Öt nappal a nemzeti konzultáció vége előtt Soros György személyesen indított támadást Magyarország ellen. Az egyébként ritkán nyilatkozó milliárdos tőzsdespekuláns nem szóvivőjén, vagy alapítványain keresztül, hanem saját hangján keresztül szólalt meg és nyíltan támadja a nemzeti konzultációt. Soros a nyílt küzdelem helyett a tagadást választotta, egyszerűen letagadja a korábbi saját javaslatait és letagadja brüsszeli befolyását, miközben cikkek, nyilatkozatok bizonyítják, hogy ő maga javasolta az EU-nak a migránsok betelepítését, valamint dokumentumok, fotók, tények bizonyítják brüsszeli befolyását is. Soros György a felső korlát nélküli betelepítésről szóló EP szavazás előtti napokban is Brüsszel bevándorlásügyi főelőadójával egyeztetett, majd neki és az Európai Parlamentben ülő „megbízható szövetségeseinek" köszönhetően tető alá is hozták az eddigi legliberálisabb migránspárti állásfoglalást.

(Forrás: origo.hu, Katalina62 által)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem kellett volna Sorosról összevissza hazudozni! naná, hogy visszatámad a szűkölő, vonyító,m hazudozó koszos kutyákra! Jól teszi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@szep napot: az ötlet alapvetően nem új; mindenről a zsidók tehetnek + gazdag (SI faktor) + amerikai (errefelé nem szokás őket szeretni) =))
De tegyük hozzá a dagadt törpe ezt is túltolja!
RonaGyuri
@quadrocopter: egyszerű jobban kell hinni! =))
Horizont
Megfenyegette az országot.
Most aztán úgy, de úgy beszartam...
Remélem a puhos megvéd engem ! Könyörgöm neki!
Origó...origó... szebben dalol egy rigó:)
relatív
A szemenszedett hazugságtól a minden alapot nélkülöző politikai lépésként használt rágalmak sorát azért még az igazán jelentőség nélküli esetben IS azért joggal utasíthatja vissza...

Ezen felháborodni, hogy lelepleződött a létük érdekében kifejtett egyetlen ( hülye ) értelmetlen gondolatuk IS, nagyon viccesnek találom. Tetszenének inkább értelmes politizálás keretében az ország érdekében ténykedni, és nem azt a cinikus pofátlanságot nyomni az embereknek, ami egyedül jellemzi tetteiket, a saját-, és szűk köreik mérhetetlen állami pénzen való gazdagítása mellett !
quadrocopter
@wagabund: "ez a faszi a kamaszkorát még Magyarországon élte..mi a fasz baja van ennek velünk?.."

Nem "velünk" csak a rezsimmel!

Neked ajánlom:
"Pánik tört ki a Fideszben Soros mai nyilatkozata miatt"
http://www.sztarklikk.hu/kozelet/panik-tort-k...
Jules001
@quadrocopter: ha neked a butaság fájna, egész nap ordítanál. Hogy lehet agyvelő nélkül élni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél