Ráadásul pont ott, ahol a Roszatom szerint dehogy. Az orosz meteorológiai szolgálat kedden megerősítette, hogy a ruténium 106-os radioaktív izotópja megengedett értékének ezerszeresét mérték a légkörben szeptember végén az Urál déli része fölött. A Roszatom orosz állami atomhatóság tagadja, hogy baleset történt volna az ország valamelyik atomlétesítményében.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1magyar: A sajat csaladjuknak meglesz (megvan mar) a tulelo bunker, es a B terv az orszag elhagyasara. ABban nagyon igazad van, hogy az atomszennyezes nem nez poziciot, politikust, tudost gyereket vagy not, sot, azt se, hogy orban viktorrol van-e szo, vagy Kis Pista bacsirol.
De ezeknek olyan leirhatatlanul sok penzuk van, amit a stromanokon keresztul haracsoltak ossze, hogy abbol futja BARMILYEN draga menekuloprogramra. (Nem veletlenul akar a Budai Varba koltozni, ahol a Var alatt huzodo barlangrendszert kuszaszem mar regen kialakitotta wellness-nek, korhaznak, es minden olyan jo dologgal ellatta a megfelelo reszet a barlangnak, amit a polgarok nagy resze - fokent, aki nem Pesten el - el sem tud kepzelni. En pesti vagyok, gyerekkoromban imadtam a Varba jarni - akkor nem kellett meg a levegoert is fizetni, mint ahogy most kell - voltam lent a barlangrendszerben is (egy rokonunk dolgozott a feltarasan es a konzervalasan, mindig elvitt magaval), csak eppen azt felejti el orban, hogy meg nalanal is hazugabb emberek vannak korulotte, szakerto meg mar szinte senki, igy senki nem meri megmondani neki, hogy ezek a meszkobarlangok nem bombabiztosak, mert porladnak, mint a homokko...
1magyar
@karma1: Ha meg tudatos,nincs az a hely a világon ahol el tudnának rejtőzni a felelősök.
karma1
@1magyar: Hidd el, en azokat sajnalom, akik egyszeruen keptelenek mar valami miatt valtoztatni az eletukon, es ha jovore orban gyoz, akkor az emberek nagyobb tobbsege rettenetesen meg fogja szivni.
Azert jon migransokkal, Soros Gyorggyel meg hasonlokkal ez a csuti torpe, hogy nehogy arra figyeljenek, hogy a gyerekek milyen gyors utemben butulnak el a nemzetkozi PISA felmereseken, hogy hogy esunk ki a nyugati kulturakbol, (mert a Parlamentben minden evben megtartjak a Kurul-Altaji ossz azsiai talalkozot, ahova eroszakkal invitalnak mondogolokat, tatarokat, kirgizeket meg mittudomen, milyen tavolkeleti etnikumokat csak azert, hogy igazoljak, hogy mi onnan jottunk. Kozben meg a turot, de ez lenne a legkisebb baj.
1magyar
@karma1: Pedig ő fog győzni, mert az emberek döntő többsége nem akarja eltartani a betolakodókat.
karma1
@1magyar: Mar most is eltartasz 30 ezret... Sot, jovore meg penzt is fogsz nekik adni, mert lejar az elso 433 letelepedesi kotveny. 1 kotvenynek az erteke 300 ezer euro ezt szorozd meg a napi arfolyammal, 311 forinttal, adjal hozza ennek az erteknek a 3 %-at kamatkent, plusz meg hozamot is, ami a kamattal egyutt a tiszta nyeresege az ellenorizetlen menekulteknek, akiket mar ot eve folyamatosan hoz be az orszagba.
Azt se tudod, ki utan fizetsz most, pedig oket is orban hozta a nyakadra.
Tudod, nekem teljesen mindegy, nem en fogok fizetni sem a letelepedesi kotvenyeseknek, sem a paks2-ert, meg nem en fogom megtermelni azt a penzt, amit azert kell majd nektek, magyar otthonelo polgaroknak kipengetni adoba, mert orbanotok masfel milliard euroert korhazat epit Iranban, 50 millio forintot ad a romanoknak, nekik 150 templomjukat fel is ujitja, es nem az en penzembol veszik el azt a penzt, amit majd az allamnak kenytelen-kelletlen ki kell fizetnie az alvallalkozoknak, amiert minden unios penzt elloptak, ezert az unio felfuggesztett tobb mint ezermilliard euro kifizeteset a mar elkezdett beruhazasokra. Pedig valaki(k)nek ki kell teljesen fizetni az alvallalkozokat, mert kulonben csunyabb csodbe megy az orszag, mint 2 eve a gorogok.
Mondom, engem nem erint, ha sokan ugy gondolkodnak , mint te, akkor tenyleg el van veszve az orszag, es nyugodj meg, benne te is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.