Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a Fidesz kétharmad híján nem tudott egyedül alkotmánybírókat és elnököt választani az Alkotmánybíróságnak. Ez volt az első olyan éles helyzet, amikor a Fidesz megérezte a kétharmad hiányát, amit az összefogott baloldal vett el tőle a veszprémi időközin Kész Zoltán győzelmével. Majd mi történt ezután? Az LMP bejelentette, hogy megegyezett a Fidesszel, és hozzásegíti a jogállamot leépítő kormánypártot a kétharmadhoz. Az LMP tehát gyakorlatilag a teljes ellenzéket elárulva a Fidesz oldalára állt és hozzásegítette a pártot a kétharmadhoz. Azokat, akik ellopták a magánnyugdíjakat, akik ellopták a trafikokat, földeket, és Mészáros Lőrincnek adták az uniós pénzeket. Nekik nyújtott kezet Szél Bernadett pártja. Mi jelent ez ma, fél évvel a választások előtt?

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Az LMP tehát gyakorlatilag a teljes ellenzéket elárulva a Fidesz oldalára állt és hozzásegítette a pártot a kétharmadhoz. Azokat, akik ellopták a magánnyugdíjakat, akik ellopták a trafikokat, földeket, és Mészáros Lőrincnek adták az uniós pénzeket. Nekik nyújtott kezet Szél Bernadett pártja. Mi jelent ez ma, fél évvel a választások előtt?
Hogy a Fidesznek 2018-ban nem is kell kétharmad, mert úgyis megkapja majd az LMP-től."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
" Az LMP tehát gyakorlatilag a teljes ellenzéket elárulva a Fidesz oldalára állt és hozzásegítette a pártot a kétharmadhoz. Azokat, akik ellopták a magánnyugdíjakat, akik ellopták a trafikokat, földeket, és Mészáros Lőrincnek adták az uniós pénzeket. Nekik nyújtott kezet Szél Bernadett pártja. Mi jelent ez ma, fél évvel a választások előtt?
Hogy a Fidesznek 2018-ban nem is kell kétharmad, mert úgyis megkapja majd az LMP-től."
JAJMÁR
Butaság!
Ki lehet golyózni az ellenzékből az LMP-t, és akkor mi van? Vajon ki segíti majd győzelemre a fideszt?
(Vannak olyanok sajnos, mindig az a leg--- aki legjobban mutogat másokra)
verőce21
Na, ezért csinálja meg a fidesz az 5%-ot most is lmp-nek.
(Többet ér, mint saját 2/3!)
Pálinkás Pál
Béla merre vagy ilyenkor???...Ja ,hogy ez tény...nem úgy mint a nagysasszony ..kábító dumája...
Madácsi Pali
@JAJMÁR: nem ki lehet, hanem ki kell. Nem golyózni, hanem zárni, és akkor az lesz, hogy nem jutnak be a parlamentbe és nem tudják támogatni a fideSSt.
Eladott Ország
Az LMP kezet nyújt a Fidesznek.
diepresse.com/home/ausland/aussenpolitik/4918997/Fluechtlinge_Europas-Elite-bejubelte-die-Anarchie?from=suche.intern.portal
Gulyás Gergely a Die Pressének nyilatkozott arról, mennyire jó lesz az nekünk, ha végre sikerül bevezetni a rendeleti kormányzást ( erre már Rákosi elvtárs is rájött) és egyéb – nem éppen lényegtelen – kérdésekről. A kormánynak most is szerencséje van . Ha nem a migránsok, akkor a zúgolódó közoktatás játszik a kezére akkor, amikor nagyon akar terelni. Most pedig nagyon akar, mert az ezernyi korrupciós ügy, az állami földek egymás közti szétosztása és a legfontosabb: az alaptörvény módosítása és a miniszterelnök által oly igen vágyott teljhatalom megszerzése minden mást felülír.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/LMP.png
JAJMÁR
@Madácsi Pali: Nagy butaság! Az LMP még csak csak csinál valamit :)
Az különösen vicces, hogy most 4 év után bűnbakot keresnek az akkori bukásra, a most is, 4 éve is tehetetlen, összefogásra képtelen, kényes ügyeket elkerülő - szerintem nem véletlenül - a választókat hülyének néző pártok. Ezek most sem képesek az ország érdekében dolgozni, nem is akarnak.
Ha véletlenül nyernének, összexarnák magukat.
Persze, erre kell törekedni, de Isten óvja Magyarországot!
Ezerszer inkább LMP és Szél Betti! Messze magasan okosabb, tisztességesebb mint az összes többi.
Nincsenek persze túlzott reményeim :(
JAJMÁR
Egyértelmű, hogy kinek érdeke a megosztás és az ellenségeskedés szítása az ellenzékben.
De hogy mindig, mindig nyalit bevesznek egyesek és azonnal és csont nélkül... :-o
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Bettikéddel a csúti disznőt lecserélnéd a női alteregójára!!!
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: A csúti diszónak sok alternatívája van, közelebb hozzád, mint hinnéd. A Berni nem az, ez az állítás a semmin alapul. Kis fáradsággal magad is rájöhetnél. Ugyanis, ha készítenél egy kapcsolathálót az ellenzék fő embereiről, az állad leesne!
Egyébként nem lehet az LMP-t kizárni, mert nem süllyed le ezekhez :)
Nekem azóta szimpik, amióta a Berni vezeti.
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Akkor nézz bátran utána a nagyasszony posványosi műsorának amit kupak lalával toltak közösen...egyszer már belinkeltem a propira,mégegyszer nem fogom,ha ügyes vagy megtalálod!!!mellesleg aki akár szóban is támogatja a ahtáron túli szavazókat,az szememben nem ember...
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: Hát mi?
Van egy törvény, ami a határon túliaknak szavazati jogot ad, ha regisztrálnak.
Egy kormányváltást komolyan akaró erő, nem megharagítja ezt a réteget, és nem fenyegeti, hanem Isten bocsá' , meggyőzi, hogy érdemes rá szavazni!
Ez még nem jutott eszedbe?

A népszavazási kezdeményezés ugyanis Orbán győzelmét segíti!
JAJMÁR
Nálam itt bukott végleg a DK! Pont ennél a népszavazási kezdeményezésél, pár hónappal választás előtt. Nem tavaly, nem 2 éve, á, nem... most jutott eszébe!
Béla333
Azóta, amióta megválasztották azokat az alkotmánybírókat az LMP segítségével, akik nem köthetőek közvetlenül a Fideszhez, azóta számos olyan határozatot hozott a szervezet, ami nem a Fidesz elképzelését tükrözte.
Most már talán nyugodtan kimondhatjuk, hogy az LMP olyan döntést hozott a hazaárulózó DK-sokkal szemben, ami az országnak hasznos volt.
Nem jó a helyzet, de jobb azóta!
Madácsi Pali
@JAJMÁR: nem véletlenül furták meg a közös okt. 23-át , és nem a 40 fős halgatóságuk kedvéért.
Madácsi Pali
@Béla333: már megint konkrétumok nélkül vádaskodik, hazaárulózik. Semmit sem változott az AB döntési struktúrája. Az ügyek 90 %-át érdemi vizsgálat nélkül visszautasitja, 9 %-át elutasitja, a maradék 1%-ban érdemi dolgot nem érintő paragrafusokat töröl. Ettő még a cikk minden szava igaz. Az LMP-nek egy szava sincs a fideSS rablásairól, ellopott demokráciáról. Jelenlétével bizosítja a demokrácia patyomkin diszletét a centrális erőtérhez.
kereső
@Béla333: 18:44 Ha,Te mondod Béla ,akkor bizonyára úgy is van. Talán ezért nem sikerült az LMP segitségével kiválóra feltöltött AB.-nek egy év /vagy már több is/ alatt foglalkozni a Felsőoktatási Tv. módositással CEU! foglalkozni, hát még dönteni. No ugorgyunk.
Az meg már teljesen fideszes szinvonal a részedről, hogy lehazaárulózol 5-600 ezer embert.Kiiratkoztál Béla a demokratikus emberek sorából.Szégyelld magad.
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: A törvényt majmok hozták az ellenőrízhetetlen választási csalások miatt!!!És változatlanul kíváncsi lennék,mit keresett a nagyasszony kupaklalával egy asztalnál posványoson??
Pálinkás Pál
@Béla333: Te bátran jelentkezhetsz rizsaszilárd mellé csicskának...ugyanolyan hazugságokat nyomatsz szemrebbenés nélkül...ha meg komolyan gondolod,akkor tényleg nem működik hazánkban a pszichiátria!!
Béla333
@kereső: 04.53
Csak egy pontosítás: nem az LMP és nem én hazaárulóztam, hanem a DK vezetői hazaárulóztak akkor, amikor a bírák választása volt!
Ők hazaárulózták le az LMP-t!
Persze, így neked már biztos megfelel.
Egyébként is arról írtam, hogy nem jó a mai helyzet, de JOBB, mint ami korábban volt!
Érted a különbséget?
Béla333
@Madácsi Pali: 04.25
Mi volt az én beírásomban a vádaskodás?
Ellenben az egész cikk/blog konkrétumok nélküli vádaskodás, mocskolódás, ami Manhattan nevű, saját bevallása szerint is a DK belső köreihez tartozó emberke beidézett szennye.!
Te is olyan vagy, mint a Fidesz: amit te/ti követtek el, azzal vádoljátok meg a másikat!
Nem jártál te véletlenül a Habony művek tanfolyamára?
Béla333
@Pálinkás Pál: 06.39
Hát, ha te ennyi ésszel szabadlábon lehetsz, akkor valóban szomorúak lehetünk, hogy bezárták a Lipótmezei intézményt!
Béla333
Tegnap Török Gábor elemző mondta K.O.-nál, hogy Gyurcsányéknak most az a legfontosabb, hogy minél kevesebben vegyék észre, hogy amit az elmúlt 1 évben követelt nagy hangon (összefogás, közös lista, közös miniszterelnök jelölt), most annak éppen az ellenkezőjét csinálja! Kivéreztetni akarja az MSZP-t, hogy aztán vagy megalázó feltételekkel állapodjon meg velük, vagy bejelentse, hogy az MSZP-vel nem lehet megállapodni! Közös jelöltökről, közös miniszterelnök jelöltről már szó sincs!
Persze a DK-s fanatikusokat nem kell meggyőzni, az ő agyukig ez el sem jut, a többiek meg nem olyan hülyék, hogy ezt ne lássák át!
Akkor ez a politizálás, ez a helyzet kinek is kedvez? Ja?! Igen! Orbánnak és a Fidesznek!
Na ennyit a DK ellenzékiségéről!
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: A Nyugati Fény ezt az egyetlen mondatot találta Szél Betti ellen - és a nevetést felerősítve alákeverte -, de nem véletlen ám, hogy a videó nincs tovább... :)

A Nyugatifény egyre inkább méltatlanná válik a nevéhez az én szememben!
Nos, ha ez az egyetlen mondat hozható fel Szél Betti ellen, akkor az csak megerősít abban, hogy jó politikus, tisztességes ember!
(Tudod, attól még, hogy egy asztalhoz ülsz valakikkel, nem leszel velük azonos. Talán csak annyiban, hogy mind Mo. képviseli, de egyformán?)
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Már ne haragudj..de aki részt vesz a posványosi vigadalomban az nem ember számora...és ha ügyes vagy megtalálod a neten a videót az egész dzsemboriról!!
Aki Én
@verőce21: Ha többet nem is ér, de egyszerűbb.
Madácsi Pali
@Béla333: hazaárulónak nyilvánitottál öt-hatszázezer embert. Gyurcsány elleni vádaskodásból semmi nem állt meg a biróságon.
kiscsillag66
Az az alkotmánybíró-jelölés tényleg gyanús volt. Ez azóta is az LMP-n szárad!
Béla333
@Madácsi Pali: 10.53
Reménytelen eset vagy, ha már egy leírt szöveget sem vagy képes megérteni!
A DK és annak a vezetői hazaárulózták le az LMP-t, mivel nem úgy döntött, ahogy Gyurcsány szerette volna.
Nem kell hogy válaszolj, mert így még reménykedni lehet, hogy ezt felfogtad, de ha válaszolsz, akkor egyértelmű lesz, hogy nem így van!
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: De nem érdekel!

Nem ebből az egy eseményből ítélem meg - senkit se egy mondatból, egy eseményből -! Nem vagyok hajlandó karaktergyilkos cikkeknek meg agymosásnak felülni. Hányok az ilyenektől!

Az LMP programja jó, a legjobb eddig. Nagyon tetszik, hogy elutasítják Paks bővítését, és a megújuló energiák felé nyitnak. Tetszik, ahogy kiáll a civilek védelme érdekében. Jó az oktatás, egészségügy, a rendszer átalakítási és egyéb költségvetés átcsoportosítási szándékuk. Az is, ahogy kiáll ügyek, témák, emberek mellett. Még az is tetszik képzeld, hogy nem a migráció a legfontosabb kampánytéma, és nem is a határontúliak szavazati jogának elvétele. Hanem egy jóval kiegyensúlyozottabb, igazságosabb társadalmi rend. Semmi sem fontosabb ennél!

Nem vagyok szélsőséges, se bal se jobb, de inkább vagyok jobboldali, és ez is tetszik bennük, hogy az ember az lehet, ami és aki! Az LMP a Schiffer nélkül sokkal jobb, és az utóbbi időben pedig kimondottan.
Te pedig azt gondolsz, amit akarsz :)
Yoda69
Ugyanigy tesznek majd jovore is, de legalabb most nem arulnak zsakbamacskat.
Szemet hazaarulo banda ez is, mint a fideSS.
Béla333
@kiscsillag66: 11.00
Az alkotmánybíróság valamelyest kiegyensúlyozottabb lett az elmúlt egy évben, így szerintem jól döntött az LMP! Legalább felvállalták a döntésüket, nem úgy mint a DK és az MSZP amikor megszavaztak a Parlamentben egy Fidesznek tetsző törvényt és ők arra hivatkoztak, hogy valami füzetben véletlenül kettőt lapoztak...
Béla333
@Yoda69: 11.14
Meg a te mocskos szemét DK-d! Az a szemét hazaáruló, te ostoba paraszt!
Akik a hátunk mögött szétlopták az országot a szeretett vezetőd Gyurcsány miniszterelnöksége alatt és a lopott cuccot szétosztották a Fidesszel!
Na tudod ez a hazaárulás! Az ország érdekeinek a semmibevétele és aki ilyen bűnözőket támogat, az maga is hazaáruló bűnöző senki!
Nyugodtan vedd magadra!
Béla333
@JAJMÁR: 11.08
Van itt egy néhány piti szemét kis szarkeverő, akik rendre bedobnak ilyen poloska.blog meg ilyen lámpagyár blog név alatt ismeretlen szerzőtöl ilyen mocskolódásokat, amire meg örömmel cuppannak rá az erre vágyó elmebetegek! (manhattan, meg karma is csípi az ilyeneket!)
És még ezek nevezik magukat demokratának, meg demokratikus ellenzéknek!
Undorító mocskok ezek, nem demokraták!
Csürhe!
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Szóval szerinted a tények karaktergyilkos cikkek??? Tudod elolvastam az LMP választási ígéreteit...Csak a pénz hiányozna hozzá...nagyokat mondani mindenki tud...Pl ötszörös pénz az oktatásba...aztán miből,honnan vonnád el???És mielőtt a stadionokkal jössz...az egy kidobott pénz,de nem számottevő az egészségügy,oktatásra fordított összegekhez képest ...Ez a ti bajotok...szajkózzátok mit kéne...csak az anyagi alap hiányzik hozzá!!!És akkor te beszélsz agymosásról???És a határon túliak szavazása igenis fontos,ha nem a legfontosabb...ilyen szemét dolgot csak egy ország csinált rajtunk kívül...mit gondolsz melyik???...Úgy bizony...Románia a moldáviai románokkal!!!Ennélfogva az LMP programja egy lufi,ami kipukkadna egy hónap alatt...persze ahhoz az kéne hogy kormányra kerüljetek,de szerintem még a bejutás is kétséges!!!
kulabombaafityiszre
@Béla333: Pontosan egy éve történt, hogy az LMP szembeköpve az összes többi ellenzéki pártot, felajánlotta szolgálatait Orbánnak és megszavazta a Fidesznek a jobboldali-szélsőjobboldali alkotmánybírókat.
JAJMÁR
@Béla333: A tusványosi cikket a 444. is, de még a TGM is megírta, nyilván megtörtént.
Az viszont egész biztos, hogy ezt - és csak ezt - tudják felhozni a SZél Betti ellen.

Ez pedig valószínűleg kevés lesz ahhoz, hogy kicsinálják. Nyilvánvaló, hogy ez a szándékuk, ahogy a Botkát is sikerült félreállítani. Sajnálatos, hogy a saját térfélen "karaktergyilkolásznak", hogy majd a végén pár százalékkal besétálhasson Orbán kormányába a déká meg a Gyurcsány. Mélyen szomorú, és az is, hogy ehhez támogatókat találnak.
Nem egy eseményből és egy mondatból, hanem cselekmények sorozatából következtettem.
De nem haragszom a dékás választókra, nyilván nekik tetszik így, és bíznak bennük. Azért elgondolkodtató, hogy kormányon mire lennének képesek!
kulabombaafityiszre
@Béla333: Az egyik LMP-s jelölt, Schanda Balázs annyira "független", hogy a Fidesz-kormányban dolgozott, a Fidesz-kormánytól kitüntetést kapott, valamint a Fidesz-kormány jelölte őt a strasbourgi bíróságba.
A másik LMP-s jelölt, Horváth Attila a Morvai Krisztina-féle heccbizottságban dolgozott és arra kapott pénzt az Orbán-kormánytól, hogy megpróbáljon bebörtönözni ellenzéki politikusokat. Független az az ember, aki le akarja csukatni az ellenzéket?
namihami
Oda-vissza írogattok egymásnak, csak épp arról esik a legkevesebb betű, hogy valóban benyalt-e a Bernike a Fidesznek?
És, mint a tények igazolják: Megtette.
Tehát, pont abban segített neki, amit inkább akadályoznia kellett volna, a Gazda totális hatalmának a kiterjesztését. Végülis, szerintem, az ellenzéknek valahol ez is a dolga lenne, nem?
Érzek a a dologban némi schfifferizmust.
kulabombaafityiszre
@Béla333: Na menjél Bélám aztán toborozzál még a 2%-os pártodnak,mert így nem lesz
kormányfő a széllel bélelt Bernadett.Amit ez a sunyi lmp csinál az csak lepkefing.
Azért táncolnak a bejutási küszöb körül.
szaboria1
Bélaát úgy sem lehet meggyőzni. Neki még nem esett le a tantusz mivel már az is megszünt. LMP társelnöke egy volt fideszes Bernike Tusnádon Kosa mellet röhogcsélt.
Nem tehetek róla de Ők lesznek a következök akik vagy behódolnak a fidesznek vagy a kisgazda párt sorsára jútnak.
Yoda69
@Béla333: Latom sikerult kiakadnod megint. Ha nem tudsz normalis hangnemben kommunikalni akkor inkabb maradj kussban.
A tenyek azok tenyek. Az elempe osszejatszott a fideSSel, es jovore is az elempe lesz a kerekkotoje annak hogy levaltsuk a maffia kurmanyt. Gondolom jo penzt tesznek zsebre erte.
szaboria1
@JAJMÁR: Te írtad 4 év után keresnek bünbakot. Az, hogy a fidesz az LMP hozzájárulásával egy olyan alkotmány bíróságunk lett, majdnem 1 évvel ezelőtt akik a fidesz szája ize szerint hozzák az itéletet.
Béla333
@JAJMÁR: 11.55
Patkányok ezek, mint a pártjuk a DK!
kulabombaafityiszre
@Yoda69: ma, 11:54
Az a helyzet,Bélám képtelen felfogni,imádott pártjának gyenge szereplését.
Szerinte az lmp hiba nélkül végzi a dolgát,nem lehet kritizálni sem a pártot,
sem a vezetőket.Pont,mint a fityiszben.Mikor ez megtörténik,mert a tények makacs
dolgok,akkor eldurran a Bélám agya,és hazaárulózik.Orvosi eset.
JAJMÁR
@szaboria1: Tényleg, annak egy éve! De 4 éve bukta el az "Összefogás" a választást, ami miatt itt tartunk. Jövőre pedig elbukja a következőt is, ha rájuk bízzuk.
Az LMP - elszámoltatást is ígért! Össze is tojták magukat mindkét oldalon. Nyilván minden eszközzel ki kell most csinálni. Tavasszal a Botkát, most a Szél Bettit... - mert most, tiszta véletlenül eszükbe jutott még valami, ami negatívum -, de tisztelem az LMP-t, mert ők nem élnek ilyen aljas módszerekkel, csak mondják a saját programjukat, és teszik a dolgukat.
Semmi kétségem afelől, hogy ha az LMP nem szavazza meg az alkotmánybírókat, akkor is lenne AB! Még olyanabb, mint most.
Nem ezen múlnak ma dolgok, hiszen tudjuk, hogy mennek manapság a "dolgok" :)
Akarunk ezen változtatni, vagy NEM!

Ha akarunk, akkor ne a saját térfélen "gyilkolásszuk" le a saját embereinket.
Egyre inkább megértem, hogy az LMP miért nem akart összefogni ezekkel!
kokopelli
@kulabombaafityiszre:(11:46) "SCHANDA" Balázs? Ezzel a névvel még a német
"Zöldeknél" is karriert futna be a "pseudoforradalmár"! "Schanda= sunyi"!! ;--)))
kokopelli
@kulabombaafityiszre: képzeld el az új nevet az LMP helyett!
"Schanda Banda", biztos nyerők lennének! ;--))
Equus
@Béla333: Bejla, szegény Bejla. Szar van a palacsintában, oszt csak most érzed a szagát?
kereső
@kulabombaafityiszre: pedig a "jó bornak nem kell cégér".Nem is agitál itt senki rajta kivül más pártok érdekében.Ha,jól emlékszem a számokra a 2014 évi választásokon, akkor az a helyzet,hogyha az lmp nem külön indul-nincs a fidesznek második 2/3.sőt!
JAJMÁR
@Béla333: Csak bíznak bennük. Volt olyan időszak - amikor a Gyurcsány kormányon volt -, hogy akartam benne bízni, mert a másik oldalban annyira nem tudtam, de őbenne se tudtam valahogy. Fura volt. Ahogy beszélt, a keze nem találta a helyét, mindig el akarta dugni :))) Akkor mondta valaki, hogy ez "pszich.jel" és nem jó :) azt is nehezen bírtam/om, ahogy beszél. Ez a kényszeredett hatásvárás, a túl hosszú szünet, az idegeimet borzolja, mert azt érzem, hogy rám akarja erőszakolni a saját gondolatait! Agresszivitást érzek ki belőle.

Aztán meg volt időszak, hogy tetszett. Ellenzékben kimondta amit mások nem, de persze már nem volt vesztenivalója, úgy könnyű! És meg is tehette, mert bármit mondott, - még vádolt is - semmi következménye nem lett.
Most megint azt látom, hogy a saját érdekében dolgozik, tör-zúz, csakhogy fönt maradjon, és tönkreteszi az mszp-t is. Bár az már tönkretette magát, a kegyelemdöfést tőle kapja.
Ki tudja, talán a végén még koalíciós kormányt alakít... azorbánnal! Semmi sincs kizárva :)
Béla333
@Equus: 12.23
Hogy a hasonlatodnál maradjunk, a szar az a DK és a fanatikusai abban a bizonyos palacsintában!
Jozefina
Az LMP egy tiszta megélhetési politikusokból álló párt. Gátlástalanul, választóikat szembeköpve támogatják orbánt, hogy alamizsnához jussanak. Ezen kár vitatkozni. Ha nem ez lenne a szándékuk, akkor egyértelműen beállnának az összefogásba, azaz orbán leváltására. De az LMP vezetőinek messze nem ez a célja!!!
Equus
@JAJMÁR: több pszí-vizet kell innod és a megérzéseid még tuttibbak lesznek... igyál még lúgos vizet is. Azért szedd a gyógyszereket is...
Béla333
@JAJMÁR: 12.24
Nézd meg ezt a DK-s siserehadat.
Egy normális gondolatuk nincs, csak a mocskolódás!
Remélem az ország nem DK-s, értelmes fele látja, kiismeri, kiismerte ezeket és nem bíz semmit rájuk többé, a legkevésbé az országot.
Amilyen alantas mocskok most ellenzékben, képzeld el mit tennének ezek, ha egy kis hatalom kerülne a kezükbe!
Tisztára mint a Fideszes csürhe!
kokopelli
@Jozefina: A valamikori ('80-as évek kezdetén) megjelenő nyugateurópai "Zöldek" is
azt hitték magukról,hogy megváltják a világot! Minden ellen voltak ("minek az erőmű.a-
mikor az áram a dugaszolóaljzatból jön stb...) ami csak mozgott vagy nem!Meg kell ma
nézni őket!Kinyalták magukat,mint Józsi a sütistányérját,és igazi világi nagypolgárként
magukat betegre keresve ugyanazt a ß@rt próbálják eladni,amiért anno topisan az ut-
cára vonultak!Mindenkivel koalícióra lépnek,ha a kassza stimmel! Az a ß@r,hogy még
el is magyarázák a bizonyítványt!
Azt mondja a népnyelv (lefordítva)..."Balra indekszelni,és jobbra tartani"! Megcsinálták
a szerencsejüket mások zsebeire! ...a zöldek...röhely!
JAJMÁR
@Equus: Igyál te, ha szereted :)

(De nem ártana valami kevésbé agyramenő italt fogyasztanod, mert súlyos hatással van rád, idáig "érzem" :))) )
Pálinkás Pál
@Béla333: Hát azt hiszem itt is kisebbségben vagytok JAJMÁRral...mint az életben...Hogy fogod magyarázni a bukást...vagy hivatalosan is lepaktáltok a fidesszel???...azt a név FIDESZ-KDNP-LMP lesz??
verőce21
@kokopelli: (12:42) Na látod, végre egy értékelhető hozzászólás tőled!
JAJMÁR
@Béla333: Ők bennük bíznak. Én meg nem.
A stílusból pedig az a "megérzésem" - ha már Equus a testbeszédet nem érti, nyilván a stílust se, maradjunk ennél a fogalomnál -, hogy nagyon elszántak, de nem növekszik olyan ütemben a DK támogatottsága, mint remélték, ezért egyre mérgesebbek.
Csak legalább gondolkodnának is :)
félek, nagyot csalódnak majd.
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.48
Azért mert a szél és a DK-s meleg akol sok aljas mocskolódó bunkót sodort ide és egymás alá kérdezve lökitek a sok hülyeséget, még nem biztos hogy nektek van igazatok.
Más:
Állandóan úgy beszéltek, mintha támogatottságban a DK valahol az egekben járna, bezzeg az LMP...
Csak úgy tájékoztatlak, mivel a jelek szerint a számokkal is hadilábon állsz, hogy cca azonos támogatottsággal bír jelenleg az LMP és a DK.
Az egyik ide, a mások oda számol 1-2%-os többletet, da nagyjából azonos a támogatottságuk!
Csak hogy kicsit szálljatok már le a földre!
verőce21
@Aki Én: (10:46) LMP 5%. Nemcsak egyszerűbb, de többet is ér!
Nincs diktatúrakeltő hatása a hatalomra nézve (de mandátumokban több, ha szükséges). Azonkívül necces a 2/3 mindig. Nem unalmas, csak nehéz megtartani.
Béla333
@JAJMÁR: 12.52
Az engem nem zavar, ha bíznak a pártjukban, de az az aljasság, ami jön belőlük...
Equus
@Béla333: Jaj, már! Mi a baj, Bejla? Nem tetszik? Járj másik kocsmába.
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: Egy dolgot jegyezz meg, hogy ne halj meg hülyén!
Nem a többség után megyek,a saját utamat járom. A többség most a fidesz oldalán áll!

Ha te a többséggel vagy, akkor fideszes vagy! Igen, jelenleg nagy eséllyel a győztes oldalon. Csak nehogy azt gondold, hogy majd kitüntetnek :)
kereső
A CEU ellehetetlenítését célzó, végül sürgősséggel elfogadott törvényjavaslatot Semjén Zsolt terjesztette elő, aki ezt az eljárást egy beadványával kezdeményezte, amelyen szerepel az aláírása, a helyszín (Budapest) és a dátum: 2017. április 3-a.

A nemzetközi jogász szerint ezzel az a gond, hogy április 3-án a KDNP miniszterelnök-helyettese akkor már Iránban tárgyalt, így nem írhatta alá Budapesten a dokumentumot. Márpedig azon az szerepel, hogy a szignóra a magyar és nem az iráni fővárosban került sor április 3-án.

Lattmann Tamás felveti: mivel a levél nem hiteles, ezért a sürgősségi eljárás, így az elfogadott törvény is érvénytelen, amelyet az Alkotmánybíróságnak így alkotmányellenesnek kell minősítenie. A nemzetközi jogász arra is rávilágít: ha valaki valahol közokirat-hamisítást követett el, az a büntető törvénykönyv szerint egyértelmű bűncselekmény, ha pedig mindezt hivatalos személyként teszi, akkor egy és öt év közötti szabadságvesztés is lehet a büntetés.

A Narancs megkérdezte a Miniszterelnökséget, hogy Semjén Zsolt mit csinált április 3-án, és hogy kerülhetett az aláírása a beadványra, eddig azonban még nem válaszoltak a megkeresésre. Alkotmánybirák! No comment.
Madácsi Pali
@Béla333: mocskolódáson kívül "csak a FIDESZ" szekerét tudj tolni! Semmi keresnivalójuk a demokrata oldalon.
Béla333
@Equus: 13.01
Én maradok, menj te ha akarsz!
A Dk-s tuskóknak nincs valami törzshelyük? Neked biztos tagságid van oda!
Béla333
@Madácsi Pali: 13.14
Nem szerzem meg neked ezt az örömöt, hogy ne válaszoljak az aljas csürhétek hazugságaira!
Neked is van bérleted a tuskó DK-sok törzshelyére?
Béla333
Na nézzük a DK-s csürhe ehhez mit szól? Az probléma nekik, ha az LMP részt vesz egy nyílt, nyilvános vitán a Fidesszel, de erről síri csönd. Akkor is és azóta is! Miért segítette ki a DK a Fideszt?:

"A kormány megpuccsolta a parlamentet, majd elfogadott egy jogszabályt arról, hogy Tiborcz István és a miniszterek szülei és gyerekei is indulhassanak közbeszerzéseken"
"De a szabály nemcsak a miniszterelnök vejére vonatkozik, ezentúl bármilyen állami vezető fia, lánya, apja, anyja, testvére, veje, menye, nagyapja, nagyanyja vagy bárkije indulhat és nyerhet közbeszerzésen, feltéve, ha nem él az adott vezetővel egy háztartásban.
Talán kár is mondani: a javaslatot fideszes és KDNP-s többséggel elfogadta a parlament, de igennel szavazott Fodor Gábor, és a DK-sok is."
444.hu/2015/12/01/a-kormany-megpuccsolta-a-parlamentet-majd-elfogadott-egy-jogszabalyt-arrol-hogy-tiborcz-istvan-es-a-miniszterek-szulei-es-gyerekei-is-indulhassanak-kozbeszerzeseken

Na kíváncsi vagyok, a DK-s mocskok milyen gyorsan tűnnek el erről az ügyről, ha egyáltalán felfogják, hogy mi is történt?!
Aki Én
@verőce21: Sok igazság van ebben is, de nem számoltál a Simicska féle eshetőséggel. A rezsimmel könnyű összerúgni a port.
kereső
@Béla333: erre már akkor sem volt igazi mentség-,hogy kettőt lapoztak.Figyelmetlenek voltak.De mit is mondott erről Schiffer:Keményen fogalmazott az LMP társelnök-frakcióvezetője szerdán Nyíregyházán. A NAV szervezeti átalakításáról szóló jogszabály-módosítással "a Fidesz megdöntötte a sunyi törvényalkotás világrekordját" - jelentette ki Schiffer András a sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra is, hogy a salátatörvény elfogadásával az Országgyűlés módosította a költségvetési tervezéssel és gazdálkodással kapcsolatos törvényt is, és ezzel a Fidesz máris átírta azt az ősz elején elfogadott közbeszerzési törvénymódosítást, amely az állami vezetők hozzátartozóit tiltja el a közbeszerzésen történő részvételtől. A huszonnégy óra alatt "átvert" NAV-törvény záró rendelkezésébe olyan módosító javaslatot tettek, amely szűkítette ezt a hozzátartozói kört, és csak az állami vezetőkkel közös háztartásban élőket tiltotta el a közbeszerzésen való részvételtől. Schiffer András szavai szerint ez azt jelenti, hogy "ha Orbán Viktor miniszterelnök nem él együtt a vejével, akkor a miniszterelnök veje továbbra is vígan pályázhat közpénzekre." (Márpedig információnk szerint nem élnek közös háztartásban.)
Nem mentegetés, csak az igazság kibontása.Viszont az alkotmánybirókat az lmp javasolta direktbe,akkor amikor egyetlen más ellenzéki párt sem volt erre hajlandó.
Béla333
@kereső: 13.53
Igen! Ezt vállalták is! Azon lehet vitázni az idő múlásával hogy jól döntöttek-e vagy sem, de azért hazaárulózni nem kellene! A DK megtette!
Hogy az ominózus DK szavazás valóban figyelmetlenség volt-e azon is lehet vitázni, de hazaárulókat nem emlegetett ezzel kapcsolatban senki! Schiffer sem!
Na ez (is) a különbség a két párt között!
Clavigo
@Béla333: Beéjlám,,,,küzdesz,,mint disznó a jégen.,,mint egy megkötözött marha... Szerintem a jövő évi tusványosi bulira Te is meg leszel hívva...hogy a Széltyúk ne legyen már egyedül. Oszt tudtok majd kórusban "gyurcsányozni " a Zsírmoréval,,,Szél bertalannal..,,stb...Remélem téged is hagynak majd szóhoz jutni...oszt jó napot.
Béla333
@Clavigo: 14.14
Eddig is csak az értelmetlen hülyeség dőlt belőled, ez most sem változott!
De ezt a szintet legalább tartósan tudod hozni...
Clavigo
@Béla333: Jut Neked is alamizsna,,,,,,ha " ezt a szintet tartósan tudod hozni ". :) :)
Béla333
@Clavigo: 14.39
Te valamilyen olyan valaki vagy, aki semmilyen témához nem tudsz érdemben hozzászólni, de mint egy zümmögő kórus a háttérben nyomod a mocskos DK-s propagandát!
Te is a Feri mellett döntöttél a DK párttagok legutóbbi hűségszavazásánál?
Agyad megvan hozzá!
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Látom együtt hörpöltök Bélával...csak megártott...aki nálam jobban utálja a csútit az csal...de abban igazad van ,hogy a többséghez tartozom...akinek nem tetszik az LMP ..
verőce21
@Aki Én: (13:34) Mire gondolsz konkrétabban?
Béla333
@Pálinkás Pál: 16.20
a "nem tetszik", meg az aljas mocskolás az az én szótáramban nem ugyanazt jelenti.
Vagy ha neked valaki/valami nem tetszik az ilyen alpári mocskos módon hozod a tudomására?
Neked fogalmad sincs hogyan kell bármiféle nézet különbséget kulturált módon megbeszélni?
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: A tükör nálad mire való, pálinka szerelmem? :) Majd ha kijózanodsz, nézz körül, mire mentél ezzel a többségeddel?
l :)
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 19.12
Hogy most egy másik DK-hoz köthető szenny blogot idézgetsz, nem a nyugatifény blogot, attól ez a kettő még ugyanúgy a DK alpári önkiteljesedése, a mocskos erkölcseik kifejeződése !:

"„Amikor Juhász Péter barátommal közösen találkoztunk Gyurcsány Ferenccel, és megkértük, ne az asztal alatt rugdosódjanak, hanem nyíltan mondják el a véleményüket, ne névtelen blogokon, akkor a pártelnök elismerte, hogy a párt kommunikációs teamje irányítja a Nyugati Fényt és az Európa Kávézót is. Még találkozót is szervezett nekem Mandula Viktorral, aki Vágó István és Gréczy Zsolt mellett írja ezen blogokat. Mandula Viktor azt ajánlotta a megbeszélésen, hogy ha az Együtt nem kritizálja Gyurcsányt, akkor a blogok is felhagynak a névtelen gyalázkodással. A találkozó gyors véget ért.”
mandiner.blog.hu/2016/02/12/szervezett_hazugsaggyarkent_mukodik_a_gyurcsanyista_propagandamedia

Nem csoda, hogy a ti erkölcsötök is megbicsaklik, ha ezt olvassátok éjjel-nappal!
De hát ezért vagytok DK-sok! Gondolkodni képtelen, csak mocskolni tudó senkik!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: nem vagyok dékás...:))))) Te kicsit beteges vagy déká ügyileg... :))))))))))))
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 20.05
Pedig minden megnyilvánulásod, a brancsba való tartozás vágya, az önálló gondolkodás hiánya a közös mocskolódás boldogsága, mind abba az irányba mutat...
Pálinkás Pál
@Béla333: Mert te vagy a kultúra alapköve mi...aki hazaárulózik ha valaki rámutat az LMP kétszínűségére...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.