A kislány édesapja szerint nem volt elég alapos a nyomozás, az ügyészség viszont mindent rendben talált. A gyermeknek a szülők kénytelenek azt hazudni, hogy megnyugodjon, hogy az elkövetőt elkapták és börtönben ül.

Ügyvédjén keresztül a hvg.hu-nak írta meg az apa az esetet miután szerinte a rendőrök nem tettek meg mindent azért, hogy megtalálják azt a férfit, aki 2011-ben, Szegeden szexuálisan zaklatta hatéves kislányát. 

Időről időre azt kérdezi a kislány, hogy mi lett azzal az emberrel. Mi még mostanában is azt hazudjuk neki, hogy a szorgalmas rendőrök, akikben bízni kell, elkapták, és már régen börtönben is van, megérdemelt büntetését tölti.

- fogalmazott az elkeseredett édesapa.

Az eset 6 évvel ezelőtt, Szegeden történt, mikor három kisgyerek az őszi szünetét a nagyszülőknél töltötte.

A szegedi Liget területén bicikliztek, a két nagyobb gyerek előrement, egy kidőlt fa útjukat állta. A kisfiú átemelte a biciklijét, a kislány viszont nem tudta, egy ott cigarettázó férfi ajánlotta fel segítségét. Átemelte a kerékpárt, majd megragadta a kislányt, benyúlt a bugyijába és péniszét az arcához nyomta. A kislány úgy szabadult, hogy mondta, várja a testvére. Otthon sírva mesélte el, hogy mi történt. A nagyszülők másnap feljelentést tettek – írja a HVG.

A rendőrök nagyjából 3 hónappal a történtek után a nyomozást felfüggesztették.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Talán valamelyik rendőr vagy ügyész haverja volt az illető???
Eladott Ország
Egyszerűbb például egy közlekedési szabálysértést kiszabni, mint egy szexuális bűncselekményt felderíteni. Itt is a "piacgazdaság és a kleptokrácia elve" érvényesül. A szexuális bűncselekmény felderítésében nincs pénz. A kiszabott pénzbírság szabálysértési elzárásra változtatható, ha nem fizetik meg. Ha a befizetést a polgár elmulasztotta, úgy az elzárás előtt még lehetősége van arra, hogy közérdekű munkával (körülbelül napi 5000 forintnak számít egy nap) „ledolgozza”. Az illiberális államnak meg tiszta haszon, mivel rohamléptekben nő az országból a munkaerő kivándorlása. De az is lehet, hogy a rendőrök az illiberális demokrácia megszilárdításával és a csúti cigány és bandájának őrzésével vannak elfoglalva és a piszlicsáré ügyekre nem marad idejük.
bence
Remélem , valamelyik rendőr gyerekével is ugyanezt teszi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.