Soros György hosszú hallgatás után megszólalt az ellene folyó kampány ügyében, a kormány azonnali ellentámadásba kezdett ellene és a magyar ellenzék ellen is.

Soros György a Financial Timesnak adott telefonos interjút, melyben elmondta, hogy a hosszú hallgatás után azért szólalt meg végül az ellene folytatott kampány ügyében, hogy megpróbálja megvédeni a szervezetei vezetőit. Soros azután döntött a nyilatkozásról, hogy Orbán Viktor arról beszélt, hogy a titkosszolgálatoknak is vizsgálniuk kellene a civil szervezetek, az úgynevezett Soros-hálózat működését. Soros úgy látja, nem csak ezek a szervezetek kerültek veszélybe, hanem eljárások indulhatnak azok ellen a magánemberek ellen is, akik vezető szerepet játszanak bennük.

Soros arra is kitért, hogy az EU-s kormányoknak keményebben kellene fellépniük a jelenlegi magyarországi rezsim ellen.

Németh Szilárd: Igen is létezik!

Németh Szilárd napirend előtti felszólalást kért az Országházban, ahol a "Soros-tervet", illetve annak "létezését" ecsetelte. Nem hatotta meg Soros reagálása,  továbbra is azt hajtogatta, hogy igenis létezik a "Soros-terv", ráadásul szerinte ezzel Szél Bernadett is egyetért. Míg Németh mondta a magáét, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP két társelnöke megjelent a háta mögött, és "Hazudik" feliratot mutattak fel. 

Soros hosszú hallgatás után megszólalt, a Fidesz továbbra is az állítja, amit eddig

(Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)

Fidesz: szégyen amit Soros emberei művelnek a magyar parlamentben

A Fidesz szerint "Soros emberei" a magyar parlamentben nyíltan Soros György és nem a magyar emberek oldalára állnak.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a parlamentben Németh Szilárd fideszes képviselő felszólalása közben az LMP-s Szél Bernadett és frakciótársa, Hadházy Ákos két A4-es lapot tartott fel "Hazudik" felirattal.

A Fidesz reagálásában azt írta, Szél Bernadett is "Soros katonája", korábban ő maga is a Soros-féle migránspárti szervezeteknél dolgozott.

Frontális támadás Magyarország ellen

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. mA kormánypárti politikus arra reagált, hogy Soros György a Financial Times című brit gazdasági napilap online kiadásán megjelent interjúban egyebek mellett arról beszélt: a magyar kormány által indított kampány szándékosan félremagyarázza az ő nézeteit.

Gulyás Gergely a nyilatkozatot úgy kommentálta: eddig azt tapasztalták, hogy Soros György az általa támogatott szervezeteken, az Európai Parlamenten, brüsszeli szövetségesein és alapítványain keresztül támadta a magyar kormányt és Magyarországot, de most személyesen is beszállt a küzdelembe.

Soros György a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget és rágalmakat fogalmaz meg – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mióta "rágalom" a tények felsorolása?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Ja, és a fideszes zaklató automata sorosterverves hívások kapcsán: ne próbálkozzatok, nem veszem fel. 061950, 061951-el kezdődő számok mind ezek az agymosó szarok, csak úgy mondom, ha valaki még nem jött rá.
Yoda69
"Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. "

Te kocsog geci! A frontalis tamadast a fideSS inditotta a magyar nep ellen!
RonaGyuri
Gulyás pubi igazi gyüngyszeme - a többi is gátlástalan baromság - , hogy az Európai Bizottságnak nincs Soros terve, kottája vagy sorvezetője, nem jelenti azt, hogy nem azt hajtják végre
magyarbakancs
Ezek a parlamentben egymást túl licitálva alkarnak megfelelni a seggnyalás dobogóján. Miniszterelnökünk kedvébe alkarnak járni.
Néha az az érzésem mintha vissza tolatott volna a kormány ECHOS -szekere az 50 évekbe.
nusika
...az iszap károsultaknak adott adományt is elzsebelték, amit Soros György adott. Ezeket kellene számon kérni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.