Naffáékról egy LMP-s képviselő akarta megtudni, mennyire magyar állampolgárok. Egyre zavarosabb a sztori a jordán Naffa-család körül, ezt a csomót próbálta átvágni Demeter Márta LMP-s képviselő egy írásbeli kérdéssel, amit Pintér Sándor belügyminiszternek tett fel a Hvg.hu szerint. A háttér röviden annyi, hogy Zaid Naffa tiszteletbeli jordán konzul jó kapcsolatot ápolt Orbán Viktorral, mégis megbukott a TEK ellenőrzésén. Oszama Naffát pedig 2015-ben nevezték ki Magyarország nagykövetévé az Arab Emírségekbe.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo munkat vegeztel kedves Demeter Marta, igy meg nyilvanvalobba valt orban hazaarulasa... Ezellen pedig mar semmit sem lehet tenni...
Ha megkapta a magyar allampolgarsagot, akkor mar BARMIT megtehet... Es meg is fog tenni orbannak, mert a sajat orszagabol valamiert menekulnie kellett... Valoszinu, nem a virageso elol...orban csapataba viszont mint bunozo siman beleepulhet...Es meg jol tovabb is kepezheti magat...
bencemacska
Na, ez már annyira meredek, hogy szóhoz sem jutok!
Ez a manusz nem muszlim?
És Magyarországot képviseli egy muszlim országban?
OV mikor vette fel az iszlám vallást?
HAJRÁ KERESZTÉNYEK!!!
Mehettek gályarabnak!
karma1
@bencemacska: Ha meg erre sem ebrednek fel a birkak, akkor mar teljesen menthetetlenek! Meg a vizcsapbol is a migransozas meg a terroristaveszely folyik, amitol nemethsziszi meg az ugyekletes vakondi, foldi, tasnadi , nogradi - szoval mindenfele "di" - "vedi" meg az orszagot, az oldalajton meg szepen behivjuk oket, es ketes egyenekkel uzletelve, meg teljesjogu allampolgarsagot is adnak.
Ez tobb, mint amennyi egy sima letelepedesi kotvennyel jar, mert az nem utlevelet ad, hanem egy, a kedvezmenyezett elete vegeig szabad beutazast biztosito papir az Unios orszagokba. A magyar allampolgarsaggal viszont teljes jogu utlevel jar, szavazati joggal.
Es ha megkapargatnank, akkor az Interpol is tudna meselni errol a "csaladrol", akik nagyhirtelen nalunk latjak Amerikat...
csipetke
A letelepedési kötvényekkel vajon kiket engedtek az országba?De ahogy Hofi mondta,talán nem szó szerint tudom idézni,:-"Jó pénzért szopok nyalok gombot varrok".Na ez jellemző a fideszre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.