat eladták külföldinek ezért 3500- 3800 forint mázsája a fának.2009-ben 1600 forint volt mázsája.
Honfitársaim gyászoljunk! Az is akinek havonta 1kg 20 dkg kenyér árával emelték minden hónapba a járandóságát! Imádkozzunk az elkárhozott lelkükért!
kokopelli
@kukac50: Szerintem a "öreg" Soros ül a hintaszékében egy nővérke mellett,aki
arra vigyáz,hogy Soros-bá nehogy halálra röhögje magát a volt "állatóvodáján" !
Valószínüleg adagolják neki a fideszszidalmakat,mert a rekeszizom túlterhelése az
ő korában a röhögéstől még akármit is okozhat! ;-)
Nessy
@Totem: A rinocérosz baby popsijára gondoltál? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.