Soros György hosszú hallgatás után megszólalt az ellene folyó kampány ügyében, a kormány azonnali ellentámadásba kezdett ellene és a magyar ellenzék ellen is.

Soros György a Financial Timesnak adott telefonos interjút, melyben elmondta, hogy a hosszú hallgatás után azért szólalt meg végül az ellene folytatott kampány ügyében, hogy megpróbálja megvédeni a szervezetei vezetőit. Soros azután döntött a nyilatkozásról, hogy Orbán Viktor arról beszélt, hogy a titkosszolgálatoknak is vizsgálniuk kellene a civil szervezetek, az úgynevezett Soros-hálózat működését. Soros úgy látja, nem csak ezek a szervezetek kerültek veszélybe, hanem eljárások indulhatnak azok ellen a magánemberek ellen is, akik vezető szerepet játszanak bennük.

Soros arra is kitért, hogy az EU-s kormányoknak keményebben kellene fellépniük a jelenlegi magyarországi rezsim ellen.

Németh Szilárd: Igen is létezik!

Németh Szilárd napirend előtti felszólalást kért az Országházban, ahol a "Soros-tervet", illetve annak "létezését" ecsetelte. Nem hatotta meg Soros reagálása,  továbbra is azt hajtogatta, hogy igenis létezik a "Soros-terv", ráadásul szerinte ezzel Szél Bernadett is egyetért. Míg Németh mondta a magáét, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP két társelnöke megjelent a háta mögött, és "Hazudik" feliratot mutattak fel. 

Soros hosszú hallgatás után megszólalt, a Fidesz továbbra is az állítja, amit eddig

(Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)

Fidesz: szégyen amit Soros emberei művelnek a magyar parlamentben

A Fidesz szerint "Soros emberei" a magyar parlamentben nyíltan Soros György és nem a magyar emberek oldalára állnak.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a parlamentben Németh Szilárd fideszes képviselő felszólalása közben az LMP-s Szél Bernadett és frakciótársa, Hadházy Ákos két A4-es lapot tartott fel "Hazudik" felirattal.

A Fidesz reagálásában azt írta, Szél Bernadett is "Soros katonája", korábban ő maga is a Soros-féle migránspárti szervezeteknél dolgozott.

Frontális támadás Magyarország ellen

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. mA kormánypárti politikus arra reagált, hogy Soros György a Financial Times című brit gazdasági napilap online kiadásán megjelent interjúban egyebek mellett arról beszélt: a magyar kormány által indított kampány szándékosan félremagyarázza az ő nézeteit.

Gulyás Gergely a nyilatkozatot úgy kommentálta: eddig azt tapasztalták, hogy Soros György az általa támogatott szervezeteken, az Európai Parlamenten, brüsszeli szövetségesein és alapítványain keresztül támadta a magyar kormányt és Magyarországot, de most személyesen is beszállt a küzdelembe.

Soros György a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget és rágalmakat fogalmaz meg – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mióta "rágalom" a tények felsorolása?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
"Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. "

Te kocsog geci! A frontalis tamadast a fideSS inditotta a magyar nep ellen!
RonaGyuri
Gulyás pubi igazi gyüngyszeme - a többi is gátlástalan baromság - , hogy az Európai Bizottságnak nincs Soros terve, kottája vagy sorvezetője, nem jelenti azt, hogy nem azt hajtják végre
magyarbakancs
Ezek a parlamentben egymást túl licitálva alkarnak megfelelni a seggnyalás dobogóján. Miniszterelnökünk kedvébe alkarnak járni.
Néha az az érzésem mintha vissza tolatott volna a kormány ECHOS -szekere az 50 évekbe.
nusika
...az iszap károsultaknak adott adományt is elzsebelték, amit Soros György adott. Ezeket kellene számon kérni ...
Horizont
Soros itt, Soros ott, Soros reggel, Soros este... én már egyenesen imádom az öregurat :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél