Az ismert ügyvédet, Magyar Györgyöt, több ellenzéki párt is megkörnyékezte, hogy a színeikben szerepeljen a tavaszi választásokon.

Több ellenzéki párt is kinézte magának Magyar Györgyöt

(Fotó: YouTube/ATVzrt)

"Ha példát kell mutatni, én kész vagyok rá, de csakis akkor, ha mindenki, aki nem Fidesz-KDNP, támogat" – mondta az atv.hu-nak a sztárügyvéd, aki Somogyban mérettetheti meg magát, ha úgy dönt. Magyar úgy véli a Jobbikkal is együtt kell működnie a demokratikus ellenzéknek a 106 egyéni körzetben.

Magyar György olyan nagy publicitású ügyeket vitt mint az azeri baltás gyilkos, Balla Irma fia, Viszkis rabló, vörösiszap- és Queastor-károsultak ügyei, de a Simicska-birodalom érdekeit is képviselte a főváros kontra Mahír Cityposter hirdetőoszlop-háborúban, és nemrégiben a plakátcsatározásokban is. 2014-ben felkérték, hogy legyen főpolgármester-jelölt, de végül visszalépett Bokros Lajos javára. 

"Mi a KARD Kerekasztal a Részvételi Demokráciáért Egyesülettel már tettünk egy javaslatot: mégpedig azt, hogy a jelöltállításnak legyen egy 0-dik fordulója, hogy online helyben lehessen "szavazni", azaz meghatározni, hogy ki a legesélyesebb ott a hatalom jelöltjével szemben. Ha ilyen 0-dik forduló már nem is lesz az ellenzéki jelöltek kiválasztásánál, az biztos, hogy egy körzetben "hat ellenzéki jelölt nem tudja legyőzni a regnáló rezsim jelöltjét" – mondja. De Magyar György szerint akkor sincs sok értelme az ellenzéki küzdelemnek, ha lesz külön Jobbik-jelölt is egy-egy körzetben.

Szerinte a Jobbik és a civilek nélkül nem fog menni az Orbán-kormány leváltása.

Ebben a helyzetben félre kell tenni az ideológiákat és technikai együttműködésben kell részt venni az ellenzéki erőknek és a Jobbiknak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Jozefina: Magyar Györgynek igaza van, de nem fog semmi történni.
Apatszerek
@justhpeter: Ez egy pénzért szolgáltató sztár aki igazat, és hazugságot egyaránt pénz függvényében, korrupt bírónál ér el. Hadova Gyuri.
justhpeter
@Apatszerek: Nem kell hozzáfordulni és akkor úgyis éhen fog halni. De a jelek szerint még nem itt tart a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.