Soros György hosszú hallgatás után megszólalt az ellene folyó kampány ügyében, a kormány azonnali ellentámadásba kezdett ellene és a magyar ellenzék ellen is.

Soros György a Financial Timesnak adott telefonos interjút, melyben elmondta, hogy a hosszú hallgatás után azért szólalt meg végül az ellene folytatott kampány ügyében, hogy megpróbálja megvédeni a szervezetei vezetőit. Soros azután döntött a nyilatkozásról, hogy Orbán Viktor arról beszélt, hogy a titkosszolgálatoknak is vizsgálniuk kellene a civil szervezetek, az úgynevezett Soros-hálózat működését. Soros úgy látja, nem csak ezek a szervezetek kerültek veszélybe, hanem eljárások indulhatnak azok ellen a magánemberek ellen is, akik vezető szerepet játszanak bennük.

Soros arra is kitért, hogy az EU-s kormányoknak keményebben kellene fellépniük a jelenlegi magyarországi rezsim ellen.

Németh Szilárd: Igen is létezik!

Németh Szilárd napirend előtti felszólalást kért az Országházban, ahol a "Soros-tervet", illetve annak "létezését" ecsetelte. Nem hatotta meg Soros reagálása,  továbbra is azt hajtogatta, hogy igenis létezik a "Soros-terv", ráadásul szerinte ezzel Szél Bernadett is egyetért. Míg Németh mondta a magáét, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP két társelnöke megjelent a háta mögött, és "Hazudik" feliratot mutattak fel. 

Soros hosszú hallgatás után megszólalt, a Fidesz továbbra is az állítja, amit eddig

(Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)

Fidesz: szégyen amit Soros emberei művelnek a magyar parlamentben

A Fidesz szerint "Soros emberei" a magyar parlamentben nyíltan Soros György és nem a magyar emberek oldalára állnak.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a parlamentben Németh Szilárd fideszes képviselő felszólalása közben az LMP-s Szél Bernadett és frakciótársa, Hadházy Ákos két A4-es lapot tartott fel "Hazudik" felirattal.

A Fidesz reagálásában azt írta, Szél Bernadett is "Soros katonája", korábban ő maga is a Soros-féle migránspárti szervezeteknél dolgozott.

Frontális támadás Magyarország ellen

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. mA kormánypárti politikus arra reagált, hogy Soros György a Financial Times című brit gazdasági napilap online kiadásán megjelent interjúban egyebek mellett arról beszélt: a magyar kormány által indított kampány szándékosan félremagyarázza az ő nézeteit.

Gulyás Gergely a nyilatkozatot úgy kommentálta: eddig azt tapasztalták, hogy Soros György az általa támogatott szervezeteken, az Európai Parlamenten, brüsszeli szövetségesein és alapítványain keresztül támadta a magyar kormányt és Magyarországot, de most személyesen is beszállt a küzdelembe.

Soros György a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget és rágalmakat fogalmaz meg – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mióta "rágalom" a tények felsorolása?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
De majd egy pénzes aberrált vén fasz miatt leáll.
quadrocopter
Csúcs, ahogyan egy embertől fosik a szűkölő horda!

Ja és az MNB aranytartaléka hol van?
Nessy
Mióta "rágalom" a tények felsorolása?
csipetke
Hogy ezek mennyi f@szságot összehordanak!Ami a parlamentben folyik,az kutyakomédia...
amaramaistanna
Nagyon remélem, hogy Soros György beperli rágalmazás miatt az Orbán kormányt.
peterkelemen
Hazug, tolvaj Orbán és bűnbandája totálisan leszerepelt és szerintem Soros Gyuri bácsi tartogat pár igen durva dolgot a felcsúti g..cinek.
verőce21
Érezhetően túltolta rezsisziszi, nem tudta mögé értek-e már. És látszott-e elegendő ideig a jelenet?
gulyasgyula
@quadrocopter: ...Kérdezd meg Surányit 1992-ben ár alatt eladta az USA-nak ..
quadrocopter
@gulyasgyula: Tévedni emberi dolog - Gyulám! Figyelj szorgalmasan:

- Az MNB eladta az aranytartalékunkat 24.hu
24.hu/fn/gazdasag/2017/01/06/az-mnb-eladta-az-aranytartalekunkat/
2017. jan. 6. - Ilyenre az 1998 óta elérhető idősor szerint nem volt még példa, azaz az összes aranytartalékát eladta az MNB. A Portfolió szerint, a piaci ...

- Matolcsyék eladták a magyar aranytartalékot PORTFOLIO.HU
www.portfolio.hu/.../matolcsyek-eladtak-a-magyar-aranytartalekot.242230.html
2017. jan. 6. - Ilyenre az 1998 óta elérhető idősor szerint nem volt még példa, azaz az összes aranytartalékát eladta az MNB. A piaci árfolyamok alapján ez ...

- Hova lett Magyarország aranytartaléka? www.sokkaljobb.hu
www.sokkaljobb.hu/content/hova-lett-magyarország-aranytartaléka?honnan...
Hova lett az országunk aranytartaléka, mely mára 150–200 tonna aranyrudat tenne ki ... A Magyar Nemzeti Bank,1990-ben váltotta pénzre aranytartaléka zömét, ...

-Megszólalt az MNB az állítólag eladott aranytartalékról - Blikk.hu
www.blikk.hu/aktualis/penz/eltunt-magyarorszag-teljes-aranytartaleka/br3mte6
2017. jan. 6. - Tizennyolc éve nem volt erra példa: nulla, azaz semmi Magyarország aranytartaléka. Az MNB ugyanis eladta az egészet.

-Már nem az arany a lényeg - Origo
www.origo.hu/.../20170111-az-mnb-arany-es-devizatartalekairol-keszult-interju.html
2017. jan. 11. - Eladta az aranytartalékát a Magyar Nemzeti Bank – ez a hír mozgatta meg a napokban a magyar sajtót, de gyorsan kiderült róla, hogy nem igaz ...

Gondolom egy sóhajra elég ennyi...
tudode
Alávaló, semmire kelők azok, akik ÍGY TÁMADJÁK a segítő kezet, az ellen röfög az egész, hozzájuk csapódottak is, mint a vicsorgó PITBULLOK, az "ellen", aki FELEMELTE a 37 alapítóból az egy kézen megszámolható, MA MÁR új gazdagok megfogalmazásában az ÁTKOSBAN "Soros bérencek"-nek cinkosként tetszelegve!!!
,
--- Ennyit kapott Sorostól Orbán és a Fidesz, mikor igazán kellett
magyarnarancs.hu/belpol/ennyit-kapott-sorostol-orban-es-a-fidesz-mikor-igazan-kellett-103546
.
""""Alighanem egyszerűbb volna fölsorolni azokat a fideszes vezetőket, akiket soha nem támogatott a Soros Alapítvány.
.
Mások mellett Orbán Viktor, Kövér László, Áder János, Deutsch Tamás, Habony Árpád, Mikola István, Schmidt Mária, Szájer József és Lázár János személyesen is sokat profitáltak egykoron Soros alapítványaiból. Nézzük, pontosan mennyit is kaptak!""""
.
(...) Rajk mintegy hatmillió forint támogatást kapott, ez mai értéken meghaladja a 120 millió forintot,
---- míg a Bibó valamivel kevesebbet, 5,8 milliót, ami ma nagyjából 111 milliót ér. A Bibó például ebből a pénzből alapította a Századvég című folyóiratot."""
.
Megítélésem szerint Orbán Viktor a LEGSZERENCSÉTLENEBB, rémképekkel küszködő ember az országban, mivel sem a CSALÁDJA, sem a anyagi haszon reményében a KÖRÜLÖTTE SERTEPERTÉLŐKTŐL nem kapja meg az aktuális állapotához SZÜKSÉGES SEGÍTSÉGET, "csak" abban PARTNEREK, akire, AKIKTŐL éppen FÚJ, v FÉL, segítenek neki ACSAROGNI!
.
Hátborzongató, FÉLELMES ez a történet A-Z-ig, miközben az ország csúszik lefelé!!!
human
@quadrocopter: Ez az arany dolog kicsit bonyolultabb mint egy egyszerű adásvétel. Valami olyasmiről van szó, hogy bár eladtuk az aranyat, de egy meghatározott időpontban a vásárlótól ismét a tulajdonunkba kerül egy előre rögzített árfolyamon. Tehát az arany mindenképp visszakerül. Már csak az a kérdés, hogy az MNB jogosult-e ilyen ügyletre. Nyúlhat-e spekulatív módon az aranykészlethez. Illetve lett volna-e egyéb jóval jövedelmezőbb arannyal való ügylet.
quadrocopter
@human: Tudod csak az a furcsa, hogy az MNB-s arany nem megszokott kezelésével egybeeső időszakban ugrottak meg a milliárdos osztogatások is! "Mibű"?
human
@quadrocopter: Több ezer milliárdos támogatást kapunk az EU-tól. Talán abból. De rengeteg trükk van még ezen kívül. Olcsón eladott állami ingatlan amit azonnal továbbadnak többszörös áron. A vásárlók általában olyan emberek akiknek nem tudni, honnan van erre pénzük.
Lepényleső
Soros ha sokáig hallgatott,akkor ezek vették a sok baromságot,vagy a merészséget,hogy
hirdessék a hazugságot?
quadrocopter
@human: Ez a verzió is lehet, bár az uniós lé jó része lemerült a túlárazásos haweri beszerzésekben és "nyert tenderekben"!
cs.n.
Soros cáfolata nem volt meglepő, ezt már rég levezették sokszor. Viszont az ungárise közmédia kitett magáért. Cáfolták a cáfolatot, nem semmi volt már az sem, de utána még a cáfolat cáfolatának a cáfolatát is cáfolták, na ez az igazi nemsemmi. És még fizetek is érte. Meg jónéhány milliónyian rajtam kívül.
cs.n.
Ja, és a fideszes zaklató automata sorosterverves hívások kapcsán: ne próbálkozzatok, nem veszem fel. 061950, 061951-el kezdődő számok mind ezek az agymosó szarok, csak úgy mondom, ha valaki még nem jött rá.
Yoda69
"Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. "

Te kocsog geci! A frontalis tamadast a fideSS inditotta a magyar nep ellen!
RonaGyuri
Gulyás pubi igazi gyüngyszeme - a többi is gátlástalan baromság - , hogy az Európai Bizottságnak nincs Soros terve, kottája vagy sorvezetője, nem jelenti azt, hogy nem azt hajtják végre
magyarbakancs
Ezek a parlamentben egymást túl licitálva alkarnak megfelelni a seggnyalás dobogóján. Miniszterelnökünk kedvébe alkarnak járni.
Néha az az érzésem mintha vissza tolatott volna a kormány ECHOS -szekere az 50 évekbe.
nusika
...az iszap károsultaknak adott adományt is elzsebelték, amit Soros György adott. Ezeket kellene számon kérni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.