Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a Fidesz kétharmad híján nem tudott egyedül alkotmánybírókat és elnököt választani az Alkotmánybíróságnak. Ez volt az első olyan éles helyzet, amikor a Fidesz megérezte a kétharmad hiányát, amit az összefogott baloldal vett el tőle a veszprémi időközin Kész Zoltán győzelmével. Majd mi történt ezután? Az LMP bejelentette, hogy megegyezett a Fidesszel, és hozzásegíti a jogállamot leépítő kormánypártot a kétharmadhoz. Az LMP tehát gyakorlatilag a teljes ellenzéket elárulva a Fidesz oldalára állt és hozzásegítette a pártot a kétharmadhoz. Azokat, akik ellopták a magánnyugdíjakat, akik ellopták a trafikokat, földeket, és Mészáros Lőrincnek adták az uniós pénzeket. Nekik nyújtott kezet Szél Bernadett pártja. Mi jelent ez ma, fél évvel a választások előtt?

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Az LMP tehát gyakorlatilag a teljes ellenzéket elárulva a Fidesz oldalára állt és hozzásegítette a pártot a kétharmadhoz. Azokat, akik ellopták a magánnyugdíjakat, akik ellopták a trafikokat, földeket, és Mészáros Lőrincnek adták az uniós pénzeket. Nekik nyújtott kezet Szél Bernadett pártja. Mi jelent ez ma, fél évvel a választások előtt?
Hogy a Fidesznek 2018-ban nem is kell kétharmad, mert úgyis megkapja majd az LMP-től."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: A tükör nálad mire való, pálinka szerelmem? :) Majd ha kijózanodsz, nézz körül, mire mentél ezzel a többségeddel?
l :)
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 19.12
Hogy most egy másik DK-hoz köthető szenny blogot idézgetsz, nem a nyugatifény blogot, attól ez a kettő még ugyanúgy a DK alpári önkiteljesedése, a mocskos erkölcseik kifejeződése !:

"„Amikor Juhász Péter barátommal közösen találkoztunk Gyurcsány Ferenccel, és megkértük, ne az asztal alatt rugdosódjanak, hanem nyíltan mondják el a véleményüket, ne névtelen blogokon, akkor a pártelnök elismerte, hogy a párt kommunikációs teamje irányítja a Nyugati Fényt és az Európa Kávézót is. Még találkozót is szervezett nekem Mandula Viktorral, aki Vágó István és Gréczy Zsolt mellett írja ezen blogokat. Mandula Viktor azt ajánlotta a megbeszélésen, hogy ha az Együtt nem kritizálja Gyurcsányt, akkor a blogok is felhagynak a névtelen gyalázkodással. A találkozó gyors véget ért.”
mandiner.blog.hu/2016/02/12/szervezett_hazugsaggyarkent_mukodik_a_gyurcsanyista_propagandamedia

Nem csoda, hogy a ti erkölcsötök is megbicsaklik, ha ezt olvassátok éjjel-nappal!
De hát ezért vagytok DK-sok! Gondolkodni képtelen, csak mocskolni tudó senkik!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: nem vagyok dékás...:))))) Te kicsit beteges vagy déká ügyileg... :))))))))))))
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 20.05
Pedig minden megnyilvánulásod, a brancsba való tartozás vágya, az önálló gondolkodás hiánya a közös mocskolódás boldogsága, mind abba az irányba mutat...
Pálinkás Pál
@Béla333: Mert te vagy a kultúra alapköve mi...aki hazaárulózik ha valaki rámutat az LMP kétszínűségére...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.