Soros szerint Orbán egy maffiaállam vezetője, a Soros-kampány pedig hazudik, Gulyás szerint ez is bizonyíték, hogy Soros megtámadta az országot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
azt a mindenit,egy nyolcvanhét éves ember megtámadta az országot...piszkosul félek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
A 87 éves Soros megtámadta az országot!Rég röhögtem ilyen jót!Láttam a vele készült riportot,és ha eddig kétségeim lettek volna (de nem voltak),hogy a fidesz hazudik,mint a vízfolyás,most teljesen biztos vagyok benne.Valószínűleg azért kell nekik egy "külső ellenség",hogy eltereljék a figyelmet a sok gané tettükről,és tetszelegni akarnak abban a szerepben,hogy majd ők megvédik a magyarokat az ellenségtől.Jelen esetben ettől a szimpatikus idős úrtól...
Yoda69
gulyas, te egy barom vagy! Soros csak vedi magat az aljas es sunyi hazugsagaitoktol. vedd eszre magad te kocsog. Ha buktok te egy nagy nulla leszel, a fonokod meg jo megussza tiz ev szigoritottal.
csipetke
@Ludmilla: Valahogy el kell terelni az emberek figyelmét a nappali szabadrablásokról,a közbeszerzésekről,amit kizárólag kormányközeli vállalkozók nyernek el,többnyire Pénztáros Lőrinc,vagy egy másik seggnyaló,Vajna az adózás nélküli kaszinóival,az egészségügy,az oktatás tönkretétele,az orvosok,és más szakemberek külföldön,lehetne sorolni napestig a fidesz "jótéteményeit".A gép dobta nekik Sorost,akit most lehet támadni,és aki nem is olyan rég még a fiatal fideszeseket támogatta.Kár volt...
Pálinkás Pál
@Les miserables: És áruld már el nekem,ez a terv kinek jó a koszos migránsokon kívül???
Veleda
Régi mondás, hogy nem tankokkal, hanem bankokkal kell támadni. Majd Soros ezzel visszavág, és oda lesz a kiskirályság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.