Semjén Zsolt törvénymódosítást nyújtott be, amelyet ha elfogad az Országgyűlés, az alaposan megváltoztatja a Nemzeti Eszközkezelőhöz (NET) került lakások értékesítését.

A jelenlegi szabályok szerint az eszközkezelő úgy értékesítheti a tulajdonába került és megüresedett lakásokat, ha azt nyilvános pályázaton, vagy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elektronikus árverési felületén meghirdeti.

Ha a miniszterelnök-helyettes törvényjavaslata átmegy, akkor eltűnnek a nyilvános árverésről szóló előírások.

Az állam annak adhatja majd az üres lakásokat, akinek akarja?

(Fotó: YouTube/Echo Tv)

Az eszközkezelőnek az üres ingatlanokat „közcélú hasznosítás érdekében” a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek (MNV) kellene átadnia.

Azénpénzem.hu korábban azt írta, az sem világos, mit takar „a közcélú hasznosítás” és érdekes a vagyonkezeléssel kapcsolatos szerződés részleges megszüntetése.

Semjén Zsolt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek (MNV) azzal indokolt, hogy

egyes, megüresedett lakóingatlanok hatékony közcélú hasznosítása érdekében indokolttá vált, hogy az ingatlanok felett tulajdonosi jogokat gyakorló MNV Zrt. átvehesse az érintett ingatlanokat, a vagyonkezelési szerződés részleges megszüntetése mellett.

A szakportál szerint a „részleges” megszűnés – a jogszabályok böngészése alapján – azt jelentheti, hogy a NET későbbi bérlők kijelölésére vonatkozó jogosítványát megvonnák,

az állam annak és úgy adhatná oda a lakást, ahogy akarja.

Ez nagy visszalépés, hiszen most az eszközkezelővel lakásbérleti viszonyban állók és a szociálisan rászorulók pályázhatnak az üresen álló NET-es lakásokra.

(24.hu)

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Semmi idegeskedés, KEZDŐDIK A HÁZI ÚRI REND KIALAKÍTÁSA !!!
Így kell vagyonhoz jutni ingyen, bérmentve !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
A cikket elolvasva az a meggyőződésem ,hogy megint lenyúlnak.
Tehát az eszköz kezelő a fideszes szavazónak ad lakást a nem fideszesnek meg nem ad lakást.
tiszta fasiszta-komcsi idők.
papa.49
Semmi idegeskedés, KEZDŐDIK A HÁZI ÚRI REND KIALAKÍTÁSA !!!
Így kell vagyonhoz jutni ingyen, bérmentve !!!
szaboria1
Ezért kell ezt a hordát elzavarni mert még mindig nem elég nekik amit eddig is elloptak.
Nessy
Feltételezhetően a haverok "rászorulók" lesznek! A "közcél" meg pillanatokon belül átalakul magán céllá! Lásd "közpénzek" csodás szine változása!
A kedves mamátok piros papucsa!
lampa laz
Nálam az a párt lesz a nyerő aki ezeket a tetves, bunkó semmirekellő határontúlról idevándorolt megélhetési szar politikusokat visszakergeti a Fogarasi-havasokba.
lusta
Hölgyeim és Uraim, miért háborognak? Erre vágyik a magyar választó.
karma1
@papa.49: Errol beszeltem. Ezert kellett a devizahiteleseket benne hagyni a szarban, mert igy ki tudjak oket lakoltatni, es igy rengeteg ertekes, ujonnan epitett, bovitett lakas jut a tulajdonaba az allamnak, amiket aztan szare'-hugye' szetosztogat a csokosok kozott...
Ki volt ez talalva, de igy a tel beallta elott errol egy ilyen torvenyt benyujtani az nemcsak embertelenseg, de az egyaltalan nem gondolkodo futyi$$ reszerol ongyilkossag is...
Ezzel kimondta orban magara a halalos iteletet, - ebbol nem lehet kihatralnia jol...
namihami
A kerületi lakáselosztások gyakorlata volt a tanulópénz. Mostantól jöhet nagyban.
Szinte már látom, ahogy a hajléktalanok tömegei elfoglalják az üresen álló villákat. Persze, csak azért, hogy ne álljanak üresen.
lusta
@karma1: Ismételem önmagam. A matyar választó pont ezt és így akarja. A hatalom megszerzése és megtartása a választói akarat ellenében nem lehetséges. Érdemes megnézni, egy normális országban már ezrek, tízezrek tiltakoznának. A hatalomban lévők csak azt csinálják, amit engednek nekik a matyar nemzethy választók.
karma1
@lusta: Sajnos, ez az igazsag... Es meg mindig nem ertem, hogy miert tart ez a "kobra-buvoles" a futyi$$ reszerol meg mindig ilyen jol, nem tudom, mivel erik el azt, hogy a magyarok igy "lefagyjanak", mint amikor a kigyobuvolo fakir furulyazik a kobranak, aki ettol teljesen elhulyul...Borzasztoan sajnalom, hogy idejutott az orszag, ennyire lezsibbadt, sajat magatol setal bele a ragadozo torkaba ugy, hogy tudja, hogy ez az o biztos halala lesz...
Barki, akivel beszeltem otthon, mind azt mo ndta, hogy orbannak mennie kell a sleppjevel egyutt, es a fiatalok kozul egyetlen egy sem volt, aki nem akart volna kulfoldre menni...Sokuk mar el is ment...
A csaladom, a barataim elnek otthon, lassan nyugdijas korba fognak fordulni, es a jovojuk totalisan bizonytalan... Ratko gyerekek vagyunk...
justhpeter
Mindezt teszi Semjén a hit és a keresztényi szeretet jegyében az egyház áldásával.
karma1
@justhpeter: Jaj, Dragam, az egyhaz vezetoi mindig is patkanyok voltak, megaldottak azok meg az agyut meg a fegyvereket is, es kussoltak a zsidouldozeskor, mint szar a fuben... A krisztusi szeretethez, megbocsajtashoz, bekehez annyi kozuk van, mint farkasflorinak a munkahoz...
Jozefina
A "keresztények" megint jól alátesznek a magyarnak!!!???
papa.49
@justhpeter: Ez a tetű a semmilyen, minden csak NEM KERESZTÉNY !!!
Eladott Ország
De nem baj, a "Feudália" dübörög és jön a Bözsi/csirkefarhát-utalvány, a prémium, a morzsa az urak felkapaszkodott tahók asztaláról, és nekünk így is jó. Vigyenek mindent, és még annál is többet is, hálaistennek, hogy nem a szocialisták lopják szét törvényesen ezt a hanyatló Nyugat által fojtogatott földi paradicsomot.
JAJMÁR
Ne terjesszük már ki a semjénséget a kereszténységre! Ellentmondás a kettő, nem azonos.
Zeta
A deviza hiteleseket 2000 - től tönkretették.
Most már el is lopják az ingatlanokat, közcélú hasznosítás keretében. A KDNP is jobban teljesít. Ha lopni kell.
Clavigo
Vazzzze...így kell ezt csinálni...Oszt jó napot.
Eladott Ország
Matolcsy Kuszaszem meglopta a devizahiteleseket és azzal döngeti a mellét, hogy még soha nem volt ilyen eredményes, tehetséges elnöke az MNB-nek, még soha nem volt ilyen nyereséges a jegybank és unortodoxia rulez . Ez az ember, 260 milliárd forint közpénz jellegét rúgta ánuszrózsán, akit még mindig nem lehet közönséges, köztörvényes bűnözőnek nevezni, mert Polt Péter haverja és Polt Péter feleségének főnöke és ameddig ez így marad, addig Matolcsy Gyuri elcseszett, frusztrált szarkupac ezt fogja játszani. Kellemes ádventet, karácsonyt, aratás ünnepét, húsvétot, munka ünnepét, farsangot, pünkösdöt és anyánk picsáját fog kívánni nekünk, amire kurvára semmi szükségünk. Szerintem azok a
devizahitelesek, akik jelenleg hajléktalanszállón, vagy albérletben tengetik, mert vitte a bank a
lakást – és azt ne felejtsük el nagyon, hogy a jegybank az árfolyamváltozáson kaszált nagyot,
amit végső soron a hitelesek fizettek – biztosan nagyon örülnének, ha az urak még ennél is
drágább szőnyegen -23 millió forintért venni négy, azaz négy darab szőnyeget- tipornának fenséges lábaikkal. Szerintem ez kormányzati stratégia. Úgy lopni, hogy legyünk büszkék rá, mert akkor az megy át az agyakba, hogy ez normális, nincs ebben semmi kivetnivaló, s lőn, a fideszhívőknél ez működik. Tiszta középkor, még várat magára a felvilágosodás.
Csizmás Kond
...na de mégis ki kéne megmondja hogy kinek szabad adni ?
Hellcat
Jól feltornázták a kurva ingatlanárakat a CSOK al most meg szétosztogatják egymás között bazdmeg???
nemkati
Ez mind azért van, mert Gulyás Mártonék fel mertek háborodni azon (mindannyiunk nevében), hogy a budavári önkormányzat potom pénzért odaadta az önkormányzati ingatlanokat Rasika milliárdos barátjának. Most majd a disznóságaikhoz törvényt is írnak, hogy minden szabályos legyen, innentől minden mozdíthatót visznek majd.
Eladott Ország
@Hellcat: A CSOK semmi más, mint egy nagyon drága, nagyon haszontalan átverés. Érdekes módon azok a fiatalok, akik a haldokló Nyugaton találtak megélhetést, hirtelen sokkal több kedvet éreznek a gyermekvállaláshoz. Előbb vállalnak gyereket és többet, mint azok, akik itthon maradtak. CSOK nélkül is. Ugyanis a biztos megélhetés, a stabil jogi és gazdasági környezet, a lakó- és munkahelyváltoztatás lehetősége és a normális fizetés sokkal inkább családbarát, mint a közösből két marokkal ingyenpénzt osztogató, éjjel-nappal a család szentségéről papoló ostoba kormánypropaganda. CSOK-olom!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/feet-2796905_960_720.jpg
Eriksson
@nemkati: Az illető család saját forrásból újjáépítette az ingatlant, s úgy nyitotta meg a hotelt.
Eriksson
@nemkati: Találtam egy ide illő cikket, mely arról szól mekkora ötlet volt Gulyás Marciék akciója:
utcaemberek.blogspot.hu/2017/11/ezert-foglaltak-el-marciek-zsidai-budai.html
Hellcat
@Eladott Ország: Ó én ezzel tsiztában vagyok, csak tudod nem elég, hogy a kurva kibaszott CSOK miatt, ha nem három gyereket akarsz csak kettőt akkor gyakorlatilag hátrányba kerültél ház vásárlás/építés szempontjából, mert a piac a három gyerekes CSOK hoz igazodik...akkor még jön ez a kis párt...ez a szarfolt a fidesz valagán és akkor előadja a törvényjavaslatát ami alapján kioszthatják maguknak az ingatlanokat...hát a jó kurva anyjukat.
Eladott Ország
@nemkati: ma, 15:10 Mert a párthovatartozás mindig felmentést nyújt. Bármekkora ótvar gazemberségről van szó. KOM és a Város Mindenkié aktivistái elfoglalták Zsidai Roy aki Ráhelka mentora , budai várban elhelyezkedő éttermét. Gulyás Mártonék az ellen tiltakoztak, hogy a Budavári Önkormányzat messze áron alul adta bérbe az étterem (egyben hotel is) épületet Zsidainak, ahelyett, hogy rászorulók vehetnék igénybe. Azért az nem gyenge, hogy egyetlen éjszaka 88 ezer forintba kerül a legexkluzívabb lakosztályban, miközben az üzemeltető Zsidai-csoport összesen csak havi 126 ezer forintot fizet azokért az önkormányzati lakásokért, ahol a luxusapartmanokat kialakították. Szerencsére ezzel minden rendben van, mármint az, hogy a közvagyonból kormánybarát vállalkozók zsírosodjanak, úgyhogy csak Deutsch Bulika Tamás vicceskedése hiányzott, ami a bűzlő korrupció bagatellizálását hivatott szolgálni: Totális háború az éttermek ellen, majd közeleg a méteráru boltok elfoglalása és végül hadüzenet a háztartási boltoknak. Körvonalazódik a demokratikus ellenzék győztes stratégiája. Ennyi. Jól van, már megint túlhajszoltad magad a pénzedért, Deutschtamás! Szép volt, mostmár megnyugodhatsz. "Az illető család saját forrásból újjáépítette az ingatlant, s úgy nyitotta meg a hotelt." - így könnyű saját forrásból hotelt nyitni, a többi gazemberséggel együtt. @Eriksson:
Eladott Ország
@Hellcat: ma, 14:54 "Jól feltornázták a kurva ingatlanárakat a CSOK- al" Azért, mert a
lakóingatlanokat a "kötélbarát" Garancsi építi a csúti cigány egyik strómanja.
Hét évvel az fülkeforradalom után Magyarországon a jogtalanság, a nyomor, a szegénység
uralkodik. Olyan autoriter hatalom jött létre, ahol még a demokratikus berendezkedés csírái
megmaradtak, de a hatalom kontroll nélkül működik. A miniszterelnök korlátlan úr, a
parlament az ő homokozójaként működik, a népképviselet formális, hiszen a párthűség felülír
minden mást. A köz emberei nem szolgálnak, hanem uralkodnak. Hatalmuk, mint egykor a
középkorban, a királytól, akarom mondani a miniszterelnöktől ered. Számára minden és annak
az ellenkezője is megengedett. Telhetetlen kisgömböcként elnyel mindent és mindenkit. Étvágya hatalmas, kielégíthetetlen. Külső szemlélő akár azt is mondhatná, hogy keleti kényúrként uralkodik az ország felett. A budai Várba költözése szimbolikusnak is mondható. A díszletek készülnek, a korona még hiányzik.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/orban-2.jpg
kisrigó
Ez nagyon durva! Nem fogynak ki az ötletekből, ha lopásról van szó! A devizahiteleseket már eddig is lerabolták keményen (nem vagyok érintett!), de ez már mindennek a teteje! Nagyon magabiztosak az "urak", hogy ők mindent megtehetnek! Lehet, hogy a "nem adom a házam" mozgalomhoz ideje csatlakozni az érintetteknek! Hol vannak a pártok?!
nemkati
@Eriksson: Egy önkormányzat tulajdonában levő épületről van szó (most azt nem tudom, állami tulajdonú lakásokkal mi van). Ennek helyiségeit, lakásait ha jól emlékszem 90 eft/hóért adta bérbe az önkormányzat Zsidai úrnak. Az mindjárt megállapítható, hogy nem szociális bérlakásokról van szó, ismerve Zsidai úr töménytelen milliárdos vállalkozását. A bérlakások felújításáról, annak költségeiről, költségviselőjéről, és a bérleti díjról szerződés rendelkezik. Ezeket én nem ismerem. De egy általános esetet véve, ha a bérlő felújítja a bérleményt, akkor két eset lehetséges:

1. A tulajdonos (önkormányzat) kifizeti a felújítás költségét a bérlőnek, és a bérlemény megemelkedett komfortfokozata/állaga függvényében emeli a bérleti díjat.
2. A bérlő fizeti a költségeket, és változatlan bérleti díjat fizet. Na ez az az eset, amikor, ha a bérleti szerződés megszűnik, a bérlő keresztet vehet a felújítási költségekre.

Szerinted a kettő közül melyik eset áll fenn a Zsidai-bérleményben? Kápráztass el, hadd essek hanyatt!
nemkati
@Eladott Ország: Szokás(om) szerint mindennel egyetértek amit írtál. És minden logikusan gondolkodó ember ezt kell gondolja ennek a kormánynak és főkolomposának működéséről. Mi, magyarok elég jóeszűek vagyunk. :))
De akkor miért van, hogy egyesek normálisnak látják ezt a mérhetetlen aljasságot, amit ezek elkövetnek?
Eriksson
@nemkati: Ha nem zavar, Zsidaiék egy lepukkant épületet vettek bérbe, annak megfelelő bérleti összegért. Felújítás után gondolom a bevételtől függően adóznak az önkormányzat felé.
De ha szerinted jogos volt Gulyás Marciék akciója, akkor neked valami gáz van ott az emeleten.
lampa laz
@nemkati: Az utolsó mondatodhoz, azért nem látják a fidesz hívők, mert azokat a médiákat olvassák, nézik, ahol a valóságról soha nem esik szó. Van ilyen ismerősöm sajnos, azt sem tudja, h ki az a mészáros, garancsi, tiborcz stb. és h velük kapcsolatban milyen durva dolgok történnek, orbánról már nem is beszélve. De, nem hiszi el, nem lehet meggyőzni, mert csak azt tudja szajkózni amit az m1 és a többi fideszhez közeli média pufogtat. Ilyen emberekkel leállni beszélgetni egyszerűen tragédia. A baj az, h sokan vannak és ez biztosítja a fidesznek a hatalmat. Remény sincs arra, h ezek az emberek egyszer tisztán lássanak.
CsipkeRózsa
Miért csodálkoztok, itt még csak nem is kastélyokról, palotákról van szó. Lehet ingyen kastély a vadásztársaságnak, lehet ingyen Vigadó Fekete György Művészeti Akadémiájának, lehet felújított kastélyt adni családtagoknak, és a legtöbbről még nem is tudunk.
nemkati
@Eriksson: Értem. Tehát nem tudod, hanem gondolod. Na én meg azt gondolom, itt az emeleten, hogy hogyha Zsidaiék a bevételtől függően adóznak, az nem az önkormányzat felé adózás, hanem a kedves ismerősök zsebébe, akik ezt a remek lehetőséget eléjük tárták.

De akárhogy is van, nekem az lenne a természetes, hogyha vannak a kerületben, a településen, vagy a környéken rászoruló emberek, akkor az önkormányzati/állami vagyonból először nekik teremtek lakhatási lehetőséget, és ha már nincs család, akin segíteni kell, akkor jöhetnek a haverok a meggazdagodási szándékaikkal. És itt az sem játszhat, ha netán az ilyen Zsidai-félék tényleg az önkormányzatnak tejelnének - na nem az iparűzési adójukkal, mert az tényleg számít - hanem az ilyen fölturbózott bérlemény utáni adókkal és díjakkal, mert igaz, hogy fontos a település/kerület költségvetésében, de mégiscsak az első kell legyen azok segítése, akik önerőből nem képesek egyről kettőre jutni.
Zeta
Ki van ez találva rendesen.
Nem loptak még eleget.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Ebben az épületben lakások voltak eredetileg, ha a vevő szállodát akar kialakítani, akkor végezze el a saját költségére az átalakítást.

A másik, ha olyan jó üzlet a szállodai szolgáltatás, akkor miért nem az önkormányzat alakította ki a kerület hasznára a szállodai működtetést?
nemkati
@lampa laz: Ebben igazad van, de én főleg azokra gondolok, akik pontosan tudják, mi folyik itt az országban fidesz-vezetés címszó alatt, de elfogadják, sőt még védeni is képesek. Talán van egy jókora tömeg, akiknek a nullához konvergál a lelkiismeretük - ha van egyáltalán valamennyi.
kereső
Pokorni Zoltán üzenete a lopós kormánytisztviselőknek

Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs többé lopás. Aki először belenyúl a kasszába, le lesz vágva a keze.
CsipkeRózsa
@kereső: A fél országot már ellopták, de egyetlen kéz nélküli sincs közöttük.
nemkati
@kereső: Jó, és Pokorni hogy van ezzel? Vagy kinek kellett volna a kezeket levágni? Vagy Pokorni, ahogy a társai, csak a levegőbe beszélnek? Semmi következmény, semmi konzekvencia?
kereső
@nemkati: Pokorni ezt 2010-ben mondta,közvetlenül a választások után,még a fülkeforradalom időszakában.Azóta eltünt.Az intő szó nem hatotta meg a fiúkat.Következmények?Te nem Magyarországon élsz?
Eriksson
@nemkati: Akik önerőből nem képesek az egyről a kettőre jutni, azoknak még a bankok se adnak kölcsönt.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Saját költségükre végezték az átalakítást:
utcaemberek.blogspot.hu/2017/11/ezert-foglaltak-el-marciek-zsidai-budai.html
A következő kérdésed ne nekem tedd fel.
quadrocopter
"Amikor az igazságtalanságból törvény lesz, az ellenállás felelősséggé válik"!
( T. Jefferson)
nemkati
@Eriksson: Értem. Azok dögöljenek meg. És akik hazafinak tartják magukat, azok azt várják el, hogy a nemzeti érzelműek azokat tartsák védendőnek hazájukban, akiknek van valamijük, lehetőleg rengeteg valamijük, és annyit is érnek. A többi nem a nemzethez tartozik. Értem én ezt, csak nem szeretem.
nemkati
@kereső: De, mindig is itt éltem. És mit számít, mikor mondta? A kormányváltáskor mondta, a kormányváltás utáni időszakra, és ez most van, tart már 8. éve, tehát 8. éve érvényben van. Akkor hol vannak a levágott kezek? Vagy ez a kormány nem lop? Hát lopott valaha a történelmünk során annyit bármelyik hatalom, mint amennyit a Fidesz-KDNP?
Eriksson
@nemkati: Mindegy, hogy mi mit gondolunk. A tény az tény. Akik megélni sem tudnak maguktól, azokat nem fogják a várba költöztetni felújított lakásokba.
nemkati
@quadrocopter: Igaz. Meg az is, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma. És a tisztánlátók között is. Én nagy tisztelettel gondolok azokra az 1-1 fecskékre, akik ki merik nyitni a szájukat, akik szembe mernek szállni ezzel a mocskos hatalommal. Sajnos én nem vagyok ilyen vezető alkat, de megyek, ha hívnak. Csak túl kevés a hívó.
nemkati
@Eriksson: Ebben egyetértünk. Nem azokat fogják a várba költöztetni. De még egy élhető oduba se. Mondom, azok dögöljenek meg, akiknek semmijük sincs. Ezt jelenti a nemzeti összetartozás. Istenem, és van pofájuk NER-nek hívni magukat, vagyis a gazemberségüket. Hánynom kell tőlük. Ne védd már a védhetetlent, mikor erről a történetről is ordít a mocsokság!
Eriksson
@nemkati: Bármit gondolsz is, sohasem az állam feladata volt a népséget eltartani. Ha így lenne, akkor senki nem építene házat, nem venne lakást, sőt eszébe nem jutna dolgozni. Mondjuk ez utóbbi elég gyakran előfordul egyébként is, de a markukat azért tartják.
nemkati
@Eriksson: Nem az államnak kell eltartani senkit. Az államnak azokról kell gondoskodni, akik nem tudnak magukról gondoskodni. Nem a naplopókról, nem az élősködőkről, hanem azokról, akiknek nem tud lehetőséget teremteni hogy egymaguk boldoguljanak. De ennél a kormánynál már nem is csak erről van szó. Ez a kormány sokak nyomorúságát még azzal is megfejelte, hogy reménytelen helyzetbe taszította őket. Elvette a magánnyugdíj-megtakarításukat, a devizahitelük reális áron való törlesztésének lehetőségét, a megélhetésüket biztosító trafikjukat, ordenáré módon csökkentette a rokkantellátást - nem is sorolom mert nincs annyi időm, és te is kell tudjad. Vajon ezek téged egyáltalán nem bántanak? Nem rólad van szó, ezért nem érdekel?
Eriksson
@nemkati: Minden egyes ember problémájával külön foglalkozni? Hmmm. Biztos van lehetőség segélyeket kérni, miegymás. De azt ne várja el senki, hogy jól menő üzleteknek nem lehet létjogosultsága, mert sok a szegény magáról gondoskodni nem tudó ember.
A mai világban gazdagnak áll a világ, aki nem tud megélni, az senkit sem érdekel. Ez van, ha tetszik, ha nem.
Nem én találtam ki a rendszert. Már csak azért sem lehet a nyakamba varrni, mert az egész világon ez megy.
nemkati
@Eriksson: Nem varrtam a nyakadba amit nem tetté, csak azt, hogy ez a történet szerinted rendben van. Talán nem voltam elég világos: a gazdag vállalkozó vegyen magának kastélyt, palotát, vagy romos bármit bárkitől, újítsa fel, és legyen milliárdos haszna, és ne bérlejen közvagyon fillérekért ugyanerre. Az önkormányzat pedig a lakásvagyonát elsősorban bérlakásokként hasznosítsa, és csak másodsorban üzleteljen azzal a vagyonnal, amit kezelésre kapott.
csipetke
Azt borítékolom,hogy az üres lakásokat a csókosok fogják kapni.Ki más?
Desischado
Elképesztő, hogy minden napra jut egy mocskos rablás. Előttem már mindent leírtatok, én csak azt kérdezem, mikor lesz már vége ennek az ámokfutásnak? Meddig tűr még a nép?
bakegya
Hazatola FIDESS-KDNP MAFFIA MINDENT AMI NEKIK KELL-Sa politikai hatalom mögött csakkk a saját meggazdagodásukat intézték már évtizedek óta szélsőséges gyors üzemmódban!
BŰNOZŐK RENDŐRI-ÉS ÜGYÉSZI VÉDELEMBEN-ma -holnap keresztény seregük is lesz,a mi gyerekeink egymásra fognak lőni ISTEN ÉS ORSOS VIKI PARANCSÁRA!!!-és ez nem vicc,EZ A NACIONALIZÁLT ORBÁN TERV!
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap 18:11 Azért az nem gyenge, hogy egyetlen éjszaka 88 ezer forintba kerül a legexkluzívabb lakosztályban, miközben az üzemeltető Zsidai-csoport összesen csak havi 126 ezer forintot fizet azokért az önkormányzati lakásokért, ahol a luxusapartmanokat kialakították. Szerencsére ezzel minden rendben van, mármint az, hogy a közvagyonból kormánybarát vállalkozók zsírosodjanak, és ez csak egy a sok közül.
Eladott Ország
@Eriksson: De vajon ki is lehet ez a Zsidai? Zsidai Zoltán Roy, a vendéglátóipar egyik pápája, a Fidesznél jól fekvő üzletember, Orbán Ráhel pártfogója és korábbi alkalmazója, akinek mindösszesen öt étterme működik a budai várban. Az uralkodó klán védelmére felesküdött, évi tizenmilliárdból fenntartott fegyveres testület Ráhelünk mentorának óbégatására rárúgja az ajtót valakire, akinek nem tetszik a pofája. És aztán a vendéglátós pápa még közleményt is kiad, miszerint neki semmi köze, ő nem áll (üzleti) kapcsolatban. Még jó, hogy azt nem írta, hogy nem is ismeri Ráhelkét.
kolozsvaros.com/2016/02/18/orban-rahel-a-nemzet-tehetsege/
kolozsvaros.com/2016/02/18/orban-rahel-a-nemzet-tehetsege/
kereső
@nemkati:22:08: Vállakozó?Tényleg?Aki a maga kockázatára és hasznára folytat gazdasági tevékenységet? Hány van ilyen a mostani felfutott "vállakozók" közül. Ezek csak a saját hasznukra és az én/mi kockázatunkra vállakoznak.És még "irigy" sem lehetek az ügyességükre,meg a kastélyaikra a palotáikra, a földjeikre,...
Eriksson
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Lényegi kérdés: Gulyás Marci jogosan akciózott-e Zsidaiék bérleményében?
kiscsillag66
@Desischado: Sajnos, ilyen jámbor a magyar. Más országokban már régen elzavarnák őket. Itt meg...
Eladott Ország
@Eriksson: A lényegi kérdés az, hogy loptok csaltok és hazudtok. Lopott pénzből könnyű felújítani. Gulyás Marciék a fentiek miatt akcióztak. Jó hogy nem még bocsánatot kérnek a tolvajoktól, egy törvénytelenül megszerzett bérleményben. Egy lopott bérleményben jogos az akciózás és ez a legkevesebb, az elszámoltatás ezután fog jönni!
Eriksson
@Eladott Ország: Kihez szóltál? Mert én se nem loptam, csaltam, se nem hazudtam. Légyszi válogasd meg a szavaid, én sem szoktalak sértegetni.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Zsidai fizette a felújítást, de erre való hivatkozással fizet alacsony bérleti díjat. Ez azt jelenti, hogy "lelakhatja" a felújítás költségeit.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Erre utaltam már a legelején, s ez benne is van az Önkormányzattal való szerződésben.
S ha a Gulyás Marcinak valami nem tetszik ezzel kapcsolatban, törje rá az ajtót a polgármesterre, s kérdezze őt a kialakult helyzetről.
nemkati
@Eriksson: Na végre! Szóval láttad a szerződést? Miért nem mondtad mindjárt?
evacica
Semmi gond, idáig is ezt csinálta ez a díszes banda, de most törvényben is megerősítik! Szabad a vásár eladó egész Magyarország, de csak fideszes talpnyalóknak!Ettől a Áhítatos Manó Semjéntől meg hánynom kell!
kukac50
Majd a kilakoltatott deviza hiteleseknek adják bérbe olcsón úgy mint a Fidesz közelieknek!
Eladott Ország
@Eriksson: Huzzál a büdös picsábaí te fideszes faszparaszt. A fejtágítást a parasztvakítást meg a szarházi tolvaj rohadt mocskos fidesz kurva bandádnál folytasd. Te rohadék!
Eriksson
@Eladott Ország: Kijött belőled a vadparaszt? Sok volt a pálesz öcsém, már magad sem tudod, hogy mit beszélsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.