Soros szerint Orbán egy maffiaállam vezetője, a Soros-kampány pedig hazudik, Gulyás szerint ez is bizonyíték, hogy Soros megtámadta az országot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
azt a mindenit,egy nyolcvanhét éves ember megtámadta az országot...piszkosul félek
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Gulyás nagyon hülye lett!!! Azt is közölhetné, hogy Soros Úrnak hány fős a gyalogsága, mennyi repülővel, atom bombával rendelkezik.! Ennyi hülye csak a fidesz-kdnp-ben létezhet??!!
quadrocopter
"Soros szerint Orbán egy maffiaállam vezetője"
Precíz, korrekt tényközlés!
Lehet becsókolni Gyuri bá'-nak csicskák!
Les miserables
@Jozefina: Az Európai Uniónak felelősséget kell vállalnia a közös menekültpolitika hiánya miatt, amely átalakította az idei menekültek egyre nagyobb beáramlását egy kezelhető problémáról egy másik politikai válságra.

Valamennyi tagállam önzően összpontosít saját érdekeire, gyakran mások érdekeivel szemben. Ez a menedékkérők, a nagyközönség és a törvényért és rendért felelős hatóságok között csapódott ki a pánik. A menedékkérők voltak a fő áldozatok.

Az EU-nak átfogó tervre van szüksége ahhoz, hogy reagáljon a válságra, amely újra megerősíti a menedékkérők áramlásának hatékony irányítását, hogy biztonságos, rendezett módon és olyan ütemben valósuljon meg, amely tükrözi Európa képességét az elnyelésükre. Ahhoz, hogy átfogó legyen, a tervnek túl kell terjednie Európa határain. Kevésbé zavaró és sokkal olcsóbb a potenciális menedékkérők megóvása a jelenlegi helyükön vagy azok közelében.

A jelenlegi válság eredete Szíria, a szíriai népesség sorsának kell elsőbbséget élveznie. De más menedékkérőket és migránsokat nem szabad elfelejteni. Hasonlóképpen az európai tervet globális reakciónak kell kísérnie az Egyesült Nemzetek Szervezetének felügyelete alatt és a tagállamok bevonásával . Ez a szíriai válság terhét terjesztené több államra, miközben globális normákat állítana elő a kényszerű migráció problémáinak kezelésére.

Íme egy átfogó terv hat összetevője.

Először is , az EU-nak évente legalább egymillió menedékkérőt kell elfogadnia a belátható jövőben. És ehhez meg kell osztania a terhet tisztességesen - az a elv, amelyet a minősített többség végül a szeptember 23-i csúcson hozott létre .

Megfelelő finanszírozás kritikus. Az EU-nak minden egyes első két év során 15 000 eurót kell biztosítania menedékkérőnek a lakhatási, egészségügyi és oktatási költségek fedezésére, valamint arra, hogy a menekülteket vonzóbbá tegye a tagállamok számára. Ezeket az alapokat a hosszú lejáratú kötvények kibocsátásával lehet felhasz- nálni a nagymértékben kiaknázatlan AAA...
quadrocopter
@Les miserables: - "Elfelejtetted" betenni a forrást - nyilván nem véletlenül (ma, 15:29)
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...csókolgassa a halál...na meg ti...
quadrocopter
@Les miserables: ma, 15:30

A magadfajta birkáknak üzentél?
Csizmás Kond
@quadrocopter: ---én nem ...le se sz@rom...
Ludmilla
azt a mindenit,egy nyolcvanhét éves ember megtámadta az országot...piszkosul félek
quadrocopter
@Ludmilla: A Gecinek és bandájának nem tetszik, hogy a valódi civilek figyelik minden mozdulatát!
csipetke
A 87 éves Soros megtámadta az országot!Rég röhögtem ilyen jót!Láttam a vele készült riportot,és ha eddig kétségeim lettek volna (de nem voltak),hogy a fidesz hazudik,mint a vízfolyás,most teljesen biztos vagyok benne.Valószínűleg azért kell nekik egy "külső ellenség",hogy eltereljék a figyelmet a sok gané tettükről,és tetszelegni akarnak abban a szerepben,hogy majd ők megvédik a magyarokat az ellenségtől.Jelen esetben ettől a szimpatikus idős úrtól...
Yoda69
gulyas, te egy barom vagy! Soros csak vedi magat az aljas es sunyi hazugsagaitoktol. vedd eszre magad te kocsog. Ha buktok te egy nagy nulla leszel, a fonokod meg jo megussza tiz ev szigoritottal.
csipetke
@Ludmilla: Valahogy el kell terelni az emberek figyelmét a nappali szabadrablásokról,a közbeszerzésekről,amit kizárólag kormányközeli vállalkozók nyernek el,többnyire Pénztáros Lőrinc,vagy egy másik seggnyaló,Vajna az adózás nélküli kaszinóival,az egészségügy,az oktatás tönkretétele,az orvosok,és más szakemberek külföldön,lehetne sorolni napestig a fidesz "jótéteményeit".A gép dobta nekik Sorost,akit most lehet támadni,és aki nem is olyan rég még a fiatal fideszeseket támogatta.Kár volt...
Pálinkás Pál
@Les miserables: És áruld már el nekem,ez a terv kinek jó a koszos migránsokon kívül???
Veleda
Régi mondás, hogy nem tankokkal, hanem bankokkal kell támadni. Majd Soros ezzel visszavág, és oda lesz a kiskirályság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.