Ráadásul pont ott, ahol a Roszatom szerint dehogy. Az orosz meteorológiai szolgálat kedden megerősítette, hogy a ruténium 106-os radioaktív izotópja megengedett értékének ezerszeresét mérték a légkörben szeptember végén az Urál déli része fölött. A Roszatom orosz állami atomhatóság tagadja, hogy baleset történt volna az ország valamelyik atomlétesítményében.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Éljen Putyin és Orbán megbonthatatlan, és sugárzó barátsága!

Ja, elkéstem november 22-e van...
1magyar
A franciáknál is nagyon sok atomerőmű van, ott még sehol nem volt ilyen? Nem azért mintha ezt helyeselném, csak furcsa,hogy arról sosem hallunk.
karma1
@1magyar: Mert az modern, es jol van megepitve. Ha Isten is megsegit, akkor nem is fogsz hallani francia atomeromu balesetrol... Asszem, a fukushimai eromu is francia, es kisebb problemaval tulelte a 9.1-es, 6 evvel ezelotti foldrengest.
1magyar
@karma1: Nemrégen olvastam, hogy nagyon elavultak a francia erőművek.
karma1
@1magyar: Ne viccelj mar, hol olvastad? Nincs kedvem meggyozni az ellenkezojerol, nert teged ugysem lehet, de keresd vissza azt a forrast, es meglatod, hogy az egy partlap lehetett csak...Annak meg az az erdeke, hogy ilyen baromsagokat terjesszen,.,
42
Szerinted a rossz atom orosz maffia tagozatát mennyire fogja érdekelni, ha Magyarország az égig robban, mondjuk három évvel Paks kettő beüzemelése után?
Segítek: Kurvára semennyire!!!

Először tagadják.
Aztán kiadnak egy közleményt.
Aztán a rossz atom megállapított felelőseit elküldik Hawaii -ra 10 évre, hogy kipihenjék az őket ért magaláztatást.
Hogy 5 millió magyar meghalt?
Így jártak, és egyébként is, G: orbán miatt meg is érdemlik.
Egy gonddal kevesebb - hadd hulljon a férgese!!!
1magyar
@karma1: kitekinto.hu/europa/2013/03/17/francia_atomerm_bezarasat_kovetelik_luxemburgban
Az öregedő francia nukleáris parkot számos bizonytalanság övezi a gazdasági és biztonsági problémák miatt. A harminc-negyven éve megnyílt atomerőművek időtartamának meghosszabbítása ugyanis jelentős beruházásokat igényel.
www.portfolio.hu/vallalatok/szabadulna-az-atomenergia-fuggesebol-franciaorszag.256181.html
karma1
@1magyar: Cswernobil jo sokaig mukodott, es 86-ban robbant fel. Ezek az eromuvek meg szinte akkor epultek ujonnan. Te tenyleg azt hiszed, hogy a francia tipusu eromuvek veszelyesebbek , mint az 50 eves tervezesi szisztemaju oroszok?
Ha Luxemburg valoban aggodna, akkor mar regen elerte volna a bezarast, de a franciak nem azert fogjak bezarni az atomeromuveiket, mert azok elavultak vagy veszelyesek volnanak, hanem azert, mert ramennek a megujulo energiakra, mint pl. a szeleromuvek, es a termeszetes vizesesu folyoknal a vizi eromuvek, valamint a napenergiara.
Ezzel nemcsak tisztabb kornyezetet, de rengeteg munkalehetoseget is teremtenek az orszagban, mert az uj energiatermelo egysegeknek gyartokra van szuksege: le kell gyartani a napelemeket, a szelturbinakat, ami nehezipari teljesitmeny, es komoly anyagi bevetellel jar.
Ez a belinkelt cikk kulonben is 2013-as, ami onmagaban sem tukrozi az azota gyokeresen megvaltozott igenyeket es piacot.
Probalj meg mar nem rettegni, es ne a kormanypropaganda utan menni, hanem probald meg a valosagot latni. Menj at az M1-en Magyarorszagrol Ausztriaba, es meglatod, ahogy a hatarhoz kozeledsz mit latsz majd - na, AZ a jovo, nem a foldrengeses toresvonal fole epitett Paks2
karma1
@42: 13.10-re; Sajnos, ebben maximalisan igazad van...:o((( Es mar regen a nyugatnak kellene vernie a tamtamot minden nap az ellen, hogy egy ketes kivitelezo altal megepitett potencialis atombomba epulhessen Europa kozepen, egy foldrengeses toresvonal fole...:o((((
quadrocopter
Hát nem érdekes, hogy a magyar, csicska vezetésű eltartott szolgálatok egy qrwa szót sem szóltak az esetről?
karma1
@quadrocopter: Hat hogyan is illene bele a kepbe , hogy az orosz roszatom eromuvek csak ugy robbantgatnak?
1magyar
@karma1: Ha törésvonal mentén épülne már mérkellék vernék a dobot.
karma1
@1magyar: Jaj, dehogy verik, mirol beszelsz? Ott volt a 80-as evekben Peremartonnal az a komoly foldrenges, amit en a Balaton deli partjan eltem meg,...
Aki annyi penz kozelebe kerul, mint ennek az eromunek a reven jo par ember, az annyi penzert az anyjaba is visszamegy, nem hogy ne irjon egy szep kerek kornyezettanulmanyt.
Mar egyszer volt errol szo kozottunk, akkor mar egyszer belinkeltem az adatokat, most mar nem keresem meg megegyszer - ha akkor se jutott el az agyadig a lenyeg, akkor most se fog, vagy eppen el sem olvasod.
Egyebkent pedig az Illes Zoltan, aki a paksi dolgokat kivul-belul ismeri,. mar megkongatta a veszharangot. Ra se hallgatnak, mert akkor rengeteg ember nem kapna meg azt a penzt, amiert nem tett semmit, csak csinalt egy szarul osszetakolt, valotlan adatokra epult kornyezetvedelmi hatas tervet...
1magyar
@karma1: Ha valóban így van, akkor Orbánék is éppen úgy szenvedik meg az atomerőmű balhéját mint mi.A saját családjukat csak nem akarják kiirtani.
karma1
@1magyar: A sajat csaladjuknak meglesz (megvan mar) a tulelo bunker, es a B terv az orszag elhagyasara. ABban nagyon igazad van, hogy az atomszennyezes nem nez poziciot, politikust, tudost gyereket vagy not, sot, azt se, hogy orban viktorrol van-e szo, vagy Kis Pista bacsirol.
De ezeknek olyan leirhatatlanul sok penzuk van, amit a stromanokon keresztul haracsoltak ossze, hogy abbol futja BARMILYEN draga menekuloprogramra. (Nem veletlenul akar a Budai Varba koltozni, ahol a Var alatt huzodo barlangrendszert kuszaszem mar regen kialakitotta wellness-nek, korhaznak, es minden olyan jo dologgal ellatta a megfelelo reszet a barlangnak, amit a polgarok nagy resze - fokent, aki nem Pesten el - el sem tud kepzelni. En pesti vagyok, gyerekkoromban imadtam a Varba jarni - akkor nem kellett meg a levegoert is fizetni, mint ahogy most kell - voltam lent a barlangrendszerben is (egy rokonunk dolgozott a feltarasan es a konzervalasan, mindig elvitt magaval), csak eppen azt felejti el orban, hogy meg nalanal is hazugabb emberek vannak korulotte, szakerto meg mar szinte senki, igy senki nem meri megmondani neki, hogy ezek a meszkobarlangok nem bombabiztosak, mert porladnak, mint a homokko...
1magyar
@karma1: Ha meg tudatos,nincs az a hely a világon ahol el tudnának rejtőzni a felelősök.
karma1
@1magyar: Hidd el, en azokat sajnalom, akik egyszeruen keptelenek mar valami miatt valtoztatni az eletukon, es ha jovore orban gyoz, akkor az emberek nagyobb tobbsege rettenetesen meg fogja szivni.
Azert jon migransokkal, Soros Gyorggyel meg hasonlokkal ez a csuti torpe, hogy nehogy arra figyeljenek, hogy a gyerekek milyen gyors utemben butulnak el a nemzetkozi PISA felmereseken, hogy hogy esunk ki a nyugati kulturakbol, (mert a Parlamentben minden evben megtartjak a Kurul-Altaji ossz azsiai talalkozot, ahova eroszakkal invitalnak mondogolokat, tatarokat, kirgizeket meg mittudomen, milyen tavolkeleti etnikumokat csak azert, hogy igazoljak, hogy mi onnan jottunk. Kozben meg a turot, de ez lenne a legkisebb baj.
1magyar
@karma1: Pedig ő fog győzni, mert az emberek döntő többsége nem akarja eltartani a betolakodókat.
karma1
@1magyar: Mar most is eltartasz 30 ezret... Sot, jovore meg penzt is fogsz nekik adni, mert lejar az elso 433 letelepedesi kotveny. 1 kotvenynek az erteke 300 ezer euro ezt szorozd meg a napi arfolyammal, 311 forinttal, adjal hozza ennek az erteknek a 3 %-at kamatkent, plusz meg hozamot is, ami a kamattal egyutt a tiszta nyeresege az ellenorizetlen menekulteknek, akiket mar ot eve folyamatosan hoz be az orszagba.
Azt se tudod, ki utan fizetsz most, pedig oket is orban hozta a nyakadra.
Tudod, nekem teljesen mindegy, nem en fogok fizetni sem a letelepedesi kotvenyeseknek, sem a paks2-ert, meg nem en fogom megtermelni azt a penzt, amit azert kell majd nektek, magyar otthonelo polgaroknak kipengetni adoba, mert orbanotok masfel milliard euroert korhazat epit Iranban, 50 millio forintot ad a romanoknak, nekik 150 templomjukat fel is ujitja, es nem az en penzembol veszik el azt a penzt, amit majd az allamnak kenytelen-kelletlen ki kell fizetnie az alvallalkozoknak, amiert minden unios penzt elloptak, ezert az unio felfuggesztett tobb mint ezermilliard euro kifizeteset a mar elkezdett beruhazasokra. Pedig valaki(k)nek ki kell teljesen fizetni az alvallalkozokat, mert kulonben csunyabb csodbe megy az orszag, mint 2 eve a gorogok.
Mondom, engem nem erint, ha sokan ugy gondolkodnak , mint te, akkor tenyleg el van veszve az orszag, es nyugodj meg, benne te is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.